ale po co montować hidy ... przecież można wsadzić też normalną żarówkę ;)
Printable View
Skoro mowa już o lampach co radzicie jak ktoś ma ori przeciwmgielne halogeny?Gdzie w takim wypadku umiejscowić do jazdy dziennej??
Właśnie zamiast tych halogenów.
Przynajmniej będą wykorzystane codziennie przez cały rok .
I co najważniejsze wygląd też prawie oryginalny.
Tak wyglądają w 156FL.
Załącznik 89139
(na zdjęciu złośliwa Franka:))
Nie no to wygląda jak ORI jest git ale jakieś rady jak ktoś ma halogeny by ich nie wywalać a gdzies indziej umiejscowić światła do jazdy dziennej.Nie ulega kwestii w zimie teraz często mi się przydają mając na uwadze jak dobre są nasze lampy w alfach tzn napewno w tych przed FL nie wiem jak po FL.Bez xenonu to jest kicha jakich mało.Nie skłamię jak powiem że lepiej w golfie II mi świeciły:)
Paski to w ogóle wiocha jakich mało. Żenujący widok na starym golfie czy uno. Te ledy w halogenach mają jakiś sens, zwłaszcza że jest używana taka lampa cały rok, ale szkoda znowu halogenu. I tak źle i tak nie dobrze...
Widziałem jak świecą te lampy z wbudowanymi ledami i szkoda kasy na taki marny efekt w dzień. A w nocy to już nie potrzebne.
Są takie kuleczki jakby ledowe widzieliście pewnie może by jakoś je zaimplementować mądrze?Też mają homologacje itd.
Coś mi się nie wydaje aby można było mądrze coś takiego zakombinować do naszych lamp.
Przecież można obok halogenów te dzienne założyć, w czym problem?
Mówię o okrągłych oczywiście, paski do Alfy nie pasują.