U mnie wlasnie sa tylko wgniecione. Nawet tam gdzie oderwalo naroznki blachy nie ma rdzy. Dziwne bo jakby nie bylo ocynku to ruda by weszla
Printable View
U mnie wlasnie sa tylko wgniecione. Nawet tam gdzie oderwalo naroznki blachy nie ma rdzy. Dziwne bo jakby nie bylo ocynku to ruda by weszla
Marek ktory masz rocznik samochodu, skad sprowadzony i ile w kraju? Powiem szczerze ze gdybym nie zobaczyl zdjecia nie uwierzylbym.
Rok 99. Sprowadzony w 2005. Ja musze sie teraz tylko upewnic czy faktycznie na spawach nie ma ocynku. Jezeli jest u mnie to musialbc tez u innych. Jezeli jednak nie ma to korozja moz byc uzasaeniona tylko pytanie czemu u mnie nie ma skoro staruszek sie juz nakulal? Do mojej hipoteza nie pasuje. Ale sledztwo trwa.
- - - Updated - - -
Rok 99. Sprowadzony w 2005. Ja musze sie teraz tylko upewnic czy faktycznie na spawach nie ma ocynku. Jezeli jest u mnie to musialbc tez u innych. Jezeli jednak nie ma to korozja moz byc uzasaeniona tylko pytanie czemu u mnie nie ma skoro staruszek sie juz nakulal? Do mojej hipoteza nie pasuje. Ale sledztwo trwa.
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
kurde zasieg trace
Wyrwalem sie chwilowo do domu i bylem zobaczyc tego grzyba.
Z przodu jest też minimalnie z takim rozszerzeniem- coś jak w tylnym ,ale jest to bardzo małe. Aczkolwiek idealnie plaskie to to nie jest. U Ciebie widac troszke tego poszerzenia. Mysle ze gdzies uderzone miales progiem i sie to lekko wygielo tylko.
To równo ktoś obiema stronami przyłożył :) u mnie leje deszcz więc nie mam jak sprawdzić czy mam ocynkowane spoiny.
ja mam autko z 2006 roku od roku jest w kraju , jak narazie rdzy brak . Zawsze podnosze samochod za wahacz , z tylu tylko jak musze podniesc to za grzyba :)
Marek, a jest szansa że miałeś progi wymieniane? W takim stanie są że też mi się wydaje że bez ocynku niemożliwe. Gdzieś na forum są fotki moich jak były rozbierane, totalny parch był.
Nie sądzę. Posiadają mormalne ślady zużycia, czyli odpryski od kamyczków w newralgiczmych miejscach. To teraz każdemu kto ma zdrowe będziecie pisać że musiał mieć przeszczep? :) może ja mam w ocynku bo to koniec produkcji 1999? Nie wiem. Generalnie Za mało aut przebadanych. A widze że nikomu sie nie chce skrobać spawów żeby sprawdzić.
heheh możliwe :) ja nie zdążyłem zrobić bardziej wnikliwej ekspertyzy bo padało kilka dni aż w końcu potrzebowałem auto. To jak teraz już te progi założyłem to szybko nie zdejmę. Mnie Nadal jest zbyt mało dowodów aby postawić definitywną diagnozę. To skoro nikomu noe chce się progów zdejmować to może ktoś jewzcze pokaże jak mu rdzewieją progi? Bo jak narazie to wcale tak dużo tych przypadkó nie ma.