mnie również piątek i niedziela;p tylko ze piatek to tylko wieczorem bo do 17 pracuje a jeszcze dojazd itd ;)
Printable View
mnie również piątek i niedziela;p tylko ze piatek to tylko wieczorem bo do 17 pracuje a jeszcze dojazd itd ;)
Panowie męska decyzja musi być :D i chyba nie chcecie żebym to ja ją podjęła :P
dla mnie moze byc nawet wieczorkiem w piatek:)
Kochani! jak zwykle brak zdecydowania- jesli ten weekend odpada w takim razie w przysszly piatek tj. 22.10 2010 godz. 18.00! Niech bedzie to data pierwszego Koninskiego spotkanka i licze ze nie bede sam-pozdrawiam a Martusie szczegolnie;) za zdecydowanie!!!!
Ja również piszę się na zlot :) Niedawno stałem się posiadaczem Belli 147 (oliwkowa na 17-calowych "telefonach"). Chętnie obejrzę autka forumowiczów i podzielę się informacjami. Tylko KIEDY ostatecznie ?! :D
Witam kolejnego alfaholika-data jak wyzej o ile wszyscy sie pisza na ten termin
Mnie termin jak najbardziej odpowiada. Ustalmy jeszcze tylko miejsce spotkania :)
ja jestem za 18 jak juz alfa bedzie dam znac.. jedynie moge dobic bez alfy ale jako alfaholik spotkac sie:)mam nadzieje ze alfa juz bedzie na ten spot:)
piątek 22.10 2010 godz. 18.00 Miejsce: amfiteatr
widze temat ruszylismy i juz +1osoba:) oby tak dalej zeby 22 bylo nas duzo:)
No to jestesmy umowieni i niech ta data i miejsce pozostanie!
hm... no ładnie chwile mnie nie było i ładne rzeczy się dzieją :D amfiteatr?? ja jestem z Kalisza więc Konina za bardzo nie znam:( może ktoś po mnie 22.10.2010 wyjedzie albo coś w tym stylu ??;>
noo spoko damy rade:) jakos sie z organizujemy:)wiesz gdzie jest ferio w koninie? to jak bedzie alfa to moge tam czekac na ciebie:)i dobijemy na amfi:)
może i ja też dobiję? :) zobaczymy jak to wyjdzie z pracą! Do zobaczenia!
AREUFINE to my będziemy mogli się spotkać gdzieś w Kaliszu i razem śmigniemy a ktoś po nas wyjedzie ;)
fajnie by było gdyby Kalisz też dojechał :)
taaa ogolnie my tu piszemy a nie lepiej zrobic tez ogloszenie na zloty spotkania >? ze organizujemy spotkanie?
hmm no to nie byłby zły pomysł ;) mogę w Kleczewie gdzieś przypiąć że jest 22.10 spot ;)
dobry pomysł czemu nie ;) Martuś dojedzie Kalisz obiecuje :p czyli już mamy datę miejsce i godzinę :D
Trzymam za słowo :))
a ja tym bardziej Ciebie że Ty będziesz :D
Pewnie że będę :)
kroi sie romans na wysoka skale:D
haha juz tam romans od razu ;p po prostu upewnić się trzeba kto będzie a kto nie :PP
---------- Post dodany o godzinie 00:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 00:10 ----------
właśnie miło będzie poznać nowych znajomych ;) ja będę chyba tą jedyną alfaholiczką.. :D po 18stce 'jakoś' się ogarniało :D
Dokładnie Martuś :) może jakieś alfaholiczki się zjawią :D mam tylko nadzieje że nikt się nie wykruszy ;) pewnie po tych 18 zmęczeni ;p
ja to bawie sie teraz 23:) a co do spotkania nie wiem czy bedzie alfa male problemy techniczne... jedynie jak sie uda to dobije z ciekawosci czyms innym zeby chociaz sie poznac:)
Stereo jak nie zjawisz się to Cię znajdę :D ale chociaż przyjedź poznamy się ;p
ej ej :P chłopaki nie wyłamywać się :P
Kto tu mówi o wyłamaniu ;p ja na pewno będę w końcu Ci to obiecałem Martusiu :D
noo wiem jak alfy nie bedzie to dobije czyms innym:)chociaz aby sie poznac i zobaczyc wasze belle:) aa i dodalem watek w zloty/spotkania o naszej akcjii moze wiecej osob sie pojawi dzieki temu:)
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...n_okolice.html
No i to mi się podoba :) już coraz bliżej piątek:D co taka cisza tutaj??
dokładnie tak :D muszę szybciej się urwać z pracy bo nie zdążę ;/
Ta cisza jest niepokojąca trochę.. :/
a ktoś poda na siebie namiar w razie w?? żeby zadzwonić i wyjechać po mnie o tej 18 bo ja Konina nie znam :( ja się nie wykruszę :D
viecio pomyslimy o tym zeby po ciebie wyjechac:D bo tu jescze taka mala akcja jest przed:) wiec na pw sie dogadamy:)
Troszkę późno, ale również potwierdzam swoje przybycie :D
I postaram się zabrać ze sobą jeszcze 2 Belle ;)
Tuliszków pozdrawia ;)