Są w internecie nowsze mapy 2016-2017
Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka
Printable View
Są w internecie nowsze mapy 2016-2017
Potwierdzam, że mapy w dalszym ciągu są użyteczne i choć od ostatniej aktualizacji (2016/2017) w kraju powstały nowe drogi ekspresowe i obwodnice miast, można się nimi spokojnie posiłkować ;-) Dzięki, podly!
Witam,
mam problem,
po aktualizacji map nie łapie GPS, nie ma wartości wysokości w lewym dolnym rogu pod kompasem oraz 0 połączonych satelit,
proszę o pomoc, aktualizacja map ma coś z tym wspólnego czy to był przypadek i coś się "uszkodziło' samoistnie w pechowym zbiegu okoliczności wraz z aktualizacją map?\
Wartość wysokości m.n.p.m. oraz połączenie z satelitami było do tej pory ok ( ok 6-8 satelit połączonych)
pozdrawiam
witam, odgrzewam kotleta, czy ma ktoś dziłający link do pobrania mapek?
https://mhhauto.com/Thread-RT3-and-RT4-5-maps-2016-2017
Odezwij się na PW udostepnie ci je
Wysłane z mojego moto e6s przy użyciu Tapatalka
Ma ktos ta mape??
Potrzebuje mapy i key gena
Proszee i Pozdrawiam
Witam, też się dołączam. Ma ktoś działający link z mapami? Nigdzie nie idzie tego znaleźć, wszystkie zagraniczne fora kierują do posta kolegi podly. Może ktoś coś? :)
Jak nikt się nie kwapi, żeby opublikować to ja to zrobię. Jest na moim chomiku, użytkownik dziobak79
Tam jest generator i mapa Europy. Nowszych map nie ma i prawdopodobnie już nie będzie.
To jest jedna mapa rozbita na 4 części. Program zip będzie potrzebował wszystkich 4 plików, żeby rozpakować. Instrukcja wgrania jest dokładnie taka jak w wątku.
Pytanie w sprawie hasła do tego linku z mega, bo nie widzę go tutaj nigdzie. Chyba, że ewentualnie ktoś miałby inną drogę, żeby mapy zdobyć? Próbowałem przez takiego portugalczyka na yt, ale nie udało się :\
Hej odświeżam temat, szukam skryptu na zmianę języka angielskiego na polski do 159 wersja 1.19.01, niestety wszystkie linki powygasały. Może ma ktoś to jeszcze gdzieś zbunkrowane na dysku i podlinkuje :)
W którym miejscu tam jest ten skrypt bo widze tylko aktualizacje.
https://chomikuj.pl/jasio792 patrz na mojego, masz jeszcze spolszczenie do blue and me