Pozdrawiam Kolegę. Srebrna 156 sedan na ramkach widziana w Kielcach, zjeżdżała do Castoramy wczoraj po 16.
Stałem na światłach w stronę przeciwną :)
Printable View
Pozdrawiam Kolegę. Srebrna 156 sedan na ramkach widziana w Kielcach, zjeżdżała do Castoramy wczoraj po 16.
Stałem na światłach w stronę przeciwną :)
pozdrawiam kierownika chyba srebrnej 156 Sedan TSK jadącej wczoraj ~21 S7. Puściłem Ci awaryjnymi z zielonej kijanki.
Dokładnie ;)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
pozdrowienia dla kierownika srebrnej GTA widzianej w serwisie w Suliszowie niedaleko Sandomierza [emoji4]
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2015/08/50.jpg
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
A czy ta alfa to nie czasem samochód Tonego, który pozdrawia?;>
To wybacz ;) wydawała mi się bardzo podobna do Twojego avatara ;P
Pozdrowienia dla kierowcy AR 159 na TK... z ramkami forum z przodu z tyłu zwykłe widzianej na ul. Wrzosowej przy ogródkach działkowych. Przejeżdżałeś jak stałem na pasie postoju przy działkach przed dojazdem do świateł.
pod galerią Galardia w TST srebrna 159 1,9 JTDm w sedanie z klubowymi ramkami:)
Pozdrowienia dla czarnej 147 na klubowych ramkach na statoilu w Skarżysku ;)
Pozdrowienia dla kierowcy GT na ramkach forum widzianej w piątek zaparkowanej na ul. Paderewskiego :)
Pozdrowienia dla kolegi z czerwonej AR 156 sedan, droga Jędrzejów-Staszów, kolega odbił w Kijach na Pińczów lub Kielce.
Jechałem za Toba białym Fiatem Fiorino
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 sportwagon na ramkach widzianej na ul Grunwaldzkiej na wysokości szpitala około goziny 18.30:)
I ja Cię Kaarolu pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierowcy białej 159 sedan, dziś rano w Kostomłotach na światłach-nie zdążyłem odmachać.
Pozdro dla kierownika czarnej 156 z jedną forumową ramką widzianego na parkingu Politechniki bod budynkiem C
Pozdrowienia dla kierownika czarnej AR 156 FL sedan na ramkach forum TSK..... widzianego wczoraj po 16 koło MC Donalda w Kielcach. Ja zaparkowałem i kiedy zobaczyłem alfę to już wycofywała.
Bullik1 my się chyba wczoraj mijaliśmy po południu około 17.30, ty skręcałeś w radlinie na Niestachów ja skręcałem do Kielc w beżowej GT :)
pozdrawiam kierownika srebrnej 156SW z ramkami widzianej na parkingu pod Kauflandem w Skarżysku.
Tak, w to byłem ja:) od kwietnia mam GT
Również pozdrawiam.
Pozdrawiam kierownika tytanowej 159 sedan co właśnie stoi u mnie pod biurem na ul. Złotej.
Pozdrowienia dla dwoch kierowcow AR 147 (czerwona i czarna) spotkanych dzis okolo 8.00 na skrzyzowaniu ulic Jagiellonskiej i Hozej
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czerwona 166 z ramkami i rej TK widziana chwila w Dębicy
Pozdrowienia dla kierowcy srebrniej 147 widzianej w ramkach klubowych dziś na przystanku w miejscowości Szałas Jechałem niestety czarnym mondeo ,Moja gt została w gararzu.
Pozdrowienia dla czerwonej 156 sw na klubowych ramkach SBE ( jeśli dobrze pamiętam) widzianej dziś w Skarżysku koło Kauflandu ;>
Witam,
widziałem w Kielcach dziś na jaggiellońskiej koło godziny 17 Alfa Romeo (prawdopodobnie) Alfetta GTV na zółtej tablicy z tyłu .....ktoś miejscowy?
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 TST.... na ramkach forum widzianej w sobotę około południa w Starachowicach na drodze kierunek na Skarżysko-Kam.
Pozdrowienina dla kierowcy czarnej alfy 147 na TBU .... stopnica koło 9 rano :)
Pozdrowienia dla kierownika oramkowanej srebrnej 166 TSA.... widzianej dzisiaj na S74 Kielce - Cedzyna. Były światełka obustronnie :)
Pozdrowienia dla kierownika 159 na ramkach TK widzianego dziś w Kielcach kolo castoramy o 14.19 ;)
Pozdrawiam Kierownika 166 na ramkach TK..... widzianej wczoraj ok 17 na ul. Wrzosowej jechałem w stronę Bukówki.
1988Łukasz widziałem Cię dzisiaj Twoją GT na drodze między Niestachowem a Radlinem około 17.
Pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla kierownika z czarnej 147 na ramkach TBU . Byłeś 25.11 około godziny 12.10 na orlenie w Łoniowie;)
Pozdrawiam kolegę z alfy na ramkach widzianej na węźle Chęciny wczoraj około południa były światełka i łapka :)
Pozdrowienia dla Alberta z AR147 widzianego wczoraj koło BP na al. Solidarności w Kielcach jechałem za Tobą, odmachałeś :hello:
Pozdrawiam także panią z zielonej AR145 na ramkach forum widzianej po 13 na skrzyżowaniu przy WDKu skręcała w ul.Krakowską :)
Dzisiaj w kielcach srebrna 159 SW Ti na blachach z buska, chwile ża Tobą jechałem.
BTW chciałbym się przywitac, bo dzisiaj kupiłem pierwsza w życiu alfe
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka