Niestety chłopaki tym razem odpadam.
Wysłane z Matrixa
Printable View
Niestety chłopaki tym razem odpadam.
Wysłane z Matrixa
No mnie też nie będzie - ale sercem i myślami będę z Wami - Pozdro dla rosso GT która dzisiaj stała z ramkami na Mc Donald.
Torino dzieki za pogaduche dzisiaj :) Fajnie ze chociaz na chwilke podjechales :) A bella juz czysta ?
- - - Updated - - -
No a jest ktoś chętny spotkać się w Niedziele? Jutro będę krążył po zielonej i okolicy :)
Rowniez dzieki, szkoda,ze tak szybko musialem uciekac. Gosia chyba do teraz nie wie,ze jej samochod byl na "spocie" :)
Ja w sumie jutro mogę, pod warunkiem że jakoś popołudniu.
Mi tez tak pasuje to napisz gdzie i o ktorej bedziesz .
Hejka - pobudka - co tak cicho - może pomyślimy o jakimś spotkaniu marzec - kwiecień- 2016 roku.
Może ktoś od Was podjechałby do nas na spot? :)
Załącznik 188459
Jak ustalicie kwietniowego- dajcie znać też u nas na grupie, może znowu ktoś podjedzie :D
Pozdrawiam!
MoNika :)
damy znać. Chętnie Waszego ,,szpiega" ugościmy !:)
Hejka wszystkim!
Mi jak zwykle na tą chwilę pasuje każdy termin weekendowy :)
W połowie marca powinno już być okej z pogodą więc może wtedy coś..? hmm..?
Chyba, że się zgramy i pojedziemy ekipą do Jarocina :D
Pozdrawiam i czekam na propozycje :)
Hmm... tak własciwie to ja Miska w Jarocinie muszę odwiedzić, to może uda mi się tak kalendarz spiąć, by tam się wybrać... ;-)
Hej. Ostatnio dzięki ciekawej pogodzie, można poćwiczyć „poślizg kontrolowany” na parkingu cmentarza przy wrocławskiej. Co prawda teraz już jest tam prawie sam lód, ale nadal można pokombinować. Warto korzystać jak jest pusto ( zalecenie znajomego policjanta ). Szczególnie polecam kierowcą niezaprawionym w zimowych podróżach.
Czy jest u nas ktoś ze 164?
wśród aktywnych zlotowiczów to raczej nie ma.
Nie tęsknicie za pierwszym zlotem w 2016 roku - wiosna zbliża się wielkimi krokami, wiec. .....
Już czekam na jakiś zlocik. Moja niunia robi się i za jakieś 2 tygodnie będzie ready. Dawno was nie widziałem.
Kynium Gratuluje nowej Belli trzeba to opić hehe :)
Jutro alfę odstawiam do lakiernika gdyż kupiłem ją delikatnie uszkodzoną. Jutro przychodzi zderzak i lampa. Już nie mogę się doczekać bo te 230KM odpycha się i brzmi rewelacyjnie.
Do zobaczenia na drodze i zlotach.
Pozdro
Kynium wytrzymasz w kolumnie?? :P
No wiara - kiedy spotkanko? W Jarocinie pokazano jak bawią się prawdziwi Alfaholicy ( brawo MoNika !) - proponuję : 21.05.2016 godz. 12.00 miejsce TESCO. Co Wy na to ?
Może jakiś wcześniejszy termin?
Teoretycznie 21 maja póki co wolny w moim kalendarzu ;-)
Moniq szkoda - chętnie byśmy poznali przodownicę wielkopolskich Alfaholików.
Termin orientacyjny - tydzień w lewo czy w prawo nie robi różnicy.
minął marzec, minął kwiecień, minie maj i dzień 21. i co dalej?
Kynium myślę że i czerwiec, lipiec itp minie zanim zbierzemy grupę. Smutne jest to że tylu nas jest a chętnych na rodzinnego grila jak na lekarstwo.
U mnie niestety 21 maja dziś odpadł - pracujący dzień się szykuje. Niestety takie zajęcie ;-)
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
U mnie 21 od początku nie trafiony:S Może pojawi się inna propozycja?
No to co ludziska, trochę mnie nie było. 28 Maja? Nie ma co debatować
1. Jeva
1. Jeva
2. Kynium
Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
Fajnie ze coś sie ruszyło. Moja obecność w tym dniu 99%.
1. Jeva
2. Kynium
3. daro1906
Też będę
1. Jeva
2. Kynium
3. daro1906
4. criss2007
1. Jeva
2. Kynium
3. daro1906
4. criss20075. staszek