Piekarskie Alfy dotarly do domu bez problemow,ciasto super,
pozdrawiam wszystkich uczestnikow spociku, w lipcu slub w piekarach moze powtorzymy ta akcje??
Printable View
Piekarskie Alfy dotarly do domu bez problemow,ciasto super,
pozdrawiam wszystkich uczestnikow spociku, w lipcu slub w piekarach moze powtorzymy ta akcje??
Bardzo dziękujemy za wspaniałą kolumnę Alf.
Mamy nadzieję, że ciasto smakowało :)
Wszyscy sąsiedzi jeszcze dochodzą do siebie po "najeździe Alf na ul. Stokrotek" :D
fajnie by bylo gdyby ktos mial mozliwosc zamieszczenia tego filmiku co nagrywal kamerzysta w drodze do usc i do restauracji tam pewnie wszyscy fajnie wyszlismy jako kolumna:D zobaczylbym z checia:D
AR_33.. ciacho bylo przepyszne ... szczegolnie sernik:) Musisz go jeszcze kiedyś upiec dla nas :P
Mamy nadzieje ze prezent Wam sie podoba... teraz bedziesz mógl nim okrywać... ten.. no... yyyy.... ten garnek z kaszą jak go bedziesz chować pod pierzyne :P :P
PS. MOZE BY TAK CI CO ROBILI FOTY WRZUCILI JE TU BO CZEKAMY!!
kolumna była imponująca, chyba zostanie w pamięci Jastrzebia, Alfaholicy po raz kolejny pokazali klase :)
ktos liczył ile Alf było? bo wygladało na blisko 30szt :)
Fred zdjecia super :)
Wg naszych obliczeń wszystkich Alf bylo ok 24-25 sztuk :D
To twoja Fred była ta czerwona GTV?
Dziewczyna mi zadała pytanie dlaczego my nie mamy GTV :D. I co ja jej miałem odpowiedzieć? :)
A no moja :)
I nie pozostaje mi nic innego jak zapytac za Twoją dziewczyną : Dlaczego nie macie Gtv ?? :D
Jezdzic sie tym na co dzień nie da (parkowac, stac w korkach, robic zakupy, wsiadac i wysiadac wiele razy itp) ..to fakt... ale za to wyjechac ... i jechać... mmmmm - bajka.
A na co dzien jest 156 - moze troche brzydsza ale wygodniejsza :D
no własnie... było tyle aparatow ilu ludzi (pewnie):dance3: wiec zamieszczac mi tu fotki:dance3::dance3:
---------- Post dodany o godzinie 18:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:41 ----------
witam wszystkich. tak troche z inne beczki pojade... na spocie w jastrzebiu widzialem fajne rameczki na waszych alfkach:D gdzie i jak mozna je dostac???.:confused: chodzi o ramki na tabl.rej.
Zdjęcia ode mnie:
Picasa Web Albums - patryk_wey - Spot AR Jastr...#
Co do ramek to napisz do Korcza, ja brałem od niego.
Pozdro
to dali jakies ciasto???:D smacznego tym co zjedli:D
Sorry ,że tak długo ale "lepi niyskoro niż wcale" :)
MOJE FOTY: Alfaholicy 25.04.2009 - Fotoalbum.eu
Dziękujemy serdecznie za ciasto :) Było wyśmienite :)
Nawet uwieczniliśmy moment krojenia - narzędzie do tego mieliśmy ... zajebiaszcze :D
Sorry Rafał - wymsknęło mi się :PCytat:
Napisał rafal_1974
Ja Czekam na Filmik z Przejazdu koleżanka z Jastrzębia mówiła ze wszyscy następnego dnia mówili o Pięknych Alfach toczących się po mieście:)
Penny - zdjęcia rewelacja!!!! george11 - gdzie nasz nóż tzn płyta:) :P POZDRO
pomysl se, lona jesce gro,przeslucholech jom calo,to bydzie hit na Kopiec-spot...
zdjecia owszem zajefajne,dobrze ze mnie tam za wiele nie ma bo by ostrosc siadla...
pozdrawiom
Filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=pBPFHu0A7-E
OGLĄDAJCIE I SŁUCHAJCIE :)
10 min przyjemności :)
cycus "tośmy se pogadali":D dokladnie jechalem za toba widac czarna 145 dobre he he. pozdrawiam. zdjecia cool.
Jak to obejrzałem przez cały dzien banana miałem. Ta Melodia dziekuje za filmik:)
Zajebiste szkoda , ze mnie tam nie bylo :(