aa czyli jedziesz z furmanem jednym autem tak? bo na liście jesteście osobno a chodzi mi o to żeby każdy numerek z listy przypadał jednemu autu :)
Printable View
Tak, furman ma problem ze sprzęgłem w aucie, i jedzie ze mną.
ok, dzięki za info :)
Pisałem dziś do Harendy żeby sie potwierdzić, czekają tam na nas z niecierpliwością :D zapraszają nas do tej restauracji, którą widać na zdjęciu bo jest jeszcze druga, z której to zdjęcie jest robione ale lepsza jest ta nad wodą, zresztą sami widzicie jak ładnie to wygląda :D
Wszystkie graty ze sklepu bierzesz ? Bo myślę nad jakimś kubkiem ;)
Zniżka w tej restauracji musi być :>
Ja swoim autem przyjadę na zbiórkę w Świdnicy, później się przesiądę do Murgała.
Wezmę aparat i statyw i w takim razie chyba kamerę też :)
Patrzyłem, że trochę nam się pogoda psuje ale chyba nie będzie źle , postaram się nie spóźnić :) Zamawiam komplet ramek i smycz ciemną ! :D
A ja mialem dzisiaj zrobic auto na blysk przed jutrzejszym wypadem w plener:)a tu taka przykra niespodzianka,pogoda nieciekawa ale popoludniu moze bedzie lepiej:(.
Mi po wszystkich naprawach zostalo ja umyc jedynie. Info dla Flatbeta. Opowiesci znow sie powtorzyly ale juz jestem na nogach a bella w calosci poskladana wiec bede na pewno;-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Według pogody jutro jest plażowo :)
http://www.twojapogoda.pl/polska/dolnoslaskie/swidnica
Pogoda MUSI być piękna bo jutro mam zamiar otworzyć sezon bezdachowy. Z tego co widzę będę jedynym przedstawicielem rodziny Spider'ów, dobrze więc byłoby godnie ją reprezentować jadąc z otwartym dachem.
hehe tak jak i teraz wg tej pogody powinno być plażowo a u mnie za oknem gęste chmury :D
ogólnie przeanalizowałem chyba wszystkie możliwe prognozy i żadna z nich nie przewidywała dziś rano deszczu więc sami widzicie jak to z tymi prognozami jest :) ogólnie jednak na jutro można wyciągnąć wniosek taki że temp około 15/18 stopni, w zasadzie bezwietrznie /co ważne bo temp odczuwalna nie będzie niższa/ a opady mogą się pojawić dopiero koło 15/16 i jeśli już to bardzo niewielkie, niektóre prognozy nie przewidują jutro w ogóle deszczu ale na bezchmurne niebo bym nie liczył :P
Co ważne - na pewno nie będzie żadnej ulewy, wichury a spot i tak w większości spędzamy w aucie lub na obiedzie więc nie ma tragedii :) tylko do zdjęć przydałoby się trochę słonka :P
Przy takiej pogodzie jak dziś ciężko posprzątać auto, ale damy radę :D już nie mogę się doczekać :D
Witam Szanownych kolegów.
Szkoda ze zobaczyłem temat tak późno bo chętnie przyjechałbym na spocik ale jestem już ugadany z kuzynem na wymianę zawieszenia w jego Lancii wiec nie będę mu odmawiał. Może następnym razem.Mam nadzieje ze wypad wam się uda i pogodę będziecie mieli.Pozdrawiam
No jak będę musiał przy takiej aurze :P Po południe mam zajęte :P
Dalej u mnie pada,moze nie mocno ale kurcze jak tu umyc auto,czekam na poprawe a jak nie przestanie to jutro przeplukam Belle na myjni samobslugowej i jakos to bedzie.Troche wstyd przyjechal brudna Alfa,chociaz brudna Alfa tez cos w sobie ma;)...!
Wysłane z mojego Nexus 4
Ja dzisiaj w nocy ogarne autko, chociaz też syf na drodze..
A no i zanabyłem naklejeczkę na osłonę silnika pod maską :D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2014/04/72.jpg
Wiec i ja też postaram się pojawić. Dziś w nocy ogarnę z grubsza bellę, oponki z tyłu właśnie zmieniłem ;)
Panie, mojej belli nie myje się na takich myjniach :> Dzisiaj przeznaczam z 5 godzinek na mycie w nocy...
Jak by co to my bedziemy czekac na wszystkich pod Harendą ;)
Koledzy z Wałbrzycha i okolic zbiórka na tesco w Świebodzicach 11.30 czy każdy leci na własną rękę?
11:30 tesco swiebodzice i jedziemy razem
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Ja też zgłaszam się na 11:30 tesco świebodzice :)
Morbob o której mam być? Trin ruszaasz z nami z Ząbkowic? :) Pod sądem myślę, zdążę autko chociaż umyć bo dzisiaj pogoda nie pozwalała na nic więceej.
Wrocław, 10:30 pod milenijnym?
Proszę mnie dopisać :cool: Przejeżdzałem tam w zeszłym roku, fajne miejsca tak więc na spocik wpadne :D
Ja tez potwierdzam,bede o 11.30 pod Tesco w Swiebodzicach:).
Będę na 100% dziś specialnie zostałem nadgodziny w pracy żeby ogarnąć nową linie montażową :D Ja jestem na miejscu w Świdnicy więc te trochę czasu od rana, myślę że tak od 8:00 do 11:00 przeznaczę na ogarnianie autka;]
Również będę na 100% pod milenijnym o 10.30. Właśnie skończyłem przygotowywanie auta. Nawet dach zaimpregnowałem, choć mam zamiar go nie zamykać.
Mors, przewieziesz mnie :D? Nigdy nie jechałem spiderem bez dachu :(
Jasne :). Nawet poprowadzisz
i mnie wpisac troche pozno ale jutro stawie sie 145 :-)
Panowie, będzie też kolega innym włoskim autem ;>
Skąd startujecie z Ząbkowic i o ktorej ?