mówisz i masz rzuć terminem :D
Printable View
Dla mnie nie ma problemu - pisze się
Myśle że chłopaki z Tychów tak samo ??
termin można zawsze jakoś dograć
To jak ? będzie coś bo bym się chciał tez pokazać :)
No trzeba potrenować wcześniej, skoro chcecie podjąć wyzwanie :) Kiedy się spotykamy pojeździć? Ja jutro pewnie będę wieczorem, może Scoobi też pojedzie, ktoś chętny? Popołudnie/wieczór oczywiście..
jedziecie dziś?? Lesio, Grzesiu i Scoobi?? napiszcie ewentualnie o której to się pokaże :D
prawdopodobnie tak może jeszcze Ralfa wyciągne, a co do godziny to sie dogadaj z Grzesiem bo mi to jest obojętna (tor mam 0,5 km od domu :D oczywiście nie chwaląc sie:D )
---------- Post dodany o godzinie 09:01 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:00 ----------
ale najbardziej pasowałoby mi ok 16 :)
tak tak, potrenujcie :crazy_pilot: :D
Ja mogę zaproponować sobote lub niedziele - wybierajcie
Hmmm, to o której śmigniemy? Mi obojętnie, może być 16'sta. Scoobi, wyciągnij od Rafała o której mógłby jechać :) Jak co to masz mój kom.
ja Wam nie chce mieszać w planach ale ja będę wolna ok 19 - tej może :) mam nr. do Scoobiego to się zgadamy :) zróbmy tak że planujcie beze mnie a ja się skontaktuje z zapytaniem czy już byliście czy dopiero będziecie :)
Ja też chce jechać
godzina obojętna (ale najlepiej 17.00)
No mi pasuje każda, 17:00 też, 19:00 też :) Więc ustalcie jedną, która pasuje wszystkim :)
rozmawiałem z Ralfem i pasowałaby nam 16
---------- Post dodany o godzinie 14:15 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:12 ----------
rozmawiałem również z Grzesiem i na godz 16 my już będziemy na miejscu, więc jak co komu pasuje to dojeżdżać :D
Ha, no pojeżdżone wreszcie i chyba każdy ma już kartę stałego klienta :D Ja co prawda nie zostałem na trzecią turę, ale i tak było super, zwłaszcza jak się rozwalaliście i żółta flaga była co chwilkę :D Ciekawe ile czasu będzie się gumował tor, bo na razie to jest zwykły drift:driver:
Pozdrowionka i do następnego!
no ta jedna runda to była makabra, nie było winkla żeby kogoś nie spotkać w oponach :D aniucha nastepnym razem wpadej bo trza bydzie zebrać wiekszo ekipa i wynająć tor, bardzij sie opłaco :D pozdro
Scoobi?? przyszły tydzien pasuje? obojętnie który dzień :)
sie dogodomy ;)
WITAM pasuje urządzić jakiegoś spota fajna pogoda itp... co wy na to wpisywać się kto chętny...
OK to może niedziela-8 o 16 pasuje?? tak gdzie ostatnio czyli na tym parkingu obok kauflandu
Mi pasuje przybede
To jak na razie lista wygląda następująco:
1. RALFTYCHY
2. slavik10
3. Dziaru
4. magico
5. Matti
6. Piotras
7. thomas83
JESZCZE KTOŚ...;)
cholera przyjechałbym , bo dobrze wspominam ostatniego spota w Tychach na jakim byłem :P ale 8 jest mój Dzień :D Dzień Hutnika :D i raczej bede zdrowo naprany :D hehe
byda ;)
hmm , ja się okreslę w nabliższych dniach gdyż nie wiem jak mam szkołę w ten weekend :)
Jo byda! A co, idymy na jakie kręgle or somfing? :) .. trzeba coś zorganizować, może gokarty? :P
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar
Grzesiu daj znać na PW to moze coś dziabniem na spokojnie :)
może Kwiata się zgarnie :P to pogadamy o spocie :P
a moze partyjka w billarda? :D
No ja jestem za a nawet przeciw :P
tel. 506 682 839
Ja mam teraz tydzień wolnego :P więc ze mną jak z dzieckiem :P
Tylko ze hmm na soczek :P bo staram się nie pić ;P
Ja bym na kręgle poszedl jak najbardziej jeszcze nie byłem :)
a jak cenowo jest u tego Przewoznika orientuje sie ktos?
http://bowling.uprzewoznika.pl/pl/cennik/
wstepnie jesteśmy chętni z Dariusem, choć w kręgle gram nieszczególnie, ale wszystko dlatego że kula jest niewiele cięższa ode mnie hahah:D
No dla mnie bowling spoko :) Choć nie grałem jakiś czas, ale pewnie nasza liga nie będzie wyjątkowo PRO... ;)
Jaki termin Wam pasuje? Bo przyznam, że czekam na 'matki boskiej pieniężnej', ale coś się wykombinuje w razie czego :cool:
o kierej na te kulki jodymy?
to w niedzielę 9 może o 16 ok pod kauflandem pasuje ??
godać co i jak i kiedy?:D