to może lepiej te konkurencje rozegrać jeszcze w piątek ? :D
nie no taki joke to był ;)
mnie jak by co to żona już tam przypilnuje :agree:
Printable View
... ale w niedziele powrot, wiec tez nie mozna zbytnio naduzyc :)
No jak ćwiartka będzie na 100% to już zachęta wystarczająco dobra:)
Moc innych atrakcji pewnie sprawi że to będzie jeden z ciekawszych weekendów w tym roku (większość i tak spędzona w szkółce) jak dla mnie a w dodatku pierwsza impreza gdzie będą głównie Alfy:) Z niecierpliwości oczekują ostatecznych informacji co do imprezy jak i przede wszystkim samego spotkania. Pozdrawiam
ja rowniez czekam na wiecej wiadomosci,dodam tyle ze moje zadanie juz jest w trakcie planowania....:D
No widzę kolego danio jeśli ci plany się dobrze ułożą to dwie 33 się spotkają na jednym zlocie :)
Nie ukrywam że na zlocie bacznie będę wypatrywał 33:) mam nadzieje że pojawi się kilka no i że będzie jakaś 2 serii. Mam nadzieje że impreza dojdzie do skutku,czekam z niecierpliwością.
Impreza jest faktem, więc nie musi dochodzić do skutku :D
Jeśli zaś chodzi o 33 to bardzo chętnie zobaczę pare ładnych egzemplarzy :)
Moja jest w trakcie renowacji, więc na Zlocie jeszcze jej nie będzie ;)
P.S. Mam nadzieję, że jak zakończę renowację to będzie jedna z najpiekniejszych 33 w europie :D
No życzę tego z całego serca by była najpiękniejszą w Europie i mam nadzieje że uda mi się ją kiedyś zobaczyć.
Cieszy mnie fakt że impreza odbędzie się na 99,9%:)
Wielu z Was nie mogło się doczekać... :)
Otóż, zapisy na V Ogólnopolski Zlot Miłośników Alfa Romeo zostają oficjalnie uruchomione :D
http://zlot2009.alfaholicy.org.pl/
Wszelkie niezbędne informacje są podane na poszczególnych podstronach. Czytajcie uważnie, by nie było nieporozumień ;)
W imieniu Organizatorów serdecznie zapraszam :)
Pozdrawiam
Kate :dirol:
Każdy chętny który dokona rejestracji na stronie zlotu zobowiązany jest do wpłacenia 25 % bezzwrotnej zaliczki w ciągu 7 dni od daty zapisu więc prosimy o przemyślaną rejestrację.
spoko decyzja była przemyślana już w momencie kupna Alfy i dołączenia do Alfaholików
Adaś.... gdybym Cie tak nie kochał to bym Cie znienawidził :P
A jacuzzi to moze zrobi Ferrari-1 jak juz wygra konkurs na najlepsze brzmienie wydechu :P:P:P
Mam pytanka o zakwaterowanie:
1. To są domki czy jakiś jeden większy budynek, bo na stronie jest napisane że pokoje 5 osobowe są na parterze a 4 osobowe na piętrze?
2. W takim razie gdzie znajdują się pokoje 2 osobowe?
3. Co kryję się pod pojęciem ogólnodostępne sanitariaty? :)
A hamownia będzie jak w zeszłym roku ?
Pokoi 2 osobowych jest chyba tylko 4 i są w innym miejscu niz domki (ale tez na terenie kempingu). Zgodnie z umową z włascicelem bedą przydzielane na samym koncu. Sanitariaty ogolnodostepne to po prostu budynki w łazienkami i prysznicami dla turystow z karawaningu i namiotów. Obaw nie ma.. rowniez wyremontowane i trzymające standard. Olenka lezy jakies 500 m od Jasnej Gory wiec to w koncu scisle centrum.
Jahu,, o ile wiem to hamownia bedzie tak jak w zeszlym roku czyli dodatkowo płatna ale to niech AR_33 jeszcze potwierdzi
Spoko wymagań nie mam nie wiadomo jakich chciałem po prostu wiedzieć jak to wygląda. Czyli na domek przypada 9 osób? dobrze kombinuje :)
W jednym domku miesci sie ok 15 osob ale to juz pytanie do Kate
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...009/06/111.jpg
W domku mieści się 18 osób. Na tzw. parterze są dwa 5os. pokoje z własnymi łazienkami, natomiast na piętrze mieszczą się również dwa 4 os. ale mają wspólną łazienkę, na korytarzu. Wynika to z kształtu domków. Gdyby komuś było zimno, to oczywiście są koce i Właściciel Oleńki obiecał nam grzejniki. Warunki nie są takie jak w hotelu 5*, ale wydaje mi się, że na tyle przyzwoite, że na te dwie noce wystarczą :)
Co do pokoi 2os. Jest ich dokładnie 6. Mieszczą się tuż nad recepcją. Niestety nie mają łazienki, dlatego osoby które zostaną tam zakwaterowane będą korzystały z ogólnodostępnych sanitariatów. Są to osobne budynki (dla chłopców i dziewczynek osobne :P). Niedawno przechodziły remont, więc standard jest dobry. Jeśli byłyby jakieś pytania, z chęcią odpowiem :)
Prosimy tylko, byście nie zapomnieli wpłacić zaliczki. Niestety, do takiego posunięcia zmusiła nas zeszłoroczna sytuacja, gdzie duża liczba osób wpisała się na HURA, a potem zrezygnowała.
szkoda ze jeszcze w tym roku mnie nie bedzie z powodu braku alfy :( a tak chetnie bym sie wybrał :(
nie przesadzaj, mozesz byc bez alfy. Nie uwierzysz, ale jeden kolega przyjezdza na zloty BMW - i zyje ;)
Wazny jest dobry humor i osoba, a nie auto.
Każdy jest mile widziany - nawet stuningowanym Golfem III :-P
Ja, jeżeli kiedykolwiek zmienię Bellę na inną markę (jeżeli w ogóle zmienię) to też mam zamiar przyjeżdżać.
Na pomorzu też był Pełgeot, Bmw... Liczy się osoba :-D
wiem ze kolega bimski jezdzi bmw :D ale ja niestety w tej chwili nie mam zadnego auta.... dopiero we wrzesniu bedzie V6 :(
To zabierz się z kimś z Łodzi :-)
EPION - mamy wolne miejsce, spoko - wal PW i sie dogadamy.
Proszę o informacje czy na terenie ośrodka znajduje się lokal z zimnym browarem bo jak nie to pakuje lodówke
Informacja:
Panowie, którzy przyjadą do Nas na Zlot z hamownią poinformowali mnie telefonicznie o tym, że rozszerzyli swoją ofertę i będzie możlwość modyfikowania oprogramowania (tuning elektroniczny).
Koszt takich modyfikacji zleżnie od rocznika oraz programy.
Cena wyjściowa od 600 zł w górę.
A będzie ktoś na Zlocie z kompem i jakimś programem diagnostycznym? Mam błąd airbaga do skasowania :D
Ja bede mial kompa ale nie kasuje błędów poduszek.
AR_33 ,,, wieść cudna z tym modyfikowaniem softu ale obawiam sie ze na zlocie nie bede posiadal takiej kwoty :D Trzeba sie bedzie zapytac Panów czy PO zlocie tez bedą mieć dla nas promocje :)
YYY.. rzeczywiscie nie skumalem ze tu moze chodzic tylko o JTD :D Moze to dlatego ze mimo iz mam TSa to bedą w nim przeprowadzone zmiany w sofcie .. no ale to autorska sprawa i nikt nie wie jakie bedą efekty :P
A może pokaz football freestyle ? Jak by ktoś nie wiedział to www.youtube.pl ;P