jak zawsze od strony BP a potem na pętro na parking
Printable View
jak zawsze od strony BP a potem na pętro na parking
loki, no to mam nadzieje ze sie uda :)
ja sie postaram byc...;)
a ja po ostatnim killowaniu mnie przez bimskiego zamknąłem sie w sobie....
Postaram sie być mimo wszystko, tyle że pogoda nie sprzyja staniu na parkingu.....
Też bym chętnie przyjechał ale coś mnie choroba rozkłada :(
Następnym razem postaram się już byc
no panowie i panie widzimy się w czwartek 17.12.09 pod krokusem . ja jestem a reszta widze że sie wykręca.
ja bede, jak tylko nie zatrzymaja mnie w pracy "koniecznoscia wyzsza"
niestety dziś wieczorem pracuje. A poza tym nie jestem w stanie jeździć autkiem, gdyż od wtorku jestem magistrem, więc w mojej krwi sporo alkoholu krąży :D
No i co? Stoje tu sam a wy się grzejecie :/ poczekam jeszcze chwile i spadam :p
ayem sorki ale moje buty letnie i chruslera kończe bo klijent czeka wybczcie praca
a mozeby tak zaczac z twittera korzystac? :> "#alfakrakow ja dzis pasuje" z komory i po sprawie :) Jak coś to mozna mnie znalezc pod @nowakpiotrek
Witam, powiedzcie mi gdzie w Krakowie można w miare bezpiecznie się poślizgać nie ryzyjując urwania koła. Czekam na info, bo można by się gdzieś ustawić w przyszłym tygodniu, na taki mały przedświąteczny drifcik :D.
wczoraj wlasnie bylo sporo vhetnych na parkingu pod krokusem
ja mogę w każdy dzień :D myślę że PiteR też się pisze :D
no jak auto bedzie działać to pewnie że się piszę :D
mysle ze ja też moge podjechac zaden problem tylko prosze o wczesniejsze napisanie :]:]
Koledzy to kiedy bedzie spocik ?
spocik jak kto ma ochote to czwartek sylwester ,raczej nie ma sensu to lepiej w czwartek 07.01.10. co wy na to?
ale cykliczne domyślnie miały być w środy...;)
wszysto ok ale kilka razy ktoś się pytało czwartek . to ustalmy to w kiedy ; środa , czwartek . mam ramki jak by co to na spociku
no cykliczne w środy a w czwartki się zjeżdżaliśmy czasami bo wiadomo co się wtedy działo na bora lub zakopiance ;)
Ja się piszę na środę :) Pojawia się jednak pytanie "o której"...
co tygodniowe spotkania pod bora, gdzie ścigali sie na ten prostej ze startów lotnych. Chociaż od jakiegoś czasu miejscówka spalona bo policja się pojawia a do tego już jest po sezonie.
no możemy sie umówić o 19 na parkingu na Bora - Komorowskiego pod znakiem REAL. Kto byłby chętny ?
Jakbyście chcieli w czwartek, to mógłbym dać radę, przedsylwestrowo :D W środę będę jeszcze przy alfie grzebał ;)
e no czwartek panowie sylwek , garnit itd. 19.30 na sali odpada . ale środa 19 na bora jestem .
Jak się wyrobie to może się pojawię jutro... Daleko nie mam... Chociaż mój Romeo to jakoś niewyjściowy ostatnio jest :)
ja też postaram się być dziś na 19 ;)
ja niestety odpadam. Alfa jedzie na narty dzis i wracam dopiero w niedziele. Miłej zabawy dziś i udanego sylwestra itp...
no to tez sie pisze i postaram sie byc --------------
Jak napisałem tak zrobiłem, widzialem sie z kolega MarkiemV6 szkoda ze my tylko bylismy, godzine pogadalismy i kazdy pojechał w swoja strone...
dobra klubowicze koniec , od nastepnego razu jest lista obecności ,nie na forum tylko na spocie . cza by coś ustalić i takie tam . to następne cykliczne spotkanie w KRK kiedy ?
może czwartek 7 stycznia?? Dla mnie czwartki lepsiejsze niż środy.
Czwartek mi pasuje :) chetnie pojawie sie pierwszy raz :D
ok, to czwartek 7 stycznia niech bedzie ... o ktorej ? 19 ?
PASUJE :) O 19 jestem na 99,9 %