ozzy, bardzo ładnie ujęłęś to co właściwie miałem do przekazania od początku
Printable View
ozzy, bardzo ładnie ujęłęś to co właściwie miałem do przekazania od początku
Ja też podpisuję się pod słowami Ozzyego ,,oboma ręcyma'', a w międzyczasie zadałem sobie trud policzenia użytkowników 159 na innych forach AR i tak na alfaclubie.pl jest ich 18 a na forum159.com 13 . Myslę że i u nas będzie ich przybywać a wierzcie mi że mimo krótkiego stażu na rynku o 159 jest co pisać.Pzdr
Mnie sie podobaja nawet 159, ale z normalnym silnikiem (czyt. 2.4 jtdm) trzeba dac jeszce duzo pieniedzy :( Mi sie zmieniony dzial bazar nie podoba
Wszystkich informacji o 159 muszę szukać na stronie www.alfaowners.com, a fajnie by było dowiedzieć sie/ podzielić sie informacjami na forum lokalnym. Tylko nie wiem dlaczego kolega Konrado tak naprawdę wtrąca się w nie swoją sprawę, bo ani nie jest posiadaczem 159, ani też moderatorem czy administratorem, a jedyną różnice jaką zobaczy po założeniu działu to dodatkową zakładkę - czy to aby tak przeszkadza w przeglądaniu forum?
A mnie się podobają 145 z boxerem... :mrgreen:Cytat:
Napisał Konrado
pzdr
Jesli uwazasz ze to nie jest moja sprawa jako uzytkownika ze stazemna tym forum, a nie pirewszego lepszego z ulicy typka to zalatwiaj takie sprawy na priv z moderatorem a nie w ogolno dostepnym temacie. OK? Wiec bez tego typu najazdow...Cytat:
Napisał M@T
Konrado, Tobie coś strasznie szybko ciśnienie rośnie..
Ludzie chcą, to dostaną. Tym bardziej, że w zasadzie tylko Ty upierasz się, żeby tego działu nie robić.
Nie mam cisnienia, zostalem zaatakowany wiec wysnunalem riposte. Nie moge? I nie tylko ja mam cos przeciwko. Po prostu to nic nie zmieni zrozum to, bedzie wiecej do scrollowania tylko.. Bazar tez zostal zmieniony i juz nie chce mi sie tam nawet zagladac, zey grzebac po tych zakladkach. Przedtem bylo wszystko ladnie i czytelenie, a teraz?
Nie no nie przesadzaj- teraz jest czytelnie i jest porządek, a nie bajzel gdzie samochody części i choroba wie co jeszcze jest do kupy. Czasem mi przez głowe przechodzi nawet filtrowanie tego co jest na sprzedaż i tego kto coś by kupił- ale to zbyt komplikuje sprawe.Cytat:
Napisał Konrado
Myślałem, że miałeś na myśli, że serwer nie jest z gumy, ale to nie zmienia faktu, że postów ze 159 będzie coraz więcej i będą one zalegac w różnych zakamarkach forum, a tak to będzie w miare porządek. Co do całej reszty to odwołuję się do wypowiedzi ozzy'egoCytat:
Napisał Konrado
ech.. widze ze z wami to jak walka z wiatrakami. skoro chcecie zrobic to co uwazacie i nie liczycie sie z wypowiedzizami innych to nastepnym razem nie zakladajcie tego typu tematow bo sie tylko klotnie robia. Pare osob sie zna na zywo bo na zlocie raz razem byli i cisna z innych bez sensu. Zrobcie sobie dzial i badzcie szczesliwi patrzac na pusta zakladke 159. Powodzenia
Nawet biorąc pod uwagę Twój sprzeciw to i tak jesteś w mniejszości, a żyjemy w kraju demokratycznym o ile mi wiadomo, więc nie wzburzaj się o byle co.
pzdr