To aż tyle jest do wyboru miejsc że będziemy głosować? :)
To aż tyle jest do wyboru miejsc że będziemy głosować? :)
No już przynajmniej trzy:-P
wysłane z Xperia Tablet Z
to ja chyba nie umie czytać ze zrozumieniem... Po przestudiowaniu kilku stron tego tematu zrozumiałem LukaMazur że łączymy pomysł zlotu widalastych szóstek z moim pomysłem na GT i robimy objazdówkę na zaproponowanej przeze mnie trasie (oczywiście podlegającej jakiejś tam modyfikacji). Niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę....
Osobiście w inne lokalizacje nie angażuje, wiec jeśli jest inaczej niż ja to opisałem to będą dwa GT, bo ja swojego pomysłu nie zmienie i to Karpackie się odbędzie :P
To znaczy że ja zgubiłem wątek ;)
Ej no to to tak, miało być wyjatkowo więc to najlepsza sprawa by to połączyć, ja w pierwszym poscie bede wszystko uaktualniał, a wieczorem zrobie to co jest ustalone na dziś, troszke sie trasa zmieni, ale to dla maruderów ze "dziury" ;D
czy GT czy V6, czy GT V6 to się piszę, coś wybiorę:-)
GT V6
Alfisti zawsze się pozdrawiają na drodze.
cosik cisza;D
A co tu jeszcze pisać????
Czekamy na konkrety.
Czytając całość wnioskuje, że spotkanie nie będzie w centralnej części Polski tylko małopolska lub podkarpacie - Tak ?
Tak wypadło, bo jest to kwestia połączenia zlotu z GT :)
Chyba że robimy osobno jedno i drugie. W końcu chyba nie wszyscy wypowiedzieli się w tej kwestii.
To trzeba teraz ustalić czy robimy to w końcu takiego 1/2 dniowego spota w jednym konkretnym miejscu, i wtedy ta opcja centralnej Polski jest aktualna, chyba ze wiecej Chętnych jest na przejazd GT to wtedy trasa LIGAR'a będzie wtedy aktualna, wiec musimy wybrać...
Ja bym pojeździl najchętniej cały weekend:-)
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
no jak coś mozna zrobić spota dwu-dniowego a pod wieczór czy w nocy wyjechać na ulice danego miasta i dalej wiecie o co chodzi;D
Czyli nadal nic nie wiemy. Dobrze że mamy jeszcze ponad pół roku :sarcastic:
LukeMazur to załóż może dwie listy:
1. chętnych na zlot stacjonarny V6 centralna Polska
2. chętnych na gran turismo (również V6) trasą Ligara
Ja od razu mówię, że wolę opcję nr 2, ale najlepiej z maszynami z nr 1, bo w sumie to GT będzie naprawdę super wtedy, kiedy będą fajne maszyny ;)
A już idealnie by było przyciągnąć kilka rodzynków, np. "forumową" GTV6, tudzież Maserati 222 (o ile dobrze pamiętam numerek) z Poznania :)
To w końcu zlot V6 czy wszystkich????
To się zaczynamy rozmijać z tematem :)
V6 busso i tyle. Po co te kombinowanie.
Wyslano z Xperia Z
to robimy w centralnej polsce spot tylko dla V6 bo o to tu chodziło tak? mozna zrobić małą przejazdzke i tyle najlepiej 2dniowe;)
No.... czyli wracamy wreszcie do sedna sprawy :D
To teraz pytanie kto w tym centrum z organizuje zlot V6???
ja chce odpalić, bezobrazy, kilkanascie V6 naraz, a nie...
Panowie nie ma co robić listy na GT bo takową zrobię w odpowiednim czasie. Jak robicie zlot V6 to skupcie się tylko na tym a sprawę turismo ogarnę jak przyjdzie na to czas. Po prostu zdecydujcie się tutaj czy zlot w centralnej PL czy objazdówka w południowej PL. w sumie nic nie stoi na przeszkodzie aby zrobić dwa niezależne eventy :) w takim wypadku organizacje turismo zostawcie fachowcom :P
Też tak myślę niech będą dwie osobne imprezy, jestem za jednym i drugim osobno rzecz biorąc
Moja propozycja padła tutaj. Jako że jestem z centrum, mogę się rozejrzeć, podjechać gdzie trzeba itp.
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...ml#post1494238
Rozglądam się za opcjami na zlot, na razie rozmawiam "ogólnie", ale potrzebuję info. Czy występujemy jako klub AH? A jeśli tak, to jak jest ze stroną formalną? Nie wiem czy np. nie trzeba będzie podpisać umów. Pomysł się zrodził gruby i rozmawiałem już w tej kwestii z pewną instytucją. Jeśli się zgodzą trzeba będzie przejść do konkretów. Jeśli ktoś ma doświadczenie w takich kwestiach prosiłbym o PW.
Nie musi być to jako AH. A czy to coś zmienia? Po prostu jako grupa zorganizowana.
Nie wiem być może zmienia. Mogą inaczej podchodzić do gościa z ulicy a inaczej jak chodzi o klub, który jest rozpoznawalny.
Tak. Na hasło zlot od razu myślą że będzie pełno gówniarzy i chlanie. A jak alfiarze to jeszcze przyjadą padliny bo właściciel ma Tourana albo paska :sarcastic:
Ja tam zawsze mówię, że coroczne spotkanie ze znajomymi w rodzinnym gronie :) a potem są zdziwieni jak podjeżdża kilkanaście Alfa Romeo (w moim przypadku takich samych) i jeszcze są kulturalni :)
Na lotnisku to chyba nie przejdzie ;)
no ;D bedzie jazda;D
Pisałem już wcześniej : GT dla posiadaczy V6 to dobra opcja.
Alfisti zawsze się pozdrawiają na drodze.
No to ja jestem oczywiście na TAK :) I preferował bym południe - zawsze widoki zdecydowanie lepsze :)
Z przyjemnością chętnie dołączę do spotkania. Juz się zapisuje na mapke. Pozdrawiam
Wyslano z Xperia Z
dobra to co w koncu moze sonda jakaś gdzie?