Może i fajne, ale średni klasyk. Czekam na renowację Paska B5 w tedeiku teraz.
Printable View
a ta 166 naszego klubowego kolegi nie dostała się? Bo na eliminacje ktoś z Alfaholików jechał, prawda?
Był, ale się nie dostał.
Tak na jego miejsce dostanie się pewnie jakiś unikatowy i rzadko spotykany na polskich drogach golf III z silnikiem diesla o przerażającej mocy 65 KM o której świadczą podwójna końcówka układu wydechowego i lotka. A tak poważnie to szkoda że nie pokazują więcej unikatowych włoskich aut Alfy GTA, Lancie delta integrale, Fiaty abarth na pewno jest ich masa w Polsce i czekają na taką renowacje, lubię program kup i zrób ale ile można oglądać auta produkcji niemieckiej.
Raczej zbyt wiele ich nie ma...
"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.com
Zasadniczo Alfa ladna,jednakze mnie zastanawia jej kierownik.Pomijajac fakt scudetto,ktore bylo w oplakanym stanie i nadawalo sie juz dawno temu na smietnik.Taki Alfisti,dbajacy o kazdy detal...A tu-centralnie wywalony,nawet nie wytluczony,tylko konkretnie wylany tylni amortyzator-zwykly zlom.Czyzby nie zauwazyl ze jego auto wchodzac w zakret zamiata tylkiem,nie wspominajac juz o jakichs nierownosciach.No ale teraz ma nowe :),na tyle.Pewnie przod tez taka padaka i czeka az wyleja,aby je wymienic:cool:
- - - Updated - - -
Ja bym w niej widzial takie cos... http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/05/255.jpg http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/05/256.jpg
Program całkiem fajny, choć autka w przeważającej większości niezbyt wyszukane.
Osobiście podobał mi się oczywiście ten odcinek z GTA i kiedyś jak wzięli na warsztat EVO :D
Mnie też podoba się ten program, ale jak komentator parokrotnie wspomniał, że grill zalicza się do wymiany to pomyślałem sobie, że zakwalifikuję go do tego samego klubu co komentatora z "Uwaga Pirat"...:P:DGrill to stoi w ogrodzie albo jest w innych wozidłach...U nas to przecież Scudetto!!!
[QUOTE=BURATINO;1190135]Zasadniczo Alfa ladna,jednakze mnie zastanawia jej kierownik.Pomijajac fakt scudetto,ktore bylo w oplakanym stanie i nadawalo sie juz dawno temu na smietnik.Taki Alfisti,dbajacy o kazdy detal...A tu-centralnie wywalony,nawet nie wytluczony,tylko konkretnie wylany tylni amortyzator-zwykly zlom.Czyzby nie zauwazyl ze jego auto wchodzac w zakret zamiata tylkiem,nie wspominajac juz o jakichs nierownosciach.No ale teraz ma nowe :),na tyle.Pewnie przod tez taka padaka i czeka az wyleja,aby je wymienic:cool:
Buratino rozumiem ,że nie znasz projektów kolegi kozmozza z alfaclubu skoro tak piszesz . To już jego trzeci projekt GTA .Ten ostatni ruszył kilka miesięcy temu i kolega skupił się na :
Plan:
==============
- ostre drogowe wałki rozrządu
- wypolerowane kanały w głowicach
- lekkie kute korbowody
- kolektory wydechowe CF2 z taśmą termiczną
- równej długości rury za kolektorami
- dwa osobne tłumiki japońskiej firmy Asso
- filtr gąbkowy Pipercross
- pokrywy zaworowe pomalowane farbą Wrinkle
- Hot Earth & Hot Inazma japońskiej firmy Sun
- chłodnica wody z rdzeniem 35mm
- remap mapy paliwa
także wybacz mu że wyblakłe scudetto zostawił na koniec ;)
- - - Updated - - -
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/05/255.jpg