Koledzy z Dębicy a mnie to nikt nie widzi? Codziennie jestem w Dębicy 156 SW piekny niebieski metalik na drogowcow stoje:) Pozdro dla srebrnej 156 2.4jtd ktora czesto kolo Bratexu stoi rowniez na drogowcow:D
Printable View
Koledzy z Dębicy a mnie to nikt nie widzi? Codziennie jestem w Dębicy 156 SW piekny niebieski metalik na drogowcow stoje:) Pozdro dla srebrnej 156 2.4jtd ktora czesto kolo Bratexu stoi rowniez na drogowcow:D
ta 156 2,4 kolo Bratexu to chyba kolegi Baklund, a jezdzi nia obecnie jego brat z tego co wiem.
moze cie widuje kolego w Debicy, ale juz przestalem mrugac i machac bo i tak nikt tutaj nie reaguje. napisz mi na PW jakie masz blachy bede zwracal uwage wtedy na RRS
Pozdrowienia dla kierowcy granatowej Alfy 166 RT.... widzianej w Ropczycach dzis ok. godziny 15:) na ul. krakowskiej
kto parkuje na nowosądeckiej/ krośnieńskiej 156 :D rejestracja z literą ,,c" na końcu , na klubowych ramkach i ślicznych felach :) ?
Ja parkuję :cool:
pozdra dla maciek2306 widizanego wczoraj w Debicy i dla kolegi ze srebrnej 156 (chyba z bialymi lampami z tylu) rej RBR z klubowymi ramkami widzianego tez wczoraj przed 18 na rzeszowskeij duzej obwodnicy
DBH pozdro i dla Ciebie dzieki za machniecie i mrugniecie to moje 1 alfiarskie pozdrowienie az mnie cairy przeszly jak mrugnales:D:D
Heh dokladnie:D ale juz wie o co kaman;P:D
---------- Post dodany o godzinie 18:05 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:01 ----------
Pozdrowienia dla Alfy 156 po FL chyba zlotawy kolor mrugalem wyjezdzajac z Rzeszowa w kierunku Krakowa kolega w ostatnim momencie chyba zauwazyl ale nie odmachal;P Zdecydowane pozdrowienia dla kolegi ze 156 z ktorym mijalem sie dzis w Swilczy ok 16 15 jechal srebrna 156 SW z antena na dachu pomachane - odmachane ze o mruganiu nie wspomne:D
Pozdrowienia dla właściciela 166 stojącej często przy Starzyńskiego.
Pozdrawiam kolege widzianego dzisiaj na ul. krakowskiej w szarej 156 na blachach RZ**** stalismy razem na swiatlach nawet zamienilismy kilka slow na temat organizacji spota podkarpackich alfaholikow:) szerokosci:D
!!!!!
troche ot
to ktos z forum? http://rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,3...a_zginela.html
Pozdrowienia dla kolegi maly2030 widzianego w czasie spaceru w korczynie na rynku;). Pierwsza rzecz jaka mi przyszla do glowy jak z daleka widzialem jak wysiadles " jak on przerobil fotel ze sie wogole miesci":P no i teraz jest mi latwo rozszyfrowac nick z forum:P
Miło mi jest powiadomic ze w moim miasteczku przybywa uzytkownikow Belli niestety nikt nie reaguje na pozdrawianie alfistow czyt. mruganie, machanie wszystkie gesty z mojej strony bez odzewu:((( :confused:
Maciek - w moim rejonie jest tak samo :( macham, mrugam - 0 odzewu. Chyba zacznę trąbić na inne alfy :)
W Tarnobrzegu widziana 164 szaro-srebrna na lawecie, rejestracja RST.
Pozdrowienia dla 156/159? na Głębokiej w Lublinie, dzięki za mrugnięcie i awaryjne. :)
pozdro dla 159 RKR-69-- srebrnej na ul. zrecinskiejach te male oczka!!!
pozdro dla macka z ktoremu udalo sie wczoraj mnie podpuscic do mocniejszego wcisniecia pedalu gazu pomimo tego ze mialem sie ograniczac bo motor po remoncie i sie dociera dopiero :)
A dziekuje, dziekuje i wzajemnie pozdrowienia dla Ciebie Dbh. No jak poscigi na ulicach miasta? Alfistom to nie przystoi:p :P
Pozdrowienia dla czerwonej 156 mk1 RNI... upolowanej wczoraj jak skręcała z Podkarpackiej w Witosa w Rzeszowie ~19:40 :)
Pozdrowienia dla kierowników/kierowniczek jasnozielonej 156 i czarnej 146 parkujących codziennie przy bloku na Langiewicza :)
Pozdrowienia dla 146 RT na Agatówce, dziki za miły gest. ;-)
pozdro dla kini007 minietego na niepodleglosci :)
również pozdrawiam hehe :))
Pozdrowienia dla kolegi MICHAL-TBG, minęliśmy się dzisiaj w Stalowej Woli na Brandwicy :)
Dzięki za pozdrowienia, odbywałem jazdę testową po regeneracji wtryskiwaczy. Dziś w Stalowej Woli widziana GTV-pozdrowienia, oraz czarna 156 Sportwagon (niedaleko przejazdu kolejowego koło policji). Wczoraj w Tarnobrzegu szara 159 początek numeru rej.: KR671..
Pozdrowienia dla srebrnej klubowej 156 parkującej wczoraj pod WSIiZ w Rzeszowie :)
I dla dwóch 147ek tamże :)
Mamy w Rzeszowie białą Julke ;-)
Wiem stoi bodajże na Zbyszewskiego;D Juz widzialem dawno;)
No nauczycielka:cool:. Gulietta chyba każdy wie, że jest ładna.