Heh, temat węża spoko:) no fajny, fajny... myślę,że moja 156 ładnie by wyglądała z przyciemnionymi, no ale narazie musi poczekać...
Printable View
Heh, temat węża spoko:) no fajny, fajny... myślę,że moja 156 ładnie by wyglądała z przyciemnionymi, no ale narazie musi poczekać...
Coś Płock umiera....:(
oj umiera umiera :| widzę ze w Płocku mało osób które fascynują się tą marką :|
Cześć Sebaaaaaaaa:) dokładnie Alf po Płocku pełno śmiga ale w wiekszości ludziom służą tylko jako środek transportu z punktu A do punktu B, i pewnie większość z nich nie ma pojęcia o istnieniu naszego klubu.
no jest dokładnie tak jak mówisz niestety, ostatnio rozmawiałem z kolesiem co jeździ Alfa i jak się okazało ze to Twój brat :D ma taka sama Alfę jak Ty ;> :D tylko alu 16' no i sportpacka :D
Heh, no mówił mi ale nie byłem pewny czy o Ciebie chodzi:) w Gostyku tak?
no no dokładnie :D widzę ze samochody też macie prawie takie same :D
Prawie to samo:) niektórzy co nie wiedzą, że na podwórku stoją dwa to mówią " Co on tak jeździ cały czas" heh, braciak ma inne alusy i progi:)
---------- Post dodany o godzinie 10:46 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 10:43 ----------
Jak coś to ja będe ok 20-21 ma forum, jak coś to zajrzyj to pogadamy:)
No no Twój braciak pewnie ma wersje sportpack i dlatego inna fela, progi no i na zawiasie niżej stoi :D a silniki takie same macie ;> trzeba się kiedyś ustawić na jakieś spotkano :D
No można byłoby pomyśleć nad spotkaniem, zobaczymy co wyjdzie
Witam. Jak by ktoś chciał podłączyć Alfe pod kompa to zapraszam :)
A co działasz:)?? Otworzyłś centrum diagnostyczne:)??
hehe nie no aż tak to nie :D poprostu wkońcu kupiłem sobie interfejs diagnostyczny :D
Heh, a no to spoko. Podłączałeś u siebie? Wszystko ok, czy coś jednak wykazało?
no u siebie patrzyłem no i mam błąd od zaworu EGR ale on powinien być bo mam zaślepiony :) a Ty zaślapiałes ? no i jeszcze coś ze świecami ale najlepsze jest to ze wymieniałem w tamtym roku :|
No ja jakieś dwa miesiące temu zaślepiłem, nie wiem czy coś pomogło, może troche ale tego syfu nie zaciąga do środka.
a czyściłem kolektor ssący i ten czujnik z tyłu ;>
A zaciąga Ci olej do przepustnicy??
no powiem Ci ze miałem tam trochę oleju, od wymiany do wymiany dolewam tak ok 500 ml a Twoja dużo zjada ;> :)
Jak zaślepiałem egr to przeczyściłem przepustnice, no troche było ale nie dużo bardziej chyba taki zaschniety był, wydaje mi się że to standart. A poziom zachowuje się niezmienny, wydaje mi sie ze jest ok:)
Witam koledzy po dość długiej przerwie mnie tutaj nie było. Mieliście jakieś spotkanie?oprócz tego jednego?Pozdrawiam.
Nie :) Od wakacji jakos chyba wszystkim checi brak ;>
Pzdr
O proszę:) wreszcie zajzal tu ktos jeszcze, cztery osoby, szał:)
no 4 osoby to już ostry tłok tutaj :D
Moze wyznaczymy godziny o ktorej kto bedzie posty pisac:) haha
witam saluto polacco in AR może 27.11.2010 parking pod mazovia godzinka 19.30......
Witam nowego kolege, co do spotkania to cieżko powiedzieć, godzinka za bardzo mi nie odpowiada, jak juz to 16 jak dla mnie, mozna cos takiego zrobic i kto przyjedzie to przyjedzie.
no jeżeli chodzi o spotkania u nas to bardzo ciężko :) frekwencja nie jest najlepsza :) Witamy nowego kolegę :)
Panowie Panowie ja mam całe popołudnie wolne w sobotę więc może być i 16 ale wieczorkiem lepszy klimacik jest prawda ja sie dostosuję więc czekam na propo...ale na bank sie zjawie w koncu cza te nasze północne mazowsze rozruszać hhehehehe
Najepiej jakbysmy wszyscy jakoś sie dogadali co do terminu ale jestem jak najbardziej za spotkaniem, ten weekend mi odpada, jak juz to nastepny
no ja też jestem za ;p będę napewno Panowie :) tylko trzeba termin wybrać i chyba najlepiej to gdzieś na parkingu w centrum handlowym ;p bo zimno :D
Pomysl z parkingiem pod jakas galeria to dobry pomysl, ale musimy tak ustalic zeby kazdemu pasowalo. Jak Wam w weekendy pasuje:)????
no najlepiej to chyba w piątek :D chociaż i w tyg tez mogę :) mi to obojętne kiedy :) dostosuje się :) na szczescie żony nie mam więc ... :D
Heh, na szczęście też mie mam:) mi najlepiej pasowalaby sobota albo niedziela za tydzien, godz ok 16, ale moze byc i pozniej. W sumie w tygodniu tez moge:)
no ale mam kobietę i weekend to przeważnie z nią spędzam czas :) wiec od poniedziałku do piątku mogę zawsze :) a co do godz to się dogadamy jeszcze :)
Moge i w tygodniu, bez różnicy
Może niedziela 28.11.2010 godzina 17?
Dzien mi odpowiada jak najbardziej tyljo godzina 16 bylaby dla mnie najlepsza:) a jak inni na to sie zapatruja?
no wstępnie mi odpowiada :) jestem za :)
a piątek to może wieczorkiem 21 gdyż z lublina musze wrocic ,studia.. a jesli Koledzy ta godzinka pasuje to super
jesli sobota to tak jak wczesniej 17...