No to jakieś 200m dalej na ul. Paderewskiego 13 miałeś warsztat Podleśnego. Szkoda że tam nie trafiłeś ze swoim wahaczem.
Printable View
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=143614&stc=1Witam. Czy moze ktos wie jak nazywa sie ten lacznik i jakie spelnia zadanie? gdzie go mozna kupic?
Czujnij poziomu dla reflektora ksenonowego.
Zadymił diesel!
Odkopię temat - jakiego torxa trzeba użyć do odkręcenia tulei? Bo znajduję tu dwie informacje - E20 i E18.
Jaki jest właściwy?
A co najczęściej pada? Tuleje czy sworzeń wahacza?
Prędzej tuleje... tuleje skrzypia a sworzeń puka i stuka...
Sam ostatnio spotkałem się z przypadkiem gdzie na 3 kontrolnych powiedzieli że zawieszenie jest zajebiste mimo skrzypienia mimo że wcześniej byli uprzedzani że coś jest nie tak... 159 ma to do siebie że pokazuje że cos jej dolega ale cieżko stwierdzić co...
Wysłane z mojego SG S6 Edge przy użyciu Tapatalka
Właśnie jestem po wymianie wahacza, zrobiłem to na chodniku przed blokiem. Użyłem torxa płaskiego E18.
To co mnie bardziej przeraziło, to widok tulei po wymontowaniu wahacza. Nie wiem od kiedy to jest, ale jak sobie pomyślę, że woziłem rodzinę tym samochodem to aż się słabo robi.
Załącznik 196331Załącznik 196332Załącznik 196333
Cholera wi - kupiłem samochód z tym wahaczem na pokładzie.
Nie ma na nim wybitych żadnych oznaczeń, ani na odlewie ani na deklu sworznia. Była tylko na nim srebrna naklejka z jakimś numere.
Chinol.