Kup w ASO bo cena wcale nie zabija :o
Printable View
Kup w ASO bo cena wcale nie zabija :o
chce szblon żeby dorobić właśnie czarne. przeźroczyste to widziałem ale mnie nie ratuja
pomaluj na szaro
Wiec kolego poproś kogoś kto ma 159 ..przyłożyć kartke albo jakaś folie i odrysujesz i będzie szablon.
jak nikt nie ma gotowca do udostępnienia to tak będę musiał zrobić
Ją bym brał zdecydowanie większe.
Wysłane z mojego YOGA Tablet 2-1050L przy użyciu Tapatalka
Witam,
Czy ktos moze sie podzielic opinia na temat naklejek z chronlakier.pl?
Pzdr
Kupiłem u nich ostatnio naklejki na tył, te średniej grubości 3M bodajże za 96zł. Do naklejania podchodziłem sceptycznie nastawiony bo ani talentu do takich rzeczy nie mam, a miejsce, na które się owe naklejki nakleja jest już trochę "wypiaskowane". Po przeczytaniu instrukcji, umyłem dany element, spryskałem obficie wodą element i naklejkę od strony kleju, przyłożyłem 2-3 razy poprawiając, wypchnąłem wodę spod naklejki plastikową szpachelką i jest super. Naklejka ładnie dolega mimo szorstkiej powierzchni, miałem chyba łącznie z 3 bąbelki ale nakłułem igłą i wypuściłem wodę.
Nie wiem jak zachowują się te najtańsze i najdroższe. Te pośrednie mogę polecić. Nie wiem ile wytrzyma. Mały tip ode mnie, wyciskaj wode spod naklejki od osi pionowej (środka naklejki) do boków, łatwiej, szybciej, ładniej i mniej roboty, chyba nawet logiczne :P