Mowi to ten ktory nawet nie ma czasu na spotkanie 20minutowe w zgorzelcu xD hahahaha dobre xddd :D
Printable View
Mowi to ten ktory nawet nie ma czasu na spotkanie 20minutowe w zgorzelcu xD hahahaha dobre xddd :D
panowie, chetni na spotkanie w legnicy? :P
A kiedy? :P
Nie wiem tak narazie na mysl mi przyszlo xd
aa, jak by coś się działo to chętnie ;P
Pewnie to każdego ucieszy buaahahah i mnie również ale od 29.8 do 14.9 jestem w PL na urlopie zatem nie widzę przeciwskazań na spotkanie np w Jeleniej Górze większą ekipą;p
Jeśli będzie coś w Jeleniej to jak najbardziej ;) A po za tym to może w końcu zrobimy jakieś małe spotkanko w zgorzelcu :)
Buahahaha tak sie ciesze ze wam karne na szyby nakleje buahaha XD ide na operacje nogi (chce byc cyborgiem xD) pod konkec wakacji. Wiec nie wiem czy bede w stanie jezdzic xd ale postaram sie. Pozno cos masz ten urlop. Xd okleje se chyba szyby carbonem (lol) ; D
Możesz sobie sraj taśmą nawet okleic;)Tak poza głupim tematem zorganizujcie kontakty z alfami z okolic + jelenia by sie jakoś zgadać by np.tak jak pisałem spotkać się w Jeleniej Górze lub w pobliżu większą gwardią;)
piszę się na spotkanko w Zgorzelcu :)
Super mamy kolejnego Alfistiiiiiiiiiiiiiiiiii szkoda że nie ma 156;)
O widzę że kolejnego alfiste mamy i kolejna 147 ;) Co do spotkania to w jeleniej z tego co widziałem na forum to odbywały się spoty, ale widzę że ich temat chyba na razie umarł, więc nie wiem czy robią jakieś spoty i tylko na forum nic nie informują czy nie :) Jak by co to zawsze można rzucić propozycja na zrobienie większego spotkania :)
Ja juz nic nie oferuje. Z moich spotkan wychodzily 2-3 osoby xd co do sraj tasmy to z checia owine xD buahaha. A nowy kolega to kto? Przedstaw sie, skad jestes jakie autko itp ; p
P.s noclegi w pokojach bez lazienki (3lazienki na osrodek) u znajomego 25zl osoba. W gre wchodzi tylko noc z soboty na niedziele . Wiec nocleg jest wrazie co ; d niech najstarszy z nas organizuje. (Lukasz?? Czy 156 czerwona ???) ; D milej organizacji. Aaa. Zalatwcie ulotki forumowe. Xd dzis kozacka 159 srebrna na felgach 20 widzialem na konarskiego.
Bardziej mi chodziło o rzucenie propozycji w temacie spoty jeleniogórskie że my jako zgorzelec chetni na wyjazd do jeleniej wiec niech tylko powiedza kiedy coś robią :) Co do większego spotkania a raczej zlotu to ja też nie wychodzę z propozycją bo nie mam do tego głowy a po za tym było kilka ofert i tak jak mówisz tylko kilka osób było chętnych, chyba że rzeczywiscie ktoś ze starszych chciałby coś zorganizować :P 159 na dzg ;) ?
Wysłane z mojego GT-I8160
Nieee na dbl 159. Ale ladna ;)
co taka cisza? ;>
No właśnie, może jakieś spotkanko zrobimy panowie? :P
Siemka, ktoś chętny na jakieś spotkanie w zgc w przyszły piątek? :)
Może i ja będę w Lubaniu to bym zajechał:cool:
To zapraszamy w piątek o 18 na parking przy starym dworcu pkp (koło mcdonalda) ;)
Dzięki za zaproszenie:-) Jak tylko będę w Lubaniu to zajadę,bo jestem z Wrocka ale raz w miesiącu jestem w Lubaniu.
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Bede ;) zapraszamy kolege :P
To już podwójne zaproszenie:-)
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Szkoda ze tylko podwojne ; p gdyby wszyscy z forum z okolicy sie odezwali to uzbieral by sie ladny spocik xd
To zależy kiedy chcecie.
Jutro o 18 :)
Zawsze jest tak że komuś nie pasuje...Nie narodził się taki dzień jeszcze co by każdemu spasowało;)
heh dobrze powiedziane ;)
Mam druga zmiane i walczę z remontem. Może jakis realny termin
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
jutro ja czekam o 18 pod dworcem starym. Moze wy zaproponujcie jakis termin tez :p nie czytam w myslach nie wiem kiedy macie czas :D
My się jutro spotykamy, ale podaj może jakiś termin kiedy Ci pasuje to zrobimy kolejne spotkanie ;)
zgredy macie cos fajnego xDDDD
https://www.youtube.com/watch?v=OTqAci05RF0
przewincie to na czas 3:55 :DDDDDD
:D:D
nie wiem do konca o co chodzi z tym leniwcem, ale chyba o to ze jak wsiadasz do alfy romeo 147 to zaczynasz zyc?:D haha. Kurde dajcie mnie wygrana 6 w totka :D mialbym tyle wizji na auto... :p
Wydaje mi się że tak bo na końcu masz napis stay alive ;)
widziane jakies czerwone unfo na warszawskiej czekajace na obklejenie karnymi :D
Haa a jak pięknie umyte i wypucowane można lizać maske:D A propo to kiedy wam pasuje? bo jestem w Zgolu od poniedziałku teraz do 15 września ,żeby nie było wątpliwośći ze sie wymiguje czy coś:P.No chyba że są chetni to do poniedziałku teraz jestem w Karpaczu koło hotelu Gołębiowksiego zapraszam, jak coś macie tel zaufania 791024997 i jazda świryyyyyyyyy
a ja od poniedzialku ide do pracy L4 sie konczy ._. xD
A w który dzień by Ci pasowało? ;)
mi?:D jesli mi to nie wiem, nawet grafiku nie mam ale chyba szykuje mi sie kolejny zabieg wiec moge miec chwile przerwy:D