No:) na ostatni spot nie dotarłem właśnie z tego powodu, nie wiedziałem gdzie jest to graffiti :( krążyłem przez godzinę koło Reala :( no i poddałem się. Ale teraz piszę się na spota :)
Printable View
Te to jeszcze jedna kwestia :P można by było potem gdzieś podjechać w ustronne miejsce i może jakiegoś grila? zrobić na spokojnie ?
tez chyba przyjade do was z bielska
A więc 16 Tychy graffiti :)
potem się wyjaśni sprawa grilla :)
tel. 506 682 839 ( jak ktoś pobłądzi to tarabanić wyjadę :) )
Pozdrawiam
Dziaru
slavik jedziesz ze mna?? o której wyjezdzasz??
o 15.15 pod tesco kolo stacji bezynowej pasuje
wpadne na uno momento;)
---------- Post dodany o godzinie 09:30 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:09 ----------
Ma ktos moze jakies gierki na PS2? nie dawno zakupilem i moze by mi ktos cos pożyczył:>? piraty tez hulaja :)
To będę tam czekał :)
A co do grilla to pogoda przednia się szykuje :)
Czyli 16:00 pod Grafitti się zbieramy i ustalimy co będziemy robić. Co do grill'a to ciężko będzie coś kupić na szybko, bo sklepy pozamykane wszystkie... Ale najwyżej Dziaru coś wymyśli :P
P.S. Pogoda pikna więc pucować Belle!! ;)
Eno , sprawa wygląda tak :P
Może ktoś wsiąść ewentualnie grila ? bo mojego gdzieś wcięło .
Najwyzej :P na jakimś kolektorze to zrobimy:P - trza nawiązywać więzi :)
no umnie zeberka na wieszchu jak to w V6 kielbaska sie usmazy:P
Ja też się zjawię, ale na dosłowną chwilkę :P
To z grilla nici?? hmm zjadłbym coś, pogoda przednia, mam małego grilla z tesco jedynie, ale na tym nie pojemy, po za tym nie mam węgla :(
Witam , mi znowu nie pasuje a to praca, a to urodziny, no i niestety nie bede mogł sie spotkać z wami fizycznie no ale będe tam prznajmniej duchem.
Pozdrawiam i życze miłego spotu z wrażeniami
Z grilla nici, bo nie ma gdzie kupić zaopatrzenia... Następnym razem zorganizujemy większy spocik z grillem etc. Okazji będzie jeszcze co nie miara, w końcu sezon się zaczyna :) A dziś start o 16:00 tak jak pisaliśmy wcześniej i się pomyśli co robimy na miejscu, a tymczasem lecę na obiad!
Do zobaczenia!
No nie:( a juiż mam mini grilla:( "żółwika" w bagażniku, może się co znajdzie po drodze z zaopatrzeniem.
No to jak Ci się uda zawinąć o jakieś miejsce z zaopatrzeniem to kupuj!! :D A policzymy się na miejscu! Ja lecę pucować Bellę i potem prosto na spocik!
W razie problemów z dojazdem: 510 108 435, 604 426 224
Trochę zdjęć :)
http://picasaweb.google.pl/Jagielx/SpotTychy18042010#
Podziękowania dla wszystkich uczestników :)
Fajnie spędziliśmy czas :)
Mam nadzieje ze następny będzie już z grilem :)
Mnie niestety nie było bo uszkodzona zębatka okazała się czujnikiem (swoją drogą miałam nosa, że ten mój mechanik na Alfach zna się jak słoń na lodowcach Arktyki) i samochodzik został w Italauto do wtorku, bo trzeba było dopiero zamawiać. Ale na następny "tyski" już się szykuję, szczególnie jeśli będzie z grillem:D:D
Widzę po zdjęciach że jednak było Was troszkę i całkiem fajnie... :)
Następnym razem postaram się już dotrzeć, niestety dzisiaj praca i urwać się nie było jak...:(
A no było , było :)
Potem spacerek Alfami po mieście na Paprocany i spokojne rozmowy przy wodzie :)
dzieki za fajny kameralny zlocik Jagiel foty jak zawsze pierwsza klasa zwłaszcza te w ruchu:)
Hej! My również dziękujemy na spocik, co prawda okoliczności i wszechobecne pozamykanie wszystkiego nie pozwoliło zabawić się jakoś inaczej (np.: kręgle itp.) ale nadrobimy następnym razem :)
Poniżej link do Picasy - click!
Pozdrawiam,
GrzesiuŻar
piotrek - przytyłeś ????
:D:D:D:D
wielkie dzieki za spota! chodz nie najlepiej sie czulem... to i tak bylo dobrze :D nast. razem bierzemy grilla ;)
dzieki za mily spocik i wypad na paprocany:) pozdrowienia i dozoba
Piotrek, maskę masz podniesioną, bo eksponujesz ładne baranki :) A ostatnio też śmigałeś śrendio 35km/h więc pewnie często podnosiłeś maskę do góry :P
o ktorej zbiorka pod graffiti na Zywiec? bo sa plany, ze jade :D
Dobra , jak jeszcze jestescie pod wpływem emocji ostatniego Spota :)
To moze coś wykombinujemy w weekendzik majowy albo zaraz nastepnym po nim ?
Jakiś gril itd :) czy nawet jakaś wycieczka :) wspólnie :)
piekary - kopiec
http://www.forum.alfaholicy.org/show...418#post315418
Bocian :)
Zobaczymy :P bo jak Tyszan będzie wiele chętnych :P to coś moze na Tyskiej ziemi :P
w Piekarach jest super - sprawdzane kilkukrotnie i zawsze było ok
a jak ja nie narzekam to musiało być fajnie :D
kiedys bylem i na kopcu jest normalnie bajerka ;) jak nigdzie nie pojade na majowe to przyjedziemy ;) no faktycznie jak Bociek nie wybrzydza to tak jest jak mowi hee;)
Przyznawać się kto ma w Tychach 147 GTA (blachy ST)? Czemu kierowniczka nie jeździ na spoty>?:angry:
Tyszanie jak tam kiedy karty w tychach???zorganizujcie cos po Bielsku 6.06 chetnie bym sie poscigał a tak na marginesie piotras i inni nie bedzie was w Bielsku?