Aaaa tam jak lekko pokropi to tez moze byc. Cieplo byle bylo:cool:
Printable View
Aaaa tam jak lekko pokropi to tez moze byc. Cieplo byle bylo:cool:
Taak? O bosche, ale zakręcona jestem :P
Pany to będzie dwu dniowe, czy całodzienny zlot ?
Tak czytam i czytam i nie mogę się doczytać, w którym miejscu zlot organizujecie xD ?
Hym w takim razie może wstępnie (o ile czas dopiszę) pojawię się :] Aczkolwiek bardziej tak się przywitać niż imprezować nie wiem kurcze jak z czasem mi wypadnie, ale widzę, że może być ciekawie ^_^
Dzisiaj byłem tam rowerem od strony Kochanowskiego. Faktycznie krawężnik dla mnie chyba nie do przejechania. Tak mi wygląda. A od Bydgoskiej to jak jest wjazd na tą łąkę? Trzeba jechać Bydgoską między nasypem a ogrodzeniem ogródków działkowych (tym szutrem) i wjechać przy Kochanowskiego? Czy jakoś inaczej?
Bo tam z kolei jest tak wąsko że stał tam na boku jakiś "działkowicz" i już się nie przeciśniemy....
Ja niestety prawdopodobnie 12 idę do pracy tak więc na razie się nie pisze na żaden wyjazd.
Dokładnie Marku - trzeba miedzy płotem a nasypem i powinno sie bez problemu zmieścić o ile jakiś cieć nie stanie za szeroko :p Na koncu drogi jest wiazd na wał i przejazd na druga stronę nasypu.
W ostateczności wycofamy i "osiedlimy" się na początku wałów - przy samych mostach Warszawskich.
W razie potrzeby będę pod telefonem - pełne info 11 lipca :)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Widzę na końcu Bydgoskiej kończy się krawężnik i można podjechać pod wały. Całkiem fajnie. Tylko tak na przeciwko bloków. Fajniej by było za wałem. Tylko żeby tam dojechać :/ Jak będę jechał 159 to nie ma problemu z krawężnikiem ale ze 166 będzie ciężko. Zobaczymy na miejscu.
tez odpadam, pracuje kazdy weekend - poza tym nie chce mi sie zbytnio jechac 160km+ na grila :) myslalem raczej ze spotkanie od bedzie sie jakos w centrali woj. a nie tam gdzie najwiecej alfaholikow :) Milej imprezy :)
Eeee wroclaw jest w centrali woj
A ja bym wolała żeby spotkanie odbyło się w Sycowie i co?! To by była jazda, to "miasto" tylu alf nigdy nie widziało, hahaha, ale.... lubie wro i jest łatwy dojazd zazwyczaj z większosci innych miast :) Poza tym to stolica ! Ważne żeby sie spotkać w większym gronie i pobyć więcej czasu, coś fajnego porobić :)
Zgorzelec to jednak jest kawałek ;) A Wrocław jakby bliżej opolskiego.
Lista na 12-go lipca
1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4) flatbeet
5) mac!ek
6) marek230482
7) Trin
8) 1kolo2
Lista na 12-go lipca
1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4) flatbeet
5) mac!ek
6) marek230482
7) Trin
8) 1kolo2
9) buksal
Mam tylko nadzieję, że szef mi nie powie w piątek, że w sobotę będę musiał być w pracy. No i jak przyjadę, to mogę też grilla ze sobą zabrać. Mam taki standardowy okrągły około 40+cm średnicy.
Bierz bierz im wiecej tym lepiej :)
Wszystkim nie dogodzisz. Będzie gdzie indziej to inni będą mieli za daleko. Kto chce to przyjedzie.
Aaaa to lipa... myślałem, że coś dwu dniowe typu rozłożyć namiot, grill, piwko i te sprawy :P a tak to ja w sobote dopiero bym był gdzieś koło 17 to nie opłaca mi się przyjechać na sam koniec :(
No wlasnie Gracek nie rob maniany!
No ja będę max do 20stej bo później zabieram swoją miłość na enej do Ząbkowic Śląskich;]
Kto wykreslil Dziubka?
Ja nieee:) Przynajmniej nie świadomie...
Pamiętajcie, że lista jest jak najbardziej POGLĄDOWA - ma jedynie na celu zobrazować jak duzo nas będzie i zachęcić tym samym kolejne osoby do przyjazdu!:)
Każdy będzie miłe widziany bez względu na obecność na liście :)
Moze jedynie nam grilli zabraknąć :D
No dokładnie ! Co do grilli to damy radę :) Kolejka najwyżej będzie :P
A tak na marginesie ilu będzie z małymi dziećmi? Chyba że to grill studencki.... :sarcastic:
Ja będę z małym trollem :)
był by ktos chetny na zlocik w zgorzelcu z noclegiem?;) moze udaloby mi sie zorganizowac Pole na obrzeżach miasta gdzie wejdzie spokojnie 100+ aut +namioty (ewentualnie kto bogaty sa hotele :> ) gra w siatke, badmintona, grilowanie itp, w dzien spotkanie w zgorzelcu na parkingu pod leroyem (zalatwiona zgoda) potem przejazd na zamek czocha, a nastepnie do niemiec na berzdorf see (google pl patrzec) . Byli by jacys chetni? ;)
Zależy od terminu, ale pisze sie na to :)
Ja z dzieciakiem pod namiot nie dam rady.
Ale wydaje mi się, że deklaracje mogą zacząć padać jak będzie konkret. Bo na hasło "może się załatwi", albo "kto chce to są hotele" to przyjezdni z dalszych zakątków się nie zdecydują....
hotel jest czynny 24/7, a nawet 2. Są rowniez noclegi w pokojach niedaleko nawet mojego miejsca zamieszkania, ma to znajomy, postaram sie dowiedziec ile kosztuje i zobacze jak to wyglada. Dzis zapytam o pole. Tak wiec dzis lub jutro napisze co i jak konkretnie. Mysle ze gdyby bylo chociaz z 20-30osob z daleka, wtedy nocleg w hotelu lub nawet tych pokojach mozna byloby negocjowac :) Dobrze by bylo gdyby ci co "byliby" chetni pisali czy wrazie "W" pisali by sie pod namiot czy raczej nocleg w hotelu. Wtedy bede po kilku dniach wiedzial mniej wiecej ilu by nas bylo, to wynegocjowal bym ceny :) Pewny jest grill, gra w iatowke, badmintona (ewentualnie wasze oferty rozrywki ) no i pewna wycieczka na zamek Czocha a nastepnie BErzdorf see w niemczech :)
Ja również będę w sobotę, tylko pytanko mam od której godziny zaczynamy grilla???
W sobotę będę juz od 12 z grillem - chyba, ze ktos chce wcześniej to jestem otwarty na propozycje :) i tak rezerwuje cały dzien na to (o ile pogoda sie poprawi...)
Tak na marginesie zdobylam tego grilla (maly bo maly,ale zawsze cos) takze egzemplarz bedzie,no i wegiel ;)
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka