Ano widzisz wakacje sie zaczela nie ma spotow
Printable View
Ano widzisz wakacje sie zaczela nie ma spotow
Mattom wyjechał, to sam ze sobą spotów robić nie będę... tak w temacie frekwencji na spotach. ;)
Ja jak już jeździłem to na Italiano Squadre ale ponieważ od 2 miesięcy urządzam mieszkanie to weekendy mam zajęte i nigdzie się nie pojawiam. Ale skoro chcesz się zapoznać z ludźmi to polecam Italiano Squadre. Znajdź na fb kiedy się spotykają. Czasem wypadają tam inni Alfisti
Nie drapać się już niedługo bedzie trzeba sie spocić ino musze odebrac auto
Padły cykliczne piątki na pomarańczowym... sporo nowych...
Może by przywrócić tradicione?
jestem za
Jestem za :)
To co... Piątek, 19:00 King-Cross Marcelin, parking pomarańczowy?
Ja nie dam rady bo na nocne idę do jasinia
Pod warunkiem że w KC nie będzie problemu, bo ostatnim razem jak tam byliśmy z IS, to nas ochrona wyrzuciła mimo że bardzo grzecznie sobie staliśmy tylko na zgaszonych silnikach.
To ile osób się deklaruje? Ze Mną może przyjedzie 2 kumpli... jeden 147 i jeden 156. Ja 166 ;) więc jak by nie było to już mini seria...
Ja wpadnę na 50% zależy jak się ogarnę przed praca bo na 22 musze być po drugiej stronie poznania. Szkoda ze nie w pestce albo Malcie ale cóż
Ja nie dotrę. Przez ten weekend jestem poza Poznaniem.
Pozdrawiam
Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2
Tak tylko ze Swarzędza mam kawałek :-P
Głównie idzie o to ze na nockę szedłem
Pozwólcie, że nie wypowiem się na temat piątku...
w pestce tłok ?
na podziemnym przy zejsciu do praktikera zawsze kupa miejsca jest ;)
Ale dlaczego wstyd? Wstyd bo sie pojawily czy wstyd bo je tak potraktowano? A moze wstydajo sie majestatu?
Alez ja nic nie wiem. Prowokuje do wypowiedzi, bo sam chcialem sie wybrac...lancia, a tu widze ze nic ino wstyd. No to dlaczego ten wstyd? Bo ja z tych, co to lancie maja, a kurnik alfy rowniez dogladaja.
Wstyd jeżeli chodzi o frekwencję... A czym kto przyjeżdża... grunt, że stąd...
Jak było więcej niż dwa samochody to bym się i tak cieszył, bo tyle najczęściej było alf przez cały ostatni rok, dopiero na lato sobie odpuściliśmy przyjeżdżanie pewnie gdzieś do września.
Jak miałem 145 to jezdziłem na spoty jeszcze wtedy na Malte ;)
Teraz niestety cieńko z czasem.
Wole go spędzić z Kobietą... :)
Tak to właśnie wygląda... u mnie też ciężko z czasem. Jak dzieciaki podrosną, to może ze mną będą chcieli jeździć, bo na razie to nie bardzo :D
Żeby jeszcze jakaś sportowa Alfa na spocie była, to może bym namówił :P
jak tam ten piątek ktoś coś ?
A reszta alfaholikow?
Ja jeszcze w ten weekend odpadam ale to już ostatni bo właśnie kończę ten najgorszy remont i następny weekend będę miał wolny, więc jak to będzie w piątek to wpadnę po robocie ;)
Czyli dzis lipa?
Siema siema!
Alfisti, a może zrobiliście jakiegoś spota u mnie pod knajpą?
Prędzej pod warsztatem :)
Ja jutro mykam do Ustronia więc zalezy gdzie masz tą knajpe :)