sprawa dotyczy w ogóle mito czy GIulietty. w sumie ja się nie orientuje zbytnio w wersjach audio tych aut, wydaje mi się że było standardowe lub lepsze (Bose czy jakiś HK?) - wygoogluj sobie pdf cennik czy katalog z tego okresu to się coś dowiesz. ja miałem standard audio i tam było 8, w każdych drzwiach woofer i tweeter. są kratki/maskownice z resztą słyszysz skąd gra. pytanie jak bardzo chcesz ingerować - czy same woofery do przednich drzwi + wygłuszenie Cię zadowolą ( to już duża różnica), czy dasz jeszcze lepsze tweetery do drzwi (tu trzeba będzie pewnie trochę rzeźbić w plastiku i je wkleić), czy tweetery tylko podłącznone przez kondensator czy może na zwrotnicy (straty, może być potrzebny wzmacniacz), czy robisz tył jeszcze? czy kable będziesz wymieniał na grubsze/beztlenkowe. Czy wzmacniacz dodasz i do niego porządne kable. piszemy o upgradzie auta od powiedzmy 400zł do np 3tyś w zależności na jaki wariant się zdecydujesz i to jak będziesz robił sam. IMHO 80% polepszenia osiągniesz robiac tylko przód i to bez wodotrysków.