Panowie i Panie - jak tam przygotowania do zlotu??
Printable View
Panowie i Panie - jak tam przygotowania do zlotu??
Ja na chwilę obecną jestem zasypany pieluchami i 6 -cio godzinny sen rozkładam na 5 rat :sarcastic: Ten stan utrzyma się przynajmniej do końca marca więc o zlocie nie myślę :) ale noclegi zaliczkowane, zaklepane i załatwiłem już jedną partię gadgetów - są w realizacji.
Ja kombinuje jak tu zrobić żebym był w sobotę od rana na złocie :)
Idą pełną parą , co nie co już ogarnięte :D reszta w trakcie ...
@markach123 - Maniek ,a Twoje dziewczyny jadą ? nie mam na myśli Agi ,bo ona musi być :D
Licząc od dziś ,za równe 3 m-ce się widzimy :)
Wiesz Rain. Jak to piszą "tak blisko to się nie opłaca" :)
Z tym daleko czy blisko to takie pitolenie. Ja chyba będe na 2 auta. Na stałe ja, a dziewczyna Stilo po robocie dojedzie ;)
Pytanie do organizatora - Marku czy byłaby możliwość i nie będzie to problem jak zabierzemy kogoś ze sobą ,do naszego pokoju ? spać może nawet na podłodze a co do posiłków to jest mało wymagająca(jest na bardzo ścisłej diecie):confused:.
Płaci się za pokój, nie za ilość osób. Tak więc na waleta na materacu ilość dozwolona :)
OK , dzięki :D
Dzisiaj dotarła do mnie paczka z prezentem od Administracji forum :D chciałbym im za to podziękować, a głównie Andrzejowi [MENTION=40]75andrew155[/MENTION]
Każdy uczestnik zlotu do pakietu startowego dostanie taką dedykowaną dla nas smycz.
No no ....ładne:) my również dołączamy się do tych podziękowań .:thank_you2::thank_you2::thank_you2::thank_you2:: thank_you2:
Eee noo to superancko.Dziękujemy Administracji:edziahurra:
Dziś poleciała druga część zaliczki:) ,będzie już całość .
Noo, dzięki za przypomnienie! :)
Poszło...
Coś trzeba ze sobą zabrać? Jakieś spec.ubrania,buty,narzędzia,grilla,piwo,wino,wód ka etc?:P.Od której można się meldować w pokojach?
Marek-zdradź jakieś tajemnice:)
Nie wiem jeszcze od której można się meldować. Jeszcze jest czas :)
Na miejscu będą wyposażone miejsca grillowe.
Na wieczory grillowe ja mięcho, chleb, ketchup/musztardę i jednorazowe sztućce/tacki kupuję. Napoje z promilem i bez we własnym zakresie.
Jakieś sałatki, serki i inne fanaberie we własnym zakresie.
Z dodatkowych rzeczy można wziąć łódki, pontony i rzucić na staw :sarcastic:
Marku ,a są w tym stawie jakieś rybki :) może można by było jakąś złowić i ...... na grilla :D.
Nie pytałem :)
Plany z "napojami" jakieś mamy ? Czy każdy sobie? Ja mam blisko do De i do Cz - więc mogę zaproponować międzynarodowe trunki do przywiezienia.
Myślę ,że jak co roku wachlarz dostępności napojów będzie bardzo szeroki :edziahaha:
Czyżby były tendencje do alkoholizowania się:confused:.
@motogold - ależ skądże ,to same zdrowe "soczki" :D tylko zdrowa integracja przy wieczornym grillu:beer:
Uff,to dobrze.Bo ja jeszcze młody jestem i szybko mogę poddać się starszyźnie.:P
Dobre :edziahaha:
No to może Marek mnie nie zabije za tego posta... Słuchajcie nie chce ktoś kupic 16 stalowek które wchodzą na brembo? Są na nich 4 zimówki, ale wg mnie nie nadają sie juz za bardzo do jazdy. Dlaczego pisze tutaj. Bo nie bede ich wysyłał. A na zlot mogę zabrać i ktoś by oszczędził na wysyłce. Stalowki jak to stalówki troszkę pordzewiałe. Cena 150zl.
Rodzice dzieciaczków pytanie do Was , zabierać ten namiot dla naszych małych zlotowiczów jak w tamtym roku ?
Eee , TV to chyba tam będzie ?czyli obowiązkowo zabieramy jeszcze szaliki,trąbki i inne gadżety :P
W związku z tym że niestety nie damy rady przyjechać w tym roku na zlot, jeżeli jest ktoś chętny odsprzedam swoją rezerwację.
Rafał, szkoda... :(
Coś frekwencja w tym roku słabo. Stała ekipa się wykrusza...