Tofik to lepiej na fona, jak będziesz na wysokości Marymontu dzwoń telefon wysyłam Ci PW
Printable View
Maja i zmianowy, wy skręcacie przy pomniku lotnika, potem prosto i w prawo w 17 stycznia? bo tak zrozumiałem, jeśli tak, to może dajcie w lewo na następnym skrzyżowaniu w grójecką i się tam złapiemy, bo tam już cały czas prosto.
No chyba, że wolicie swoją trasą, to już zobaczymy się w Jankach. CB jak mówiłem nie mam więc musielibyśmy i tak trafić po prostu na siebie na drodze żebyśmy nie czekali na siebie.
Maja prowadzi :P, mi to obojętne :) Na Grójeckiej za dużo świateł
jutro sobota rano będziesz miał czas się polansować (dużo świateł), wyczyściłeś Brerę wstydu nie będzie ?
Smalcem przejechałem, będzie dobrze :P
Powiedzcie mi, czy Wy wszyscy którzy zbieracie się jutro rano w Jankach jesteście zapisani?
Chętnie się jutro pojawię w Rozalinie, ale nie jestem zapisany na żadnej liście więc nie wiem, czy jest sens atakować tak z samego rana.
Jeszcze wczoraj qbas napisał o jakiejś opłacie 30pln i że wtedy są jakieś gadżety. Może mi ktoś tak na szybko i na ostatnią chwilę rozświetlić o co chodzi?
Z tego co ja wiem, to nawet nie zapisani parkują na terenie parkingu dla włoskich aut, a jedziemy tak wcześnie bo:
a) trzeba zająć jakieś miejsce
b) niektórzy jadą jeszcze na rajd i muszą być wcześniej.
U nas nie wszyscy są zapisani, a co będzie dla tych co wnieśli opłatę to zobaczymy na miejscu tak na prawdę.
Było pisane już parę razy ;)
Nie ważne czy ktoś się zapisał czy nie, wszyscy parkujemy na jednym parkingu :)
Ja w sumie przespałem zapisy. :P Ale jadę ze wszystkimi z Janek i parkuję na parkingu dla włoskich cudeniek.
Dzięki wielkie za jak zwykle mile spędzony czas!
Najlepsza ekipa na całym zlocie !
Wjazd jakich mało i liczba! :)
Mega pozytyw!
A jak! Najlepsza grupa na Foży. :D Szkoda że się musiałem zwinąć wcześniej, ale i tak wielkie dzięki. Było zarąbiście. Qbas: DZIĘ-KU-JE-MY!
Wielkie dzięki dla organizatorów i dla nas samych :)
Było meeeeegaaaa, no i wjazd na bombach policyjną Alfą robił wrażenie :D
Super było, zdjęć i filmików (wliczając przejazd tam i do domu) mam około 20GB. Dzięki Zmianowy za kartę, przydała się :)
Teraz trzeba to przejrzeć i jutro wstawię.
Bartek, Łukasz, Maja, koskar i kto tam jeszcze foty i filmiki robił, podeślijcie to jakoś, na mail czy przez google plus jak możecie :D
Dzięki wszystkim za super spędzony dzień.
No właśnie, jak to robimy ze zdjęciami i filmami? Może niech każdy wrzuci to co ma na jakąś Picasę czy inne fotowiadro czy co tam kto chce. No i ew. filmy powrzucać na YT, ustawić jako film niepubliczny i tutaj linki wrzucać. Bo tak jak każdy do każdego będzie wszystko wysyłał.. To będzie ciężko. :D
na spot wszystko przynieście powymieniamy się, ja postaram się ładnie wszystko złożyć w całość :)
Oo, też niezły pomysł. :D Ja mam świetny filmik z widełorjestratora jak cała chmara Alfów rusza w Jankach. :D Tylko że niestety jest z datą na filmie. Ale trudno. :P
Aaaa, może tak zapytam: kto ma projektor? Może zrobimy w czwartek wielkie oglądanie? ;D
podepniemy się do kina samochodowego na narodowym
kilka fotek odmnie :)
FOTO
no i dzięki za miłe spotkanie było zajebiście :)
Maju, jak w końcu- mażemy tablice i twarze sama-wiesz-kogo? Czy teoretycznie nie, ale lepiej tak?
Ja i moja córka Izabela:) również dziękujemy za miłe spotkanie, wniosek nasuwa się sam Majka musi wrzucić parę gratów piknikowych jeszcze do 159 (leżaki, parasole, stoły) a grilla rozpalać trzeba od rana a nie się czaić, mi się na zlocie podobało no Izie też oczywiście, pozdrawiamy wszystkich no i czekamy na relacje video i foto.
Aaaaa zapomniałem Iza przyjazd Jaguara skwitowała słowami nie wiem czy wypada cytować no ale najwyżej później usunę post: "Tatuś co to za grat przyjechał" bez urazy oczywiście dla Jagusia:victory:
Moje fotki się już wrzucają. Jednak 282 zdjęcia trochę idą...
Piotrek, Twojej córce to się chyba należy uznanie za te słowa, które powiedziała do Martina: "Każdy kiedyś musi dorosnąć." :D Uważam że to cytat zlotu, a szczególnie mając na uwadze że wypowiedziała to rezolutna siedmiolatka. :D
No to proszę - miliony zdjęć z mojej strony pod linkiem ----> ZDJĘCIA
Świetne! :D
Haahahhaha no widzisz :D Właśnie, bo Ty w sumie jako pierwszy chyba coś Ją zacząłeś zagadywać. :P
A ja mam małe pytanie OT : Do kogo należy szara 156 SW na WBR ? :D
Jesli na felgach Ti to do Piotrka z IDealismo , a kiedys do mnie
Kto ma jakieś foto lub video?
Było świetnie, szkoda tylko, że nie było się własną Bellą.
Pozdrawiam wszystkich :)
Tu zdjęcia ode mnie: https://drive.google.com/#folders/0B...0Mxd05yZmZRRVk. Sporo ich. :D
Też bardzo fajne - jest pamiątka, no i słyszałem,że ktoś jakiś Puchar przytulił, czy to prawda ?
puchar dla alfaholicy.org - przytulony :D zgodnie z relacja Tych,ktorzy wytrwali do wieczora...:D
zdjecia pamiątkowe bedą w czwartek, wiec bierzcie ekipy i przyjeżdzajcie pod narodowy-miejmy nadzieje,ze pogoda dopisze! :D
co do zamazywania newralgicznych miejsc radiowozu, to mozecie, tak dla bezpieczenstwa,przynajmniej czesciowo :D choc byli calkiem oficjalnie :D zrobimy im plytke z fotami i filmem-na pamiątkę? ...jak juz ogarniemy wszystko w calosc :D
No jasne że tak! :D