kate to kiedy sie mozna zarejestrowac bo na 90% pojedziemy z Mirellą tylko dostanie urlop w tym terminie pozdrawiamCytat:
Napisał Kate
Printable View
kate to kiedy sie mozna zarejestrowac bo na 90% pojedziemy z Mirellą tylko dostanie urlop w tym terminie pozdrawiamCytat:
Napisał Kate
peteja_43, na AlfaAmore możecie rejestrować się w każdej chwili i tak będziecie musieli to zrobić jeśli chcecie jechać :P Natomiast tak jak pisałam wcześniej, to dopiero połowa drogi :) Jeśli będziesz miał jakieś problemy pisz śmiało na PW :)
ok dzieki a problemy napewno beda jak znam sam siebie ha ha ha dam ci znacCytat:
Napisał Kate
wielkie dzieki za pomoc bede pisał na pw
Żonka dzisiaj zdecydowała że jedziemy , więc jedziemy dwa dni w pracy mam odrobione to urlopik zostanie na wakacje, klocki i olej wymienione, tylna wycieraczka naprawiona, a zdjęcie mojej alfetki do profilu się nie ładuje :cry: a takie ładne
otwarto zapisy:
http://www.alfaamore.com/events/alfacity09
W tym roku przenieśliśmy największą impreze Alfy Romeo w centralno-wschodniej Europie - AlfaCity do Komarom, by mogła być jeszcze większa. Korzystając z okazji chcielibyśmy ustanowić nowy rekord Guinessa na "Największe zbiorowisko aut Alfa Romeo" razem z setkami Alf, więc byśmy chcieli udokumentować to wydarzenie.
Otwarcie
Początek imprezy - 9:00
Współrzędne Fort Monostor:
Szerokość:
47°45'1.39"N
Długość:
18° 5'50.52"E
Parking
Od 9:00 - 13:00
Ceny
Po uprzednim zapisaniu: 6 €
Na miejscu: 8 €
Każdy uczestnik dostanie opaske na ramie, z tym można będize uczestniczych w atrakcjach za darmo. Proszę o trzymanie ich, ponieważ jak opuścicie Fort, tylko z nimi będziecie mogli ponownie wjechać za darmo
Program
Punkty tematu
Wszystkie tematy z Alfa Amore będą tu. Zaznaczymy miejsca flagą, gdzie można spotkać z ludźmi którzy udzielają się w konkretnych tematach.
Konkursy piękności
Będziecie mogli głosować na najładniejsze auto zlotu. Dostaniecie naklejeczki "Bella Machina" i poprostu nakleicie je na auto które wam się podoba.
Jazda
Będziecie mieli możliwość popisania się paleniem gumy i jazdą.
Programy Fortu
Z pomocą profesjonalnego przewodnika możecie odkryć fakty i legendy Fortu Monostor. Będzie można również odwiedzić muzea, kamienie pochodzące z epoki romańskiej, a także militaria.
Sklep
W sklepie Alfa Amore będzie można kupić gadżety, koszulki, naklejki z różnymi Alfami.
Bufet
Na miejscu będzie czynny cały czas bufet z prawdziwym węgierskim jedzeniem.
Loteria, Wyniki konkursów
Poinformujemy was o wynikach konkursów o 16:00. Do tego czasu wyłonimy zwyciężców gier i konkursów. Nagrody w loteri, będą wydane tylko tym którzy będą obecni w tym momencie. W innym przypadku nagroda będzie losowana nadal.
Zamknięcie
Oficjalne zamknięcie nastąpi o 17:00, ale możecie zostać tak długo jak chcecie.
Dostałem już zaproszenie ... kto jeszcze ?
witam wszystkich
Ja tez własnie dostałem zaproszenie na maila od organizatorów
Jezeli czas(praca) pozwoli to tez bym z checia ponownie pojechał na zlocik.
No to w takim razie trzeba się rejestrować bo miejsca uciekają :D
Osoby, które jeszcze nie mają profilu na www.alfaamore.hu niech się tym zainteresują jak najszybciej :)
Lista osób chętnych na AlfaCity:
1. Fred & Kate (Gtv) /numerek na liście 181/
2. Łukasz K. (155)
3.
Jak się zapisać? Wystarcz kliknąć tam na dole czy jak?
/edit
To coś jak konkurs na alegro, gdzie trzeba było pokazać zdjęcie z włączoną stroną allegro.pl na monitorze. Już pędzę robić zdjęcie. Cóż, na Węgry pojadę w lipcu, jak w zeszłym roku.
Do rejestracji na alfaamore.hu potrzebne są zdjęcia samochodu /jedno z nich powinno być z właścicielem auta/Cytat:
Napisał Kate
Numer 200 :D na liście !
Witam ! Z chęcią się pisze na zlocik ! Tylko mam jeden problem może mnie ktoś pokierować jak wszystko załatwić i dostać zaproszenie ( czy jeśli dostane zaproszenie a nie dostane urlopu w pracy to wiąże się to z jakimiś konsekwencjami) ? Pozdrawiam Krzysiek
Krzysiek866, różne sytuacje bywają, więc nic się nie stanie jak się zapiszesz a nie będziesz mógł pojechać.
w tym temacie wcześniej był opis jak należy się zarejestrować.
Ok fajnie zara będę szukał:). Kate jak co to mogę pisać do Ciebie na PW w razie problemów ?
207. bobryt 155 + Ania 8)
Chyba łopatologiczniej się nie da :P
1. Na stronie www.alfaamore.com klikamy w czerwony przycisk - NEW REGISTRATION
2. Akceptujemy regulamin przez zaznaczenie kwadracika w lewym dolnym rogu i wciśnięciu klawisza REGISTRATION
3. Uzupełniamy wszystko co jest zaznaczone na żółto /BEZ POLSKICH ZNAKÓW/:
- nick
- imię nazwisko
- login /może być taki sam jak nick/
- hasło /musi się składać z wielkich i małych liter oraz cyfr/
- wybieramy kraj
- wpisujemy miasto
- w dużym żółtym kwadracie pod nazwą "Introduction" piszemy kilka słów osobie /najlepiej w języku angielskim, tudzież w języku węgierskim jeśli ktoś zna :P /
4. Klikamy SAVE
5. Czekamy na maila w którym pojawi się link. Klikamy.
6. Logujemy się na stronie.
7. Po prawej stronie miło nas przywitają. Szukamy "My cars" ładujemy kilka zdjęć Belli. I uzupełniamy dane o samochodzie :!: Oczywiście SAVE
8. "My pictures" - ładujemy swoją podobiznę przy Belli. Oczywiście SAVE
9. Przechodzimy do zakładki "Options". Klikamy w clik here. Wtedy status użytkownika powinien zmienić się na PLEDGE. Jeśli tak jest, to znaczy, że wysłaliśmy "kwestionariusz osobowy" do moderatora i czekamy aż staniemy się MEMBERS. Kiedy już tak się stanie logujemy się i wchodzimy na stronę http://www.alfaamore.com/events/alfacity09 .Klikamy na dole REGISTRATION. Pojawi się okienko by wpisać symbol autka jakim będziemy jechać na AlfaCity. Dajemy chyba ok i powinniśmy zobaczyć swój nick przy kolejnym wolnym numerku.
Uff... :)
Kate mnie tez dopisz peteja_43 + Mirella mam wrescie nowe hasło posłali mi teraz i juz mogę sie logowac pozdrawiam i wielkie dzieki za pomoc <calus>Cytat:
Napisał Kate
To Kate, nas z Natalia tez dopisz do listy chetnych :mrgreen:
Ja mam propozycje, jak ktoś już się zapisze na stronie AlfaCity, to niech z łaski swojej skopiuje liste i dopisze siebie pod kolejnym numerkiem 8) Ułatwi to sprawę, bo będzie wszystko na bieżąco :)
Lista osób zapisanych:
1. Fred & Kate
2. Łukasz K.
3. bobryt + Ania
4. robak#21 + Kasia
5. peteja_43 + Mirella
6. DDEvil & Natalia
7.
REJESTRUJĄ SIĘ TYLKO TE OSOBY, KTÓRE JADĄ SAMOCHODEM. Jeśli ktoś ma kawałek wolnego miejsca na kanapie, by zabrać innych to proszę, by zaznaczać to na liście :) Tak będzie sprawniej :)
od 15ej walczę z rejestracją i tylko" Error on the sheet!" pomocy ludzie :!: :!:
Też walczyłem.Żadnych polskich liter i kod pocztowy bez kreskiCytat:
Napisał Pentek
Adam$$ dałeś radę :D a ja nie :oops: hahha ;) w zeszłym roku miałem lepsze hasło :mrgreen: ,Kate <piwo> jak zawsze ratuje :DDDCytat:
Napisał Adam$72
Pzdr
No to dzisiaj myjnia fotki i logowanie :mrgreen:
Ciekawe czy rekord pobijemy :mrgreen:
Pozdrawiam Maniacy :D
Your Alfa Amore membership
Your actual status: Pledge
:mrgreen: Prawie jestem :mrgreen:
W koncu udało Ci sie Pentek :D (Your actual status: Pledge )no to kupa czasu do poczekania,ja czekam od wczoraj ;//
No ja też czekam od wczoraj :)
proszę mnie nie dołować :mrgreen:
Nie jesteście sami z tym problemem :(
jakby co to sie pojedzie na dziko :twisted:
chyba mają za dużo chętnych :mrgreen: i się zwiesili,
ja w ogóle nie mogę się zalogować, przypomnienie hasła też nie działa
może ktoś mi wysłać priva z Alfaamore, może inny adres podałam niż zwykle.
a kilkneliście w link aktywacyjny w mailu od nich? po kliknięciu nie powinno być problemów z logowaniem. pamietajcie też że hasła miały duże litery, bo można łatwo o tym zapomnieć ;)
bobryt, kliknąłem i mogę sie zalogować tylko ciągle ma ten status pledge . A ty jesteś na liście 5 ostatnio zarejestrowanych osób :mrgreen:
bobryt,ale mysmy sie tam juz zarejestrowali,kliknelismy w link i nie mamy problemów z logowaniem.Tylko mamy status pledge i czekamy,czekamy,czekamy..... :evil:
a moninika jest tam chyba juz od roku o ile dobrze widze
ja dokładnie była tam rok temu i zapomniałam hasła :mrgreen:
najwyżej jeszcze raz się zaloguję, jak mi admin nic nie odpisze.
Nie Moniko nie zapomnialas hasla bo poprostu alfa amore zmienila wszystkim hasla ja ostatno jak sie pobowalem zalogowac to otrzymalem od nich maila
I na nowym hasle sie zalogowalem bez problemu.Cytat:
Dear DDEvil,
According to the regular password abuse of the past times, Alfa Amore changed the rules of password changing in favour of the security of the site and the community.
Since your password was not equal to the new safety requirements, the system generated a new one for you. Your new password is:
You can change this password at any time after logging in with it, moreover, we recommend it! But keep in mind that your new password has to match these rules:
- it's length is need to be more than 6 characters
- it has to contain small and capital characters and numbers
- it couldn't contain your login or nickname (so it couldn't match or be a part of it)
- it couldn't contain these words: alfa, romeo, amore, cuore, sportivo.
Furthermore we recommend you to:
- use the remember me function watchfully (only in your personal computer or in trusted area)
- don't use the same password at any other websites or systems
- don't use personal details in your password (address, date of birth, names of tribesmen)
- don't write it down anywhere (email, msn, etc.)
- log off after surfing in public places.
We know that it's more difficult to remember to these passwords, so let us show you an example. Mainly everybody knows its favourite lyrics or poems by head. If you chose some lines from this (for example:
"Today is gonna be the day
That they're gonna throw it back to you"
and you pick only the first characters of all the words, it will be like this: "tigbtdttgtbty",
and let's say, that the first characters of any lines are capitals: "TgbdTtgtbty".
After this change one of these characters into a number. For example the small t could be a 1. So your password will be: "TgbdT1g1b1y".
Of course it's just an example, but it worth to use this method.
And finally: don't forget, that these rules are for your own good and ensures the security of your data.
Ja dokładnie tak samo jak DDEvil ! Kilka dni temu zmieniono mi hasło na bardziej zaawansowane , chodzi pewnie o bezpieczeństwo ... a potem to już bez najmniejszych problemów mogłem się zalogować . Oczywiście zmieniłem zaproponowane przez nich hasło na bardziej sensowne dla mnie :o
Te osoby które mają problem z odzyskaniem hasła, próbujcie wysyłać przypomnienie zarówno z angielskiej jak i z węgierskiej strony. Nam udało się odzyskać hasło przez węgierską wersję.
EDIT:
Coś się ruszyło w rejestracji, więc może Panowie doczekacie się :)
ja nie umiem sie zalogowac
pierwsza czesc poszla gladko, dostalem maila zwrotnego i przy logowaniu wyglada to tak jakbym sie nigdy nie rejestrowal, nie przyjmuje hasla ani loginu:(
OO__V__OO, spróbuj jeszcze raz kliknąć w link z maila. A jeśli to nic nie pomoże to tylko odzyskiwanie hasła... albo węgierska strona, albo angielska (choć tutaj są pewne problemy)
uproszczony kurs węgierskiego :Cytat:
Napisał Kate
http://www.forum.alfaholicy.org/view...936df17#179687
:P