tak wygląd , powoduje to optyczne ich pomniejszenie
Printable View
Na poczatek musze pogratulowac bo twoja Jula sie bardzo ladnie prezentuje :) jeszcze z przeszklonym dachem jest zajebista!
Co do wydechu to chyba nie jest kompletny wydech z tego co zrozumialem...tak jak u ciebie bedzie prawdopodobnie koncowka Savali i bez tlumika srodkowego.
Zaraz napisze maila do nich by wyszczegolnili co bedzie wymieniane.
Co do zawiechy to na polskie drogi napewno bedzie wystarczajace, tez mam Eibach 30-35mm z tego co pamietam bylo napisane.
Minal juz chyba miesiac wiec juz nizej nie siadzie...jak dla oka bardzo widoczna roznica i wystarczajaca by do polski czasami pogonic :)
Ja jeszcze planuje zminic turbo wiec znow mapy trzeba wgrywac i myslalem ze znow skasuja 480eur. ale powiedzieli ze nie musze nic placic... na cale szczescie :)
dzieki ale to nie szklany dach tylko specjalna folia - koszt 250 zl :)
Wydech gotowy....usmiech nie znika mi z twarzy :)
Julka zajebiscie teraz spiewa! ( szczegolnie jak na ten silnik 1.4 TB)
Na poczatek troszke fotek:
Załącznik 105535Załącznik 105536Załącznik 105537Załącznik 105538Załącznik 105539Załącznik 105540Załącznik 105541Załącznik 105542Załącznik 105543Załącznik 105544Załącznik 105545Załącznik 105546
- - - Updated - - -
Musze pomalowac czujniki parkowania bo ciulowo wygladaja...ktos moze wie gdzie to mozna tanio i na miejscu zrobic we Wroclawiu albo okolice?
- - - Updated - - -
Troche dzwieku z apatorskiego telefonu...
http://www.youtube.com/watch?v=LBMcVNKi2B8
Ogladac w HD prosze :P
Pod koniec miesiaca wrzuce cos profesjonalnego :)
Zarowka od podswietlenia tablicy spalona ;)
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
Nowe końcówki a lewa już taka ściorana, że chrom odpada?:confused:
Lux wyszło ;)
Załącznik 110003 To i ja się pochwalę.
Wydech robiłem sam.
Koszt to ok 80 zł
Ilośc spalin w obu rurach prawie jednakowa.Dużo zależy od ilości spalin / obroty/
Ale brzmienie o niebo lepiej jak pojedyncza seria