W sobotę o 16 planowany jest spot na Arenie Lublin więcej info na ten temat na grupie LKAR na fejsie :)
Printable View
W sobotę o 16 planowany jest spot na Arenie Lublin więcej info na ten temat na grupie LKAR na fejsie :)
Siemka 20.06.2015 jest organizowany spocik pod Makro
[emoji106]
A ile ludzi się wybiera ?
sporo osób przyjeżdża na spoty zajrzyj na grupe lubelski klub alfa romeo na fejsie
najlepiej przyjechać bo wiele osób ogląda same tematy a niema przecież obowiązku potwierdzania przybycia.. a osób przeważnie jest kilka//trochę/dużo zależy jak komu pasuje..
Gdyby ktoś był chętny, to zapraszam dzisiaj o 21:00 na spot pod McDonald's na Puławskiej. W razie problemów z miejscem - przemieścimy się :)
mam nadziej ze poczekacie na spóźnialskich...
Poczekamy ja tydzień temu o 22 dotarłem
Kurcze ostatnio nie mogłem a dzisiaj akurat mam niesprawną włoszkę ... :( A zastępczym hyundaiem nie będę jechał
Zaczekamy zaczekamy :)
K....mać. .....kupiłem masked Alfy. ..paczka super opisana góra dół. ..styropian uwaga szkło. ..jakiemuś debilowi z DHL to nie wystarczyło stawiał jak chciał. ..skutek. ..maska igła i rożki pozaginane. ...z nerwów walnalem żubrówki z sokiem i dupa ze spotu. ...:(
Wszystkich chętnych na cotygodniowe spotkanie zapraszamy na dzisiejszy spot - tradycyjnie o 21:00 pod McDonald's na Puławskiej :)
Jak mnie dowiezie to bedziemy
Dzis spotkanie o 21 pod mc donald's na puławskiej mnie niestety nie będzie ale życze miłej zabawy
Dzieje się coś jeszcze w Lublinie bo coś cisza o tym i na profilu lkar fb też nic się nie dzieje a mam ochotę i czas podjechać :)
Mam pytanko.. z góry mówię że nie chce marudzić ale czemu spoty akurat w piątek dzień piwa/imprezy/i innych zaporowych rzeczy... czemu nie np w czwartek lub w środę lub inny dzień tygodnia ?
Co prawda jeszcze nie byłem ale śledził em tema wyboru dnia i tak wyszło z głosów chyba większości zainteresowanych. ..piątek dzień przed wolnym nie trzeba rano na zajutrz do pracy a na grilla jest jeszcze sobota i niedziela. ..ale to tylko moje osobiste zdanie. .. :)
23.10.2016 g. 15 pod zamek lubelski zapraszamy beda przyjezdni z podkarpacia na spot:)
Przyjedziemy z wizytą więc szykujcie się ;)
http://www.forum.alfaholicy.org/podk...ml#post1883572
Na dzień dzisiejszy ja się szykuję :) z Zamościa może nawet bym dołączył do wycieczki...chętni z Zamościa i okolic proszę o dopisywanie się.
Czy ktoś z Chełma jedzie?
6.11.2016 g 14 Arena lublin.
Ma pojawic sie Giulia z mozliwoscia jazdy testowej. Zapraszamy
2,9 v6 ??? :glodnaedzia:
edit:
wrzućcie jakieś zdjęcia...
Zdjecia sa na fanpage na fb Lubelski Klub Alfa Romeo( Organizacja, nie grupa zamknieta)
wypad wycieczkowy, cale info na stronie https://www.facebook.com/events/1818973881723537/
I co tam się robi
Po drodze, zatrzymuje sie by zobaczyc zabytki a na miejscu spotykamy sie z Podkarpackimi AH, jemy, gadamy
A kto pije jak kierowcy nie mogą
Nie sa to spotkania by sie napic, spotkania alkoholowe sa organizowane w lbn bez aut
Zapraszamy na Spot 5.02.2017 na parkingu Targu pod Zamkiem o g. 15
Może spotkamy się przy ognisku bliżej wiosny ?
Zgłosił się do mnie człowiek ,który chętnie za sponsoruje taką imprezę.
Jest kilka fajnych miejsc na taki wypad.
Pozdrawiam Piotr
Na zlocie obadamy temat. Do zobaczenia!
Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka
Daj na pw, daj jakiegoś szczegóła lub na fb Grzegorz Paklepa
Podpinam się pod temat , razem z Piotriix ustaliliśmy że fajnie by było żeby lubelscy Alfaholicy się spotkali na rozpoczęcie sezonu na jakimś ognisku. O wikt i opierunek zatroszczy się grono organizatorów spotkania. Do Was należy tylko zabarać ze sobą dobry nastrój , zamówić pogodę i wyfutorować auto a dlaczego dowiecie się bliżej spotkania którego termin będziemy ustalać bliżej wiosny.
robi się w tym dziale bardzo ciekawie :)
możecie wpisać mnie na listę i postaram się ściągnąć również brata ze swoją 147 :cool:
już tuczę prosiaka :sarcastic:
Andrzej liczyłem na Ciebie, heh, robi się ciekawie.