Pozdrawiam Mr.Kain :)
Printable View
Pozdrawiam Mr.Kain :)
A ja wczoraj na Dolnej W. napotkałem chyba na tego samego kolegę, ale 159 okazała się być ciemnobrązowa :). Pozdro!
Pozdrowienia dla kierowcy AR 164! :D mijanego dzisiaj na ul. Solnej w P-ń :)
Pozdrawiam kierowce bordowej 159 ;) Zamuliłem się i nie zdążyłem kiwnąć ;D
Dzisiaj po południu na Zagajnikowej stałem za srebrną 166, z dobrze zrobionym wydechem i prawdopodobnie V6 pod maską. Była na klubowych ramkach, także pozdrawiam :)
To mogłem być ja :)
Tym bardziej że widziałem za sobą jakąś ładną czerwoną 147, niestety nie widziałem czy na ramkach ;)
Pozdrawiam!
Pozdrawiam Kolegę Rosję i jego niebieska strzałę, parking PP. ;)
Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Dzisiaj przed 11 na Golęcinie widziana czerwona przedliftowa 147 z ramkami. Pozdrawiam!:)
Kto dziś za mną cisnął około 22pm po Krzywoustego w Poznaniu, a później zjechali na A2.
Jedna 156 SW i 147 na numerach z Piły..? Pozdrawiam Panów
Dzisiaj ok 14,30 czarna GT na toorach widziana na mickiewicza. Maru?
Tak tak to ja, cholera była czysta przez cały tydzień :D musiało się rozpadać :) Również pozdrawiam!
Lepiej brudna Alfa,niz brudnym polo,ktorym to dzisiaj mialem okazje smigac;)pozdrawiam!
Pozdro dla srebrnej 156 w sedanie mijanej dziś ok 6:30 na skrzyżowaniu Solna - Garbary w Poznaniu :D
Pozdrowienia dla srebrnej oramkowanej 166 mijanej dziś o 8.15 na ul. Strozynskiego, na wysokości garaży :-)
Pozdrawiam Marti! :)
Pozdrawiam, pozdrawiam :-) Jutro jak też pojedziesz to obtrabi Cię czarne A3 :-) :-P
Czerwone Gt na Ściegiennego po 18:00 ;) Machałem ale chyba kolega nie widział bo jechałem innym Włochem ;)
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
czyja 147 czarna na ramkach stoi na Przyjaźni z blokadą kierownicy ?
Witam Pozdrawiam kierownika czarnej 159 SW mijanego dzisiaj około 14 w miejscowości Sroda Wielkopolska, leciałem w stronę Poznania, łapka była mam nadzieję że kolega zdążył zobaczyć moją odpowiedź. Jeszcze raz Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 na balchach SBE (rameczki były) stojący ok 16.40 w korku na wiadukcie w Suchym Lesie :-)
kedzia to Ciebie dzisiaj wpuszczaliśmy z kumplem na słowiańskiej ?>
Audi 80tka. mrygałem po twoich awaryjkach
Czarna 156SW na ramkach widziana dzisiaj rano przy pętli tramwajowej na Starołęce około 7:30
Ta sama? czarna 156SW na ramkach z kolorową naklejką na klapce wlewu paliwa pod OBI na franowie dzisiaj około 16:30. :D
Oj nie kolo 14.30 :)) masz naklejke alfaholicy na klapie?
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
Tak, mam naklejkę, czyli to byłam ja :)
Czarna Audi?
Srebrna
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
to nie kojarzę ;)
Pozdrowienia dla kierowniczki czarnej 156 SW która ok 6:45 jechała dziś przede mną na ul Solnej :)
Mijałem się dzisiaj około 17 ze srebrną 156SW na ramkach w Kłodawie, niestety kierownik był zajęty i chyba nie zauważył.
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 z ramkami, na blachach PZ, Obornicka ok. 17:00 :)
Chyba był zajęty rozmową ;)
Tomaz pozdrowionka for You :D Krótka, ale na temat rozmowa na parkingu przy Bułgarskiej :)
Heh, no krótko było, ale ja w pracy... miło było poznać i również pozdrawiam!
I dzięki wielkie za załatwienie nalepek :)
Czeka mnie teraz trochę pracy, ale mam nadzieję pochwalić się efektami jeszcze przed latem ;)
5 minut temu, czarna 156 sedan na ramkach pod starą gazownią w Poznaniu. Trąbilem i machalem ale kierownik chyba mnie nie widział :)
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 oramkowanej PP ... pod obi Franowo:)
Pozdrawiam kolegę w zielonej 147 mijanej dzisiaj w Koninie. :P
Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka
pozdrowienia dla kierowcy czarnej GT, która jechała za mną dziś na Garbarach, chciałem żebyśmy się zrównali ale chyba kolega nie zczaił :)