To pewnie ja :) także pozdrawiam :):)
Printable View
To pewnie ja :) także pozdrawiam :):)
W piątek 5.12.2014r srebrna 156 kombi na ramkach godzina około 12:50 trasa ZG-Nowogród Bobrzański na wysokości Piaski :) pozdrawiam :)
Dziś między 16.30 - 17.00 czarna 156 na ramkach, światełka były (byłem tuż za)
Dzekii widziany wczoraj ok 19 na Matejki w NS :P
Często na tej ulicy widuję alfy na klubowych ramkach
tak to ja Tam mieszkam,a nie zawsze mi sie chce chowac do garażu hehee... no powiem Ci ze w N.S A.R sie narobilo sporo hmmm 156 i 166 mamy troszke
A to tą na Poznańskiej często widzę jak stoi;-) w Jasieniu czasami też bywam ale chyba ani razu Cie nie widziałem.
Również pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt ;-)
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Dziś Torino pod Aldikiem na Zawadzkiego - nawet musiałem trąbnąć, by mnie zauważył w szale przedsylwestrowym (ale i tak nie jestem pewien) ;-)
Czesc :) Uslyszalem i zobaczylem, ale jakos tak szybko to minelo, ze nie zdazylem odmachac ;)
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 159 TI, dziś na światłach na ul. Waryńskiego. Chyba kolega KissieL, bo inna TI po ZG nie śmiga?
a również pozdrawiam :)
dzięki Tobie korci mnie żeby zalozyc spowrotem 19stki mimo zimy, bo jakos tak wyżej stałeś :)
Ale ja na 17" jeżdżę, tylko TI ma i tak niższy zawias więc pewnie dlatego:)
Wczoraj ok 18:30 na skrzyżowaniu przy Fokusie srebrna Gtv chyba Torino?;-)
Jaha :)
Wczoraj po 16, Zjednoczenia centrali rybnej - chyba Hasin swoją "9" (byłem 2 auta z tyłu, ale w tym korku nie dało się dojechać bliżej), koniec rejestracji "C". A później auto Torino (bo właściciel buszował na zakupach) na Zawadzkiego ;-)
Dziś ok 20 czarna 156 2.4 JTD na trasie Leśniów - ZG, leciała w stronę zielonej, ktoś od nas??
Dzisiaj na parkingu okolo 11:00 przy starostwie widziana bella węgorza :)
Pozdrowienia dla Gosi widzianej dziś o 14:45 na stałej trasie były światełka i łapki :)
Pozdrowienia dla Torino, którego widziałem dziś w Aldi - acz nie chciałem mu przeszkadzać w rozmowie ;-)
Rowniez pozdrawiam, widzialem Twoj samochod, ale nie rozgladalem sie po sklepie :)
128
Dzisiaj 20:45 Alfa 147 kolor jak mój (grigio africa) skrzyżowanie Botaniczna-Kożuchowska rejestracja FZ chyba na ramkach.
Później jakoś 22:20 - też w tym kolorze, tylko Alfa 166 skrzyżowanie Staszica-Wyspiańskiego. Pozdrawiam obu :)
Torino - moje auto stoi tam dość często, bo mieszkam w okolicy ;-) Więc do sklepu w kapciach wychodzę.
Zdazylem to zauwazyc, dzisiaj tez ja widzialem :)
Ano, ja Twoją GTV też :-)
A ja jakoś nikogo nie widzę - Chociaż wczoraj mrugałem szarej 159 i kierowca zrobił duuuże oczy!!:D
Od jakichś dwóch tygodni jeżdżę bardzo dużo po ZG (Pizza Rider :D ) i bardzo mało forumowiczów widzę. W większości wypadków jest tak jak Daro napisałeś, robią duże oczy :P
To musicie sie czesciej krecic kolo sklepu Aldi, to będziecie mieli okazje spotkac mnie i Seratha;)
Dziś oramkowana srebrna 147 na stacji Statoil'a na Zawadzkiego ok. 22:00. Myślałem, że to Jelson, ale kolor się nie zgadza ;-)
Pozdrowienia dla grafitowej oramkowanej 147ki na Zgorzeleckich tablicach z Waryńskiego (czy to był Cholew4?). Mam nadzieje że po marcowym spocie będę kojarzył więcej was niż tylko Seratha;)
Oramkowana GT widziana dzis o 15:00 przy Focus Park
Jeśli na parkingu przy rampie to na 95% mogłem to być ja, pracuję w tamtych okolicach :D
Ostatnio zmieniłem moje stare ramki na klubowe :P
Pozdrawiam :)
Hej Johny GT - tak właśnie myślałem że to Twoja tam stoi - a i ramki były. Pozdrawiam
No tak myślałem ale ramki mnie zmyliły :)
Jony GT - mam nadzieję że to nie Ty widziany byłeś w Piaskach w kamerze radiowozu ? Na GL pokazany jest wyczyn kierowcy AR podobnej do Twojej.
Ale ona nie ma chyba ramek.
Nie, nie :) To z pewnością nie ja, nie zapuszczam się w tamte rejony :D
A co do ramek, to dodają tego "czegoś" do wyglądu :D
Złota GT na ramkach w środę lub czwartek (juz mi się dni mylą) na szosie kisielińskiej przy os pomorskim, łapki były ;-) pozdrawiam!