dobra, ja się dołączam do konwoju gdzieś w Tychach :) godzinę się ustali niebawem :) Izane pewnie ze mną będzie :)
Printable View
dobra, ja się dołączam do konwoju gdzieś w Tychach :) godzinę się ustali niebawem :) Izane pewnie ze mną będzie :)
Może się skuszę na spotkanie. W sumie mam tylko 15 kilometrów do Tesco :) Co prawda moja 164-ka ostatnio niedomaga ale mogę zabrać (jeśli nie będzie przeszkadzała) Cromę albo Kappę , obie za to z sercem V6 12V. Jakiegoś małego grila mogę wrzucić do bagażnika. Ale najważniejsze , może być na spotkaniu "półAlfa" ? hehehe.
ja ja to kto bydzie na murckowskiej? i o kierej godzinie
pewnie przyjeżdżaj prezesjm :) i grilla obowiązkowo weź: ja jednak nie mogę wziąć, bo nie będę jechać z domu. także grilla weźmie GladArk i prezesjm ale chyba może się przydać jeszcze jeden. a propozycja moja jest taka: jak ktoś nie może się zaopatrzyć w prowiant w domu to zapraszam na wspólną wyprawę na tesco :D <hahaha>
ja sie pisze na ta wyprawe to tesco :D
Rybnik - 12:00 pod Makro. Wyjazd 12:15. Pasuje?
Czekamy na deklaracje
Pasi :)
Jadę sam jednak
tak btw to panuje tu niezły burdel ;p
ja mam tylko jedno pytanie o której godzinie tylko tak już na 100% !!! 14 czy 15 ?
Ps. może lepiej 14 jak wy chcecie jeszcze na zakupy uderzać ?
ja bym tez optował za 14 :)
kurcze, szczerze to nie uda mi się być na 15. ja w ogóle nie będę swoim autem, więc zabieram się z ayem i dopiero przed 16 będziemy, ale to wtedy już prosto możemy ruszać :)
aha no to to by byla na tyle z mojego wolenia 14 ;)
hehehe ayem wybaczysz nie?? :) sorry, ale nie mam opcji się wyrobić... jeżeli to dla Was jest za późno to najwyżej zjawie się na next spocie...
czyli ostatecznie 14-ta??
chyba 14-ta ;p
ale my się zjawimy przed 16 z ayem. może być? będziecie mieli czas na wycieczkę do tesco na zakupy i pogaduchy.
Miesiąc dogadywania i teraz każdy o innej porze przyjedzie?:]
hahaha :) ja w każdym razie zjawię się tam <myślę że z ekipą ze śląska> o 14-tej :) i tak pewnie resztę się dogada na miejscu :P
ciesze się że wszyscy są pozytywnie nastawieni i nakręceni :)
ja tez bede na 14 jakby co :D i wyprawa do tesco obowiazkowa :D
no chyba nie chcecie zebym zostawil Toldiego na odludziu? :>
eee tam wcale nie takie odludzie :) ta wieś ma koło 200 mieszkańców :)
dobra, na razie mamy 2 grille :) i ja na razie optuje za miejscówką nad jeziorem na dziko :)
Masz miejscówkę na kilka lub kilkanaście aut na dziko?
no ba :D spokojnie się znajdzie :D mam ustawioną taką nad jeziorem w Tresnej :) z chłopakami z golf3 tam pojechaliśmy :)
---------- Post dodany o godzinie 16:14 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 16:11 ----------
postaram się Wam wrzucić współrzędne to możecie znaleźć na mapie. zaraz poszukam
wejdźcie sobie na stronę maps.google.pl i w wyszukiwarce wklejcie te współrzędne 49.729477,19.216114
to jest moja miejscówka :)
po tylu propozycjach to dokładnie nie wiadomo o której i gdzie potem? max mętlik
KONKRETY DAWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!
miejsce spotkania: parking Tesco, Bielsko-Biała, ul Warszawska 180, pomiędzy dużym parkingiem a stacją benzynową. ( współrzędne +49° 50' 46.84", +19° 2' 2.72" :) )
godzina: zbiórka pod Tesco już od około 14, ale niektórzy zjadą dopiero przed 16. w tym czasie kto potrzebuje może pójść do Tesco w celu zaopatrzenia się w niezbędne produkty :)
potem punkt 16:00 wyjazd. W przypadku ładnej pogody proponuje "moją" miejscówke, a gdyby była zła to... coś się wymyśli :) możemy do szczyrku śmignąć do jakiejś knajpki albo coś :)
No teraz konkretniej ;]
Poza opcją nr2, zła pogoda ;)
Orlen,Murckowska. godz 13.00
no!!! wielkie dzięki teraz to już wszystko wiadomo.:)
---------- Post dodany o godzinie 19:09 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:04 ----------
ok ale proszę nie zawalamy tak jak ostatnio bo nachytamy punktów:)
mam nadzieję że będę mógł pojechać bo na razie trochę do załatwienia:D
To ile osób z Rybnika się w ogóle wybiera?
pogoda na niedziele ma być ładna wiec wszystko będzie ok :)
widzimy się pod tesco :)
No ale średnio widzi mi się dwie godziny chodzić po Tesco :P
Plancior: chyba w sumie 4 sztuki - Ty, sław, rocky i ja
No i nie wiadomo co z Varrelsem
Możliwe,że też się pojawię i pojadę z Rybnika, ale na 100% będę wiedział jutro rano, wszystko zależy czy będę musiał iść do pracy...
Chłopaki to może wyjedziemy z Rybnika ok 13.15?? Co wy na to ?? Wydaje mi się, że to będzie dość czasu, a zakupy jakby coś i tak zdążymy zrobić!! Jest ktoś z okolić Żor, Skoczowa kto chce się po drodze dokleić do naszej 4 z Rybca ?? pozdro
Postanówmy coś, żeby jeszcze każdy zdążył przeczytać
Jak dla mnie 13.15 jest ok, będę miał trochę czasu odpocząć po dzisiejszej imprezie ;)
No to postanowione (znów) :P
Sław niech jeszcze potwierdzi