Właśnie...
Z drugiej strony kupować zwrotnicę, która ma 15lat i fabryczne łożysko to też loteria:)
Printable View
No loteria to prawda. Mnie sie udało. Poszedłem na całośc i kupiłem od 3.0V6. Wiadomo ze te auta maja mniejsze przeloty niz dizle to i wieksza szansa n akupno czegos ciekawego.
Wiem, studiowałem już allegro i te wynalazki typu NTY:)
Ja niestety musiałem kupic nty bo brakowało mi kasy w ten okres. Na razie śmiga ale zrobiłem dopiero może z 2tys:) mam tylko dziwnie pochylone kolo jak pisałem wczesniej ale lozysko z piasta chyba na to wpływu nie ma...Jak miałbym kasę to chwili bym się nie zastanawial tylko kupił skf:)
Dzisiaj podjadę do kumpla do sklepu. Może ukręci jakiś rabat ciekawy:)
sneijder Ty z tego co pamietam byłes pod ścianą bo wymieniałeś kilka łożysk w jednym czasie wiec inaczej nie mogłes zrobić to fakt. Moze i pośmigasz na tym NTY. Może da rade na kilka latek. Ja tylko pisze to co czytalem w necie o tej firmie, że to szajs. Ludzie nawet w lanosach narzekali na te łożyska w sensie ze tej firmy NTY że po roku wymiana.
Masa źle mnie zrozumiałeś bo wrzucasz tutaj temat naszej rozmowy Przez tel. Akurat jedna strona miała ściągnięte łożysko, a druga nie natomiast mówiąc o kwestii wybijaniaa łożyska za pomocą młotka i Przecinaka, które ma być włożone jeszcze w jakimś aucie nie wchodzi w grę, pamiętaj to co sugerujesz z wyobraźni nie zawsze jest faktem hehe