Przecież nie ma...
Printable View
Bo ramki mają tylko ci którzy dużo siedzą na forum lub mają szczęście znaleźć się w odpowiednim momencie w odpowiednim miejscu (na forum) :)
Dokładnie, ja po przeczytaniu tematu musiałem od razu podjąć decyzję, bo za 3-4h mogło by być już za późno. Ramki doszły, już założone-dziękuję :D
ja tak samo jak zobaczlem ze sa rami to odrazu wziełem i i sie jeszcze załapałem(ostatni na liscie):):):) a rameczki juz zalozone i super wygladaja:) bella odrazu jakby dostała z 2 konie wiecej :):)
Ramki do mnie doszły i są już zamontowane w mojej belli :) Cud miód:)
Ramki zamontowane! Każdą przyje...łem na 6 wkrętów, nie ma szans aby odpadły :D. Przynajmniej zatrzaski trzymają jak cholera, bo w salonowych z Centrum Sprzedaży można było wypiąć jednym palcem.
To ja mialem fuksa - kupilem auto z ramkami razem i ominelo mnie "polowanie".
Stare blachy wcale latwo wyjsc nie chcialy - tak trzymaja!
Warto mieć ramkę na zapas, ostatnie spotkanie z pachołkami
pozbawiło mnie jednej :)
Ramki są bardzo dobrej jakości, nadruk zderzenie z pachołkiem przetrwał bez
uszczerbku, tyle że przy upadku plastik się złamał.
Ramki dotarły dzisiaj- są super !!!!
Jutro zamontuje bo listonosz przyszedł po 18.
POZDR.
Ramki dotarły.
Wyglądają rewelacyjnie. Super, że się na nie załapałem. Jutro montaż.
Pozdro.
Witam
Do mnie również dotarły ramki jubileuszowe, bardzo ładnie prezentują się na Belli :)
Pozdrawiam
że pozwolę sobie spytać kiedy można się spodziewać nowej edycji z ramkami bo zawsze jakoś cholera mi uciekną a tak bez klubowych ramek wstyd śmigać Bellą :D
raczej po zlocie. może we wrzesień najwczesniej
Kurde a ja teraz przegapiłem te na 100-lecie, a super były, może można jeszcz gdzieś dostać??
Dzieki, przydałyby się.
Jubileuszowe ramki są super, wymiatają, szczególnie włoski akcent ładnie się wyróżnia. Po prostu bajka!
miło :) już za 50 lat kolejne jubileuszówki :D :D :D ;)
Jubileuszówki idealnie pasują mi do koloru tapicerki i z daleka je widać :D
Nie wiecie czy ktos jeszcze posiada Jubileuszowe ramki??:)
Z checia zalapalbym sie na jeden komplet.
Poniewaz kiedy byla ich sprzedaz nie posiadalem swojego Alfa:), ale sprawa ulegla zmianie i z mila checia zakupilbym jeden komplet... Jesli ktos posiada prosze o kontakt na PW
Z jubileuszowymi może byc problem . No chyba że ktoś kupił i teraz chce sie pozbyc ale wątpię bo fajne są :)
Ja tam problemu nie mam bo na czas kupiłem :D
No wlasnie nie mialem takiej mozliwosci, bo nie posiadalem jeszcze alfy:mad:
można zamówić naklejki na ramki u slip83. Ja miałem zamówione i naklejone zanim nie doczekałem się klubowych ramek.
Już rok i jestem zadowolony, kolory jak nowe. Po za tym uważam +10 do lansu na mieście :P
gdzie można zobaczyć & ile kosztują & kiedy będzie można je dostać?
(sorka,ale nie chce mi się szukać tego po 15 stronach)
tobie się nie chce to komu ma się chcieć ?
http://www.forum.alfaholicy.org/skle...zamkniete.html
z pytaniem kiedy do kolegi bobryt
te na 100-lecie sa dalej ladne...
Dzisiaj przyszly nowe ramki wiec zobaczymy co te soba reprezentuja ;)
Mam nadzieje ze będą super!! :D
ja mam z serii 100-lecia alfy, juz kilka msc mineło a nadal jest wszystko ok, bardzo dobrze wykonane
Od prawie roku posiadam rameczki (jeszcze Alfaholicy.net:P) i nie mają żadnych oznak zużycia:D
Witajcie, wogóle czemu tak mało ramek do sprzedaży, kiedy ruszy następna edycja i będzie zdecydowanie ich więcej, pozdrawiam
Założyłem je 2 dni temu więc póki co nie bardzo mogę powiedzieć/napisać jak się sprawują... mogę za to powiedzieć jedno, prezentują się rewelacyjnie :)
moje po roku noszą ślady blaknięcia. Najwięcej oczywiście przednia od koszenia robaków na drodze :P
Swoje pierwsze założyłem dzisiaj rano więc nie wiem jak się spiszą natomiast wyglądają The Best :D a i smycz też jest zajefajna.
dlaczego tych ramek nie zrobi ktoś więcej?
sądzę że nawet było by taniej gdyby tak 100 szt/par zrobić.
we wrześniu wyjechałem z kraju, wracam a tu już po ptokach...