dobranoc haha ide spac w te moje ostatnie kawalerskie godziny widzimy sie jutro pozdro i do zobaczyska
Printable View
dobranoc haha ide spac w te moje ostatnie kawalerskie godziny widzimy sie jutro pozdro i do zobaczyska
niestety mnie niebedzie:( przelew niedotarl i musze troszke oszczedzic nawet na paliwie. bo jutro na tor do chorzowa a zadko sie zdarza ze mamy caly tor dla 3 samochodow. oprocz mojej skromnej belli bedziemy tam testowac rajdowego type-r'a i ibizke przed nastepnymi rajdami.
czyli sie wczesniej nei spotykamy tylko kazdy nawlasna reke jedzie pod real?
Piotras możemy lecieć razem. Jeśli przeczytasz jeszcze tego posta przed wyjazdem to daj znać 514198796 i sie ugadamy
łoogień :) ja juz prawie gotowy do zobaczyska
orszak pierwsza klasa jest falszeczka i byla zabawa :) super mam nadziej ze u mnie za rok bedzie podobnie;) ps . Marshallku ;) alescie piknie wygladali od sztygrowani jak ta lala
Sorki ze mnie nie bylo musialem isc do roboty. zycze udanej zabawy bo napewno jest :P i jeszcze raz sorki.
Pozdrawienia dla wszystkich ;)
za rok u mnie nadrobisz:P
postaram sie :P bo nie wiadomo czy za rok nie bede jezdzil inna marka :P
Ha ha ha zarcik nigdy nie zmienie na inna marke :P chyba ze jako 2 atuko tylko na zime :P
A ode mnie kilka fotek ze spotkania
http://picasaweb.google.pl/Damian.Wo...SlubMarshallA#
Orszak pierwsza klasa , młodzi wyglądali super .Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia . Dzięki że mogłem w tym uczestniczyć (i oczywiście dzięki za flaszeczkę)
ps. Dzięki Marcin.sc za doprowadzenie mnie na miejsce (nigdy bym tam sam nie trafił)
Świetnie było Panowie i Panie:) Trzeba zorganizować jakiegoś spota z grillem itp:D Miło było poznać takich fajnych ludzi:) No ale w końcu nie byle kto jeździ taką cudowną marką jak Alfa Romeo hahaha:D 3majta się i nie puszczajta:D
Ech. Jechać nie mogłem, ale wychodziłem do sklepu 11.30, więc postanowiłem Was tam zdybać. Nic z tego, bo Alfa nie zapaliła. Zanim wróciłem po klucze od auta żony to było po wszystkim.
Przynajmniej się dowiedziałem, że postawiona na wzniesieniu zapala tylko jak ma całkiem sporo paliwa :D
no cóż, piękna Pani Młoda, przystojniacha Pan Młody, orszak pierwsza klasa - po prostu super... pozostaje dodać:
:party: Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. :party:
czisi, nie ma sprawy, następnym razem Ty poprowadzisz mnie ;)
kobe83, dzięki za foty, czekamy na następne, bo jeszcze paru paparazzi było...a może jakiś filmik?
faktem jest, że "pare" kilometrów dziś zrobiliśmy, ale że przez Paryż?? wieża Eiffla?? :rolleyes:
http://lh6.ggpht.com/_2t2ZWPSXgS4/TI...0/S7309271.jpg
pozdrawiam.
Również składam młodej parze jak najlepsze życzenia, oraz w niedalekiej przyszłości wielu małych pasjonatów marki AR :dancing:
Marshall myślę że z orszaku jesteś zadowolony :) my dziękujemy że mogliśmy chociaż trochę potowarzyszyć Wam w tym jakże ważnym dniu :) Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) no i dziękuję za "paliwo" :D oczywiście w przyszlości liczę na rewanż :)
ps. ja osobiście czekam na zdjęcie zrobione pod kościołem :) miałam miejsce honorowe :)
[QUOTE=kobe83;382181]A ode mnie kilka fotek ze spotkania
http://picasaweb.google.pl/Damian.Wojtowicz/SlubMarshallA# [/QUOTE]
no no :D zdjęcie nr 16 :D rewelacja!!
ja jeszcze pozdrawiam Piotrasa :D tyle śmiechu to już dawno nie było :D
Wczoraj w Gliwicach wielkie zbiegowisko. To Sonia i Marhall mieli weselisko. Sonia mężatką została i swemu Marshallowi będzie gotowała. Codziennie ciepły obiad mu postawi i niedługo Marshall mocno się poprawi. Regularnie teraz spać pójdzie on także, przy tym inne rzeczy dostanie, a jakże! Oboje są młodzi więc ciepło im wszędzie, gdy się spać położą, gorąco im będzie. Żeby zawsze ciepła dobra była miara, oto się nasz Marshall napewno postara. Bo to krew nie woda w naszym Marshallu płynie więc i jego ród nigdy nie zaginie. Teściowie nie z filmu ani też ze zdjęcia więc i kilka wnuków będą chcieć od zięcia. A nasz Marshall blednie ze strachu: „Mój Boże”…strachu to Ty nie miej, Sonia Ci pomoże. Dziadek będzie dumny, teść to przecież szczery, gdy pod rękę pójdzie z wnuczką na spacery. Też dla babci wnuczek musi być, a jakże! Dla Was w domu trzecie nie zawadzi także. Dzisiaj to dla Polski dzieci dużo warte, a więc dla Ojczyzny będzie tamto czwarte. Piąte dla rezerwy, a szóste z miłości. Siódme dużo w życiu przyniesie radości. Siedem pociech miejcie i dużo miłości, niech Wam życie płynie zupełnie bez troski. Niechaj zawsze zgoda u Was w domu bawi, to też Wam napewno Bóg pobłogosławi.:dancing:
Wszystkiego naj...na nowej drodze życia życzą Monika i Piotrek :party:
Marshallku kochany heee:P (chyba rozwoda nie bedzie:>) hee Ty wiesz ze musisz zorganizować drugie mini wesele dla alkoholików tffuuu alfoholikow :P:P:P dokladnie tak jak moja Kobitka wyzej napisala najszczersze zyczenia:P co do totka to tak jak juz mowielm reklamacji nie przyjmujemy hee
ps.aniucha mnie to szczenka do tera boli od tego smiechu . rowniez pozdrawiam
No to kiedy grillujemy>
wiecej fotek i pokażcie filma:P
Eno eno orszak pierwsza klasa! Śmiechu co nie miara ale i tak najlepsze było blokowanie ruchu, bo "ALFY JADĄ!!!" :D Marshall wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
Apropos gryla-kiedy i gdzie?:) Trza by było dość szybko bo zima idzie ;)
zima nie jest nam zla przy takiej ekipie;) Marshall pewnie spii hee:P
Piotras Ty pewnie dopiero wstałes po tej flaszeczce :D:D
Jednym słowem super imprezka była - i ta moja Alfinka na tle "wieży Eiffla" :-P
147 na 18 fotce najśliczniejsza bo identyczna jak moja.
mam nadzieje ze kiedys uda mi sie Was odwiedzic na Ślasku przy kolejnej okazji bo widze że fajna ekipe macie
wszystkiego najlepszego dla Młodej Pary
DZIĘKUJEMY wszystkim razem i każdemu z osobna orszak super sprawa dzieki wam troszkę była luźniejsza atmosfera ufff mam nadzieje ze juz zapomnieliscie jak mi auto zgasło hahahah piotrass skasuj ten filmik bo wiem ze masz , naprawde dziekujemy teraz jak ktos sie bedzie hajtac rozwodzic jak bedzie wychodzic z izby wytrzeźwień to mozecie liczyc ze będe wam uczestniczyć w orszaku :) :yes2:, moniq z tymi kindrami w życzenich to troszke przesadziłas hihih :P aniucha co do naszego zdjecia wspólnego to tak szczerze mówiąc byłem blizej na tej masce z Toba niż z pania młodą :8: widziałem ze tez byłas pod wrażeniem bo nawet bluze zostawiłas mi na samochodzie hahahah co to grila to mysle ze wypali tak jak rozmawiałem z reszta fajnei by było wybrać jakies miejsce gdzie każdy bedzie miał w miare możliwisci jakis dojazd środkami komunikacji miejskiej bo wkońcu paliwo mi jeszcze zostało :) Dziekujemy raz jeszcze
Marshall to że autko Ci zgasło to uznajmy ze straciłeś głowę dla pięknej panny młodej i myślałeś tylko o nocy poślubnej . Jeszcze raz STO LAT DLA PARY MłODEJ
PS . trzymam za słowo mój ślub w czerwcu:)
czisi oczywiscie ze bede w czerwcu informuj wczesniej i damy rade
marshallowi jeszcze w głowie spiewa jeszcze po kropelce jeszcze po kropelce:PP hee dawac jakis filmik:D:D bo kazdy wystawial przez okno lustrzane warta polowe belli a tu pustka heeeee
Piotras!! to Ty lataleś z tą "lunetą" i stresowałeś wszystkich :P ale fakt faktem były tam porządne aparaty więc wrzucać foty!!
ja od pro fotografa odbieram dopiero za miesiac
Kiedy będą zdjęcia??
no musze kurcze wrzucic zapomniało sie a to dzis 3mc mijaja :)
noo noo nooo pomalu moczysz dupcie heee:)
no właśnie!! prosimy o zdjęcia :)
ponawiam temat!! Marshall :P dawaj foty!! :D:D
ja już widziałem foty
super są
...
:P
ooo nie :P nie ma takiego :D Ciebie nie było a już foty widziałeś?? :D
joke :D
anula foty sa dobre na jednym bardziej sie przytulam z Toba niz z żonką hahah wrzuce wrzuce obiecuje