ok w takim razie piątek 01.04.2011 parking koło "blaszaka" godz 18 do zobaczenia:)
Printable View
ok w takim razie piątek 01.04.2011 parking koło "blaszaka" godz 18 do zobaczenia:)
No i jak poduszka już nie się nie wyświetla ?
nastepnym razem sie ustawimy , teraz nie moglem, zresztą pracuję do 18 niestety
SuchaR czemu cię nie było pod ,,blaszkiem"?
---------- Post added at 09:14 ---------- Previous post was at 09:13 ----------
Było napisać buliśmy do 19
---------- Post added at 09:14 ---------- Previous post was at 09:14 ----------
na 9 maj robisz?
---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:14 ----------
Może uda się zrobić ognisko w Czerwcu , mam miejsce koło Ostrorogu. Na pewno by fajne koledzy z Koszalina wpadli i ,,strażak" z Chojnic a może i okolic, tylko namioty by trzeba mieć .
Wejdź na form warsztat - 156- tam ci pomogą - zobacz jeszcze raz pod siedzeniem spokojne - chyba nikt nie wyciął kabelków.
---------- Post added at 19:31 ---------- Previous post was at 19:27 ----------
Powitać kolegę z Białego Boru .
Kiedy dróżką pomykasz Alfistów piątką witasz.
spoko, można sie spotkac, jesli chodzi o kontrole poduszki to jesst zmora w alfie , polecam sie nie bawic, tylko uderzyc do elektryka mechanika. w zeszłym tygodniu byłem u Bochenka, komputer wykrywał siedzenie a w rezultacie przerwa była za schowkiem od pasażera. Dajcie, znaka teraz to się zjawię na małym spotkanku. Przecież można na chwile podjechac wieczorem w tygodniu , chwile pogadac, pokopac swoje opony butem i do domu czmychnąc.
tak, robie na 9 go maja. jesli chodzi o ognisko, to jestem pewien, ze ekipa z piły, chodzieży i okolic tamtejszych sie zjawi, czasem podjeżdzam do chlopaków, naprawde bardzo sympatyczna i otwarta ekipa. jutro mają ognisko w okolicach piły, niestety nie wiem, czy zdażę dojechać dzisiaj wieczorem będe wiedział. może wybierzecie się????
Witam, Szczecinek i okolice. Moja bella ma awarie, trzeba selespeed wymienic. Kupilem skrzynie biegow razem z selespeedem od 156 za 1000zl. osobiscie ja testowalem w aucie rozbitku z angli. Koledzy co do czesci do afl to mam pewne zrodlo . gostek sprowadza alfy z angli i handuje nimi tzn. i czesciami. Daje gwarancje 30 dni testowania. auto szrot sie miesci kolo Żagania. Kupe tego posiada i ceny ma nawet oky. Bede przed swietami u niego to dam namiary tel. i dokl. adres. Bede na swieta w Bialym B. ale nie wiem czy alfa czy chryslerem. Z Berlina zaczepie Poznan, alfa moze wymienia na poczekaniu .Co spotk. to jestem chetny, ale wszystko zalezy jak sie urwie z pracy w Berlinie. Pozdrawiam Ryszard i Bozena.Kontakt. ryszardricardo8@op.pl
Witam .
Z elektryką skoczcie na PKS tam jest elektryk co ma ALFĘ. nikt nie wiedział jak podłączyć budę do Niuni a on wtrymiga zrobił .
On tam pracuje więc nie wjeżdżajcie na sam plac. Do jego kanciapy od Klasztornej bliżej.
Popytaj tego gościa ( z Anglii) o MiTo
Pozdro.
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...cze_laski.html mam nadzieje Ze sie pojawicie
Może uda się zebrać parę osób i postaramy się zawitać
Kiedy te Wilcze Laski ? chyba nie w czasie Zlotu Alfisti - POMORZE w Łebie 23-26 Czerwiec jedzie Majkel tyż , jak ktoś chce się wybrać, niech da szybciorem znać to może się coś wydębi ?( 260,00zł)
---------- Post added at 08:16 ---------- Previous post was at 08:10 ----------
Można się wybrać na MYSIĄ WYSPĘ na ognisko jest wydzielone miejsce, tylko trzeba w bagażnik wziąć trochę drewna i kiełbaskę.
Dojazd jest dobry.
W sobotę mają tam zlot medycy .
---------- Post added at 08:19 ---------- Previous post was at 08:16 ----------
Majkel ja będę jechał trochę wcześniej 21 lub 22
płynę na dorsza, jakoś chętnych ze zlotu nie było.
12 czerwca wilcze laski wiec śmiało można pojechać ekipa z Piły będzie to można się doczepić do nich na miejscu:P
Jestem w Szczecinie na imieninach (:
Nie chcesz jechać na zlot do Łeby - będzie konkurs łowienia ryb w stawie a ja juror, to wygraną masz;)
o Panie Krzysiu nie zdążyłem ostatnio odmachać zagapiłem się następnym razem bede baczniej sie rozgladac do zobaczenia :P
Lepiej nieraz patrzeć na drogę bo u nas wykopki .
Na zlocie w Łebie było superańsko był kolega z Chojnic ,Koszalina.
Jak coś Majke zorganizuje to gdzieś nad morzem np. w Ustce (pokoje załatwię na Słonecznej) i jest gdzie niunie postawić, za łóżko ze 30,00 wezmą.
Na pewno ze Słupska też by wpadli. Pozdrowionka.
A może 8,9,10, Ja tam będę .
No wykopki są ale na szczęście już koniec praktycznie:P co do wyjazdu to raczej nie dam rady cały czas w pracy siedzę nie ma jak się wyrwać:/
Ja pomykam nad morze. Pozdrowionka.
Czy szczecinek w ogóle żyje? trzeba by tu trochę odświeżyć bo dawno nikt tu nie zaglądał:P co powiecie na wypad na wilcze laski 25.09,2011 start godz 10:00 :>:>?
Witam . Teraz jest gdzie skoczyć nad wodę i rożen zrobić , ale to wiosną myślę jak cieplej się zrobi chociaż??? . Na Mysią Wyspę można dojechać nawet Alfą.
Wszystkiego najlepszego w tym 2012 Roku . Zawsze tyle samo Przyjazdów co Wyjazdów i to na własnych kołach.
Pani Z Urzędu Skarbowego ma nową Alfinkę MiTo .A i pokazała się nowa Giulietta . Pozdrawiam .
O jednak ktoś tu jeszcze zagląda. Witam Panie Krzysiu no można się kiedyś ustawić chwile pogadać.
Witam. Nie mówię nie może jeszcze ktoś z okolic wpadnie , to i jakiś placek by się na górze zjadło .
Może jak się ociepli to możemy skoczyć do Koszalinka pod Amfiteatr to kolegów przedstawię i się poznacie .
Mam propozycję wyjazdu na Zlot KARPA w czerwcu - ( BOŻE CIAŁO ) Koledzy z Koszalinka też będą to poznasz Alfistów a w Sierpniu jest zlot ALFAHOLIKÓW jak czas pozwoli i odległość to tez się w tym roku pojedzie
bo mam zobowiązanie do ANDRE Z Warszawy. Może w tym roku gdzieś koło Warszawy zorganizują a może w Międzyzdrojach KUBAS z kolegami ze Szczecina mieli by chociaż raz blisko ,ale ta miejscowość Kolegą z południa to dopiero by dała w kość .
witam wszystkich:) wraz z chłopakami ze Słupska organizujemy dziś spota w Ustce. Jeśli ktoś z Was ma ochotę wpaść, to zapraszamy. Port zachodni Ustka(przy zjeździe do morza) godz 16.
szczegóły w wątku "alfaholicy słupsk"
Hejka. Powitanko. Bialy Bor ,wita. Alfa Romeo 147 selespeed motor 2.0 full wypas . Nawigacja, telefon kom. pokl. rok. 2005 przeb. 95 tys.
Witamy :)
przyjedz kiedyś musisz pokazać nam to cudo ;)
Witam. No niech się pochwali - jak by co to będą ,,chrzciny" . i wtedy na PW informacja
Widziana ciemna 156 SW na ZSZ... na wylocie z Połczyna do Szczecinka-ktoś od Was? :)
oo u nas trochę Alfetek jeździ ale mało zrzeszonych jest z forum... niestety:P
Witam nowego kolegę fajnie ,że jest nas coraz więcejhttp://www.forum.alfaholicy.org/imag...lies/smile.png spotkać zawsze się można za często tego nie robi się u nas:/
panowie 6.5.2012 jest impreza w wilczych laskach opis w zlotach spotkaniach
Z chęcią bym zawitał, ale niestety będę na komunii :(