nie przesadaj jest dobrze
slavol sie nie odzywa ja mam lekie problemy zdrowotne ale pojawie sie pojawic w niedziele po kubicy oczywiscie
Printable View
nie przesadaj jest dobrze
slavol sie nie odzywa ja mam lekie problemy zdrowotne ale pojawie sie pojawic w niedziele po kubicy oczywiscie
A co się odzywać będę. Będę i już........ zaraz po wyścigu.
Rozumiem, że stara gwardia dopisze:D zatem do zobaczenia jutro.
:D i tak powinno byc znaklajki na tablice sa
sorry chlopaki ja jestem w niedziele cal;y dzien na plotkach wpadnijcie tam opalam sie i kapie o ile bedzie pogoda jak nie to w stalym miejcu widzialem zalozyciela tego posta pozdrawiam
Witam.
Hehe zakładałem ten temat jakiś rok temu i w sumie nie było żadnego odzewu, a tu patrze teraz i spotkania co niedziele pełną parą:) Myślałem że temat umarł:) W tą niedzielę 4-tego na 100% się pojawie.
Pozdro
Ja prawdopodobnie rowniez bede w niedziele na plotkach, moze warto teraz wlasnie tam sie spotkac:)
Siema. Ogólnie to śmigam do Piły rzadko (skończyłem licencjat na PWSZ), ale bardzo chciałbym kiedyś zawitać na Wasz zlot. Jestem osobą młodą i nie wiem jakbym miał do Was zagadać, ale może kiedyś starczy mi odwagi ;)
my nie jestesmy starzy bez przesady to jak spotkanie na plotkach jaca slavol
Bardzo dobra propozycja Tomasz:). O której nad jeziorem?
No z głowy mi to wyjeliście. W taką pogodę to jedyna opcja. Pytanie o której i jak się znajdziemy?
moze nasz kolega odwiedzi ja bede na plotkach ok 12 tam sie spotkamy pasuje
ja w tym tygodniu odpadam impra
Ja również....... wywczasy..... zasłużone..... Tomasz nie komentuj. Spadam chłodnicę wymieniać.
Sam zostałem widzę:mad:. Czyli do następnego spotkania:). Pozdawiam.
to baw sie dobrze slavol
jedzie ktos w sobote z okolic na kubice do poznania
Mam nadzieję, że się spotkamy w niedzielę, po F1 oczywiście. Pozdrawiam.:)
ja jestem za jakby padalo moze teksas jak ostatnio albo kubice w teksasie slavol jak
Raczej po Kubicy, jak będzie padało coś wymyślimy.......są jeszcze jacyś chętni?
i teraz mnie nie bedzie na dwoch spotkaniach urlop :) wypije wasze zdrowie jacus 7 wszystkiego naj z checia bym podjechal czystym samochodem i ogolony itd:D slavol tobie nie opuszcze:confused: zapomnialem doda ze 2 jade na spot do elblaga ciekawe co mloda powie
Dzięki Tomasz:). Sorki ale teraz na spocie mnie nie będzie, ważne sprawy osobiste, wtajemniczeni wiedza o co chodzi:D. Ale Tomasz, na ślub Sławka w dwie Alfy śmigamy, mam nadzieję. Pozdrawiam
padla mi alfa w lidzbbarku padla turbina :(
i co spotykamy sie bo ja nadal bez fanfalunki
Na lotnisku ma być podobno ciekawie, jak będzie ładna pogoda to się zjawie około 12-ej.:)
Też będę wcześniej, mam czas do 14.30 zdzwonimy się.
najblizsze spotkanie 4 wrzesnia chetnych zapraszamy
Tomasz 4 wrzesnia to sobota, zmiana dnia? Ja mogę się dostosowac, niewiem jak inni. Piszcie koledzy co wy na to. Pozdrawiam:)
przepraszam jacku za pomylke napewno 5 w niedziele sie spotykamy o godzinie 16
STS Tuning- Show 2010 - VII Wystawa Samochodów Tuningowanych i Sportowych w Bydgoszczy moze 12 tam sie wybierzemy
iiiiii
Sorki bardzo ale w tę niedzielę nie będzie mnie na spocie:( małe spotkanie rodzinne wyskoczyło. Do zobaczyska następnym razem:) Pozdrawiam.
a ktos sie pojawi
No widzę Panowie ze coś się tu ruszyło jak mnie nie było!Super!Niestety w tą niedziele nie dam rady , będę w Poznaniu ale jakby w następną coś zorganizować to chętnie się zjawie!Pozdrawiam!
slavol a ty
Rozumiem, że spotykamy się w najbliższą niedzielę:D jakieś plany, propozycje? Pozdrawiam.
slavol chyba dostal szlaban :) moze pojawi sie eliza
Slavol mówiłeś, że jak się ożenisz to nic nie będzie stało na przeszkodzie aby przyjechać na spot, a teraz nawet na forum nie wolno Tobie pisać:(. Żegnaj, dobry był z Ciebie Alfista. Rozumiem, że reszta jak zawsze w niedziele o 16-ej na lotnisku, do zobaczyska zatem:D. Pozdrawiam.
He, he , chcielibyście. Niedziela 16-ta. Tomasz...... szykuj diesla na ćwiartkę w Wilczych Laskach.
ja odpadam bo lozysko mi padlo po pile jezdze narazie te wilcze laski sa chyba zakazane dla mnie