U mnie też działa :)
Instrukcja jest razem z gadżetem, zresztą jak zdemontujesz stary, to i zamontujesz nowy ;)
Printable View
U mnie też działa :)
Instrukcja jest razem z gadżetem, zresztą jak zdemontujesz stary, to i zamontujesz nowy ;)
Dziś zamontowalem zestaw. Działa świetnie.
Jeżeli ktoś się waha to pisać do chyzia i zamawiać.
Montaż prosty. Oczywiście najwięcej zabawy dla kogoś kto.nigdy kiery nie zdejmowal to jej zdjęcie.
Potem to już zabawa.
Na foto stary vs nowy element...
Nie mogę uwierzyć jak janusze z magneti marelli zjebali ten kawałeczek plastiku... w limuzynie klasy e...
W Seicento z 1999 kierunki działają jak trzeba a w 166 za +- 200k nie...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c17df7ce7c.jpg[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Masa625 co do magików z MM muszę powiedzieć jedno, ten element jest bardzo profesjonalnie zjebany. Projektowany zgodnie z zasadą "postarzania produktu". Gość z seicento nie kupi całej manetki za setki ciężko zarobionych złotówek bo mu kierunki nie działają, a właściciel 166 dawał jakieś nadzieje.
Bardzo się cieszę, że elementy śmigają bez zastrzeżeń, bo dopracowanie projektu kosztowało mnie naprawdę sporo pracy i czasu.
Do zestawu dołączona jest instrukcja jak to zrobić krok po kroku. Dodatkowo prawdopodobnie wpadnie filmik na YT ponieważ informacja o tym zestawie poszła w świat szerzej i sporo osób ma problem z oceną czy sobie poradzą z wymianą.
Mi już oba nie działają więc najwyższy czas na wymianę :D. [MENTION=34986]Chyzioslaff[/MENTION] podeślij instrukcję na PW jak możesz, dzięki :)
Ja napisałem do kolegi maila ale narazie cisza więc może tu się odezwie proszę o jeden zestaw
Ja dostałem przy okazji zakupu skrzyni :D Poszło PW
A czy został jeszcze jakiś zestawik? Chętnie przytulę :)
Złożyłem zestaw, który był już niemalże rok temu u mnie...
Wszystko pięknie, ale raz po raz ciężko w ogóle wrzucić migacz i nie wiem co złożyłem źle, iż kierownica ciężej się kręci i "nie wraca".
Jakie sugestie?
Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
No u mnie zestaw właśnie przestał odbijac :/
ja mam z pierwszej wysyłki czyli chyba już z 2 lata i 40 tyś km i działa dalej.
Odezwij się na Pw.
Chyzioslaff, ja mam się odezwać? Odp. Dopiero teraz,bo niestety mam mały problem z internetem za granicami Pl
Pw napisz kiedy kupiłeś i ile ma nalatane.
Też mam z pierwszej serii i nalatane około 150 kkm i działa bez zarzutu.Ani jednej niespodzianki przypadkowego nieodbicia nie miałem.
Dobrze, jak tylko wrócę z trasy sprawdzę i napisze.
Od razu te zamówię drugi zestaw jeśli będzie dostępny. Muszę mieć jakieś zajęcie na urlopie
Zamówienie przyjęte :) pisz szczegóły na pw:)
Chyzioslaff spokojnie. Odezwę się do Ciebie jak tylko będę wracał z trasy. Teraz średnio mam dostęp do Internetu. Mam to tyle ile wifi firmowego podpierdziele . Końcem tygodnia napewno się odezwę.
Nie ma problemu. Zestawów Ci u mnie dostatek ;)
Czy jest ktoś kto zamówił u mnie, zapłacił a nie dostał zestawu do kierunków. Kasowałem wiadomości w skrzynce i już nie mam jak tego sprawdzić.
Chyzio, ja pisałem do Ciebie w tej sprawie i właśnie czekam już jakiś czas na odzew.
Witam,
żadko tu zaglądam ze zwględu na brak czasu ale zostałem wywołany więc jestem.
Zestawy są dostępne i wswzystkich zainteresowanych proszę o odświeżenie wiadomości PW. Podobnie jak w poprzednich latach jak zbierze się grupa chętnych i dokonają wpłaty na konto wysyłki zrealizuje w jednym terminie. Nie mam niestety czasu latać na pocztę z każdą paczką. Także w tej kwestii prosze o zrozumienie i cierpliwość.
Cena zestawu to 39zł z przesyłką poleconym priorytetem.
Pozdrawiam
PS: ponieważ Kaac prosił mnie o wykonanie kolejnej serii tulej pływających do wachaczy tylnich. Osoby zainteresowane mogą także i w tej kwestii do mnie pisać. Taka Seria powstanie w niedalekiej przyszłości. Szczegóły na PW.
Ja również czekam na kontakt. Wysłałem priv oraz mail i cisza.
Spokojnie czekałem na jakąś rozsądną grupę chętnych. Do zainteresowanych wysłałem PW z informacjami dotyczącymi płatnośc i realizacji.
- - - Updated - - -
Jeśli ktoś nie dostał info proszę ponowić PW.
A czy ostatecznie powstał filmik jak po kolei wykonać naprawę?
W poprzednich postach wspominałeś o zamiarze nagrania...
Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
Filmik nie powstał. Dosłownie jedna osoba dzwoniła do mnie z dodatkowymi pytaniami dotyczącymi wymiany. Także istrukcja nie jest taka zła, a wymiana nazbyt skomplikowana.
Otrzymałem juz wpłaty od wszystkich chętnych. Postaram się w poniedziałek wysłać zestawy.
Witam,
Wszystkie zestawy dzisiaj wysłane.
Przepraszam, ale czekałem 4 dni na brakujące adresy bo się doprosić nie mogłem ;)
ja jakoś przyzwyczaiłem się do tego uniedogodnienia i pozostawię to w spokoju bo już odruchowo wyłączam kierunek
Tak serio to chyba żle podszedłem to projektowania elementu... nie chcą się psuć. I teraz zamiast po 2-3 latach znowu sprzedawać kolejne elementy to nikt nie potrzebuje. Bez sensu. Mało to było biznesowe... ;)
No w dobie dzisiejszego wszechobecnego dziadostwa mało to rynkowe ;)
Może teraz czas na zestaw naprawczy grzybków do podnośnika ;D