Ok, pomijając neony i podświetlenia nóg 8) - co myślicie o takim dodatku w 145/6 ?
Printable View
Ok, pomijając neony i podświetlenia nóg 8) - co myślicie o takim dodatku w 145/6 ?
Fajnie wyglada tylko jedno ALE:Cytat:
Napisał simeone
ALE dlaczego mi to pachnie Volkswagenem :( VDO - wskazniki volkswagenowskie.
Piekne wskazniki, stylowe i nowoczesne produkuje JACKY AUTO SPORT, ale oni za sztuke chca 120 zł :(
120zl za sztuke jeszcze nie tak strasznie, widzialem po 700, nie mowiac juz o GReddy czy podobnych.
Wybaczcie że odkopuję stary temat ("odkopuję trupa" jak to się mówi) ale zamiast tytułowych ciekawych modyfikacji pojawiły się same tanie tjuny... Gałki,neony,lampki diodki etc.
Ciekawe czy z upływem czasu coś się zmieniło? Nadal macie te neonki? ;)
ps. dobre jest tez oburzenie showtime'a na temat VW (wiecie o co chodzi) :P
http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/145/55431
moze cos z tego wybierzesz
Co do neonkow to tak mam pod drzwiami i pod nogami z przodu o ile te drugie nie włączam poprostu są ;) to tych pierwszych nie da sie wyłączyc ;) bo przecież to tak jakbym miał oświetlenie orginalne pod drzwiami tyle ze w innym kolorze :p
A moja zabawa trwała do tego stopnia że oprucz lamp A'la GTA znalazły sie w nich... daylighty :) nie wiem jak to tam komu sie spodoba ale dla mnie wyglada to oki ;) reszta jest na pj :P
Pewnie włożyłeś w te "dejlajts" dużo pracy i serca za to szacunek, ale dla mnie to pachnie wiejskim tuningiem:(
Powiem Ci ze to jakos nie modne juz sie robi, sam mialem ale pozniej jak zobaczylem kadety, calibry i inne, to wywalilem, mialem nawet kiedys ringi, ale tez wiocha, wiec wywalilem, nawet mialem powiem Ci ze niebieskie oswietlenie tablicy, ale jak widzisz ze robi sie z tego masowa wies to masz ochote na cos innego, tak jest z ledami czy listwami chrom na kilometry, pomysl lepiej nad postojowkami w kierunkach bo temat narazie jeszcze nie skopiowany na wies, wiem ze sie nie obrazisz, bo mnie znasz i wiesz co sie dzialo z moja agro bella
Pozdro
spoko nie obrażam sie za byle co :) to mi sie podobalo to założyłem ale nie jest to jeszcze podlączone a musze niestety zmienić moje lampy bo nic na nich nie widze wiec pewnie nie bedzie to długo :)
postoje w kierunkach no właśnie może w twoich okolicach nie jest to kopiowane :) a ja wymyśliłem to do kuzyna do auta (golf II :D wieś sie bawi tańczy i śpiewa:D) ale jako że usa wersja i obrysowki orginalnie po bokach mial to włożyłem mu jeszcze do kierunków z przodu ;) wiec jednak to jest ;) taka troche choinka świeci :D ale nawet nawet to wyglada ;) jednak chwile potem jak to mu założyłem coraz wiecej Golfiarzy zaczęlo na tym jeździć...:/ kopiowanie pomysłow niestety :/
a u siebie kombinuje jak bede teraz w domu to w kierunkach znajda sie postojowki z philipsa :) bo tez tak kiedys o tym myslalem za to nie bedzie postojówek w lampach ;)
Tak gonzo wiem ;) czasu troche było ale jak to zobaczyłem jak wyglada to jak dla mnie warto bylo ;)
ja już u siebie miałem mase diód :D i innych pierdół ale wszystko powywalalem:) tez mi sie to nudzi powoli... i przestaje podobać... ale to akurat mi sie spodobało;)
No wlasnie loco mowilem o zwyklych postojowkach w kierunkach, nie usa pomarancza, tylko ledowe whity w kierunki, ja z przodu postojowek nie mam, za to powiem ci ze w halogen wlozylem pod obudowe od tylu 4 diody i jak w nocy sie wlaczy to jak ringi swieca