b0b3k - Aktualnie Kazimierz, kiedyś była Pogoń, a Ty?
Printable View
b0b3k - Aktualnie Kazimierz, kiedyś była Pogoń, a Ty?
w sumie mnie by pasowało nawet w tygodniu byle by to nie było za często, żeby nie stało się nudne. np raz na dwa tygodnie, a lepiej raz w miesiącu.
teraz mnie nie ma, jestem na urlopie ale wracam w przyszłym tygodniu i byłoby fajnie coś zrobić, chyba, że pierwsze spotkanie Zagłębiaków zrobić w weekend?
ja osobiście uważam że 2 razy w miesiącu było by spoko...tylko kwestia tego typu czy w weekendy czy w tygodniu??
Dla mnie może być i w tygodniu, nie ma znaczenia.
a jo :
http://www.forum.alfaholicy.org/sign...pic3477_16.gif
he he
i mie i tak zawsze ni ma
dwa razy w miesięcu jest OK. Zgadzam się.
no i co ucichło?? gdzie reszta?? nie ma więcej chętnych?? :(
ja jestem chętny. właśnie wróciłem z wakacji, więc jestem już na miejscu. mam nadzieję, że temat nie siądzie.
chcecie cykliczny w tych okolicach? to wybrać co 2 tydzień i wpadać na 3 Stawy w czwartki i tyle, więcej atrakcji zawsze może być
Jak więcej osób się tu nie wypowie to chyba tylko to zostanie,choć pod go-sportem z Alf to też zbyt wielu nie ma...
właśnie, tam jak z frekwencją?
ej co jest?!
są w naszych miastach jacyś prawdziwi alfaholicy czy nie?
serio już lepiej było w tych Piekarach.
Jedni na wakacjach...inni pracują...część się pewnie uczy do sesji poprawkowej...a jeszcze inni czekają pewnie na propozycję ;]
ja też mam sesję poprawkową i jeszcze się nie uczę, mam nadzieję, że nie będę żałował, na razie mi się po prostu nie chce.
a co tylko by każdy czekał, a wyjście z własną inicjatywą?
zresztą nawet odzewu na moją inicjatywę nie widziałem za bardzo. marnie to wygląda.
ale cóż trzeba od czegoś zacząć. ja jestem do dyspozycji.
weźmy się w garść, chyba, ze nas tak mało w naszym regionie?
a może jakieś spotkanie w barze przy meczyku?
albo może regularne spotkania grając w nóżkę?
są tu jacyś miłośnicy piłki nożnej?
czekam na odzewy.
i propozycje.
witam. . z tym meczykiem swietny pomysl ja sie pisze odrazu,.. cos ciezko mamy sie zebrac no ale moze wkoncu przelamie sie pare osob. co do miejsca moze 3 stawy lub zamek w bedzinie jest tego troche aquapark d.g..... dalej dalej dziewczyny mobilizujemy sily... co do pileczki 3 osoby jada ze mna..
Witam.
Co do meczyku to ja się pisze :D Brakujących ludzi też by się dozbierało (oby nie trzeba było ). Wybierze się jakiegoś orlika (najlepiej gra się tam w 10-12 osób). Co do reularnych spotkań to Bocian w zeszłym tygodniu jedno bardzo fajne zorganizował - mogło to być spotkanie inauguracyjne...
PS: ludzi najłatwiej ściągnąć na jakieś gokarty, paintball itd. Z tego co słyszałem to w będzinie można fajnie postrzelać... co wy na to ?
Wiecie, że ja jestem za.
no to git juz pare ludzi mamy. proponuje wiec meczyk a nastepnym razem to szczelanie w bedzinie i mozna skoczyc pod zamek... ok teraz konkrety co gdzie kiedy proponuje 10/9 meczyk inauguracyjny nasze spodkania :) boisk jest duzo wiec niech kazdy da swoja propozycje i wybierzemy ta ostateczna:) tak zeby fury byly widoczne polecam azotanie w jawo swietne boisko do haluweczki ale trzeba uzgodnic z wlascicielem termin lub alternatywnie boisko przy ul. tetmajera os bory lub przy szkole nr 16 ul 3 maja. tojak dziewczyny GRAMY?? oczywiscie zeby nie bylo bez emocji kazdy zawodnik bierze ze soba dwa browary dzielimy sie na dwie druzyny i wygrana pije 3 a przegrana 1:) oczywiscie albo w domu albo wraca autobusikiem:) chyba ze ma kierowce. no i oczywiscie konkursy zutow karnych i kto kopnie wyzej :) to jak??
a jak zmierzysz wysokość kopnięcia ?
Hej, sorki ze tak nie na temat,dopiero się zarejestrowałem i mam pytanie, czy wybiera sie ktoś z was na Summer Cars Party 24 września na Muchowiec ??
oczywiście tez mam Alfe i dlatego sie zarejestrowalem :)
dawno tu nikt nic nie pisał :P
Ja też jestem z jaworzna, wizja jakiegoś meczyka budzi na mojej twarzy :) bo nie grałem z 6lat w piłke.
A co do spotów to Sosina w Jaworznie wydaje sie być świetnym miejscem. Miejsc parkingowych w 3 dupy, innych aut niewiele więc nie trzeba stać obok VAG grupy itd... Gryla jest gdzie zapalić. i kawałek prostego asfaltu bez dziur też tam jest. ^^
bugaj - dopisz od razu prośbę o lapka z kablem co by ci ktoś podpiął ( może akurat jest ktoś u ciebie pod nosem )
sorry
znajomy z jaworzna ma kabelek :P człowiek szuka a ma pod nosem.
Chyba sie nie udziela na forum ale musze zapytać.
no sosina to fajne miejce:) ja tez chętna jak tylko auto wróci z remontu i dojdzie do siebie :)
na sosine też chętnie podjadę. może sie uzbiera jakaś ekipa wieksza niż 2 auta :P
z toba to już troje :P
(ja jeszcze taki nie wypolerowany, bez audio, i z dziurka w progu:o)
Ale bardzo chętnie poznam alfaholikow z okolicy.
myślałem ostatnio nad organizacją większego zlotu na sosinie bo miejsce jest naprawde super, dużo miejsca, jezioro (można iść na kajaki i rowerki nawet przy tych temp. ), jest plac zabaw, są jak narazie jeszcze budki z żarciem i piciem, jest nawet przy parkingu już zrobiony dla wszystkich gril z którego można korzystać dowoli.... jedyny minus to to, że będzie trzeba po ludzi wyjeżdzać bo trafić tam pierwszy raz prosto nie jest :D
Trochę navi i sie trafi :P
A jak ktoś niema to każdy napewno chętny będzie zeby wyjechać.
Załącznik 34354
Sama miejscówka wygląda miejwięcej tak : http://g.co/maps/24z4d
no to Panowie i Panie, może przystąpimy do ogranizacji?? jakis termin, np 8 paździrnika. co wy na to?? trzeba by wtedy założyć oddzielny temat na to :)
Mi taka data jak najbardziej pasuje. Jako że jestem z Jaworzna moge troszkę pomoc w ewentualnej organizacji.
no to ja zakładam odpowiedni temat i zobaczymy czy coś się ruszy :)
Jak ktoś nie wie gdzie to jest to chętnie mogę kogoś zgarnąć z drogi :P
To co robimy jakiś spot w Sosnowcu ?
Ja się piszę z uwagi na fakt że nikogo jeszcze z forum nie poznałem a na summer cars chciałbym stać obok innych alfaholików
Jaworzno alfa eloo :D
Ja nie z Jaworzna ale czasami tam bywam w Mc'Donaldzie:D
Ja chętnie poznam alfaholików z okolicy
Witam Wszystkich Kolegów
Zapraszam serdecznie Alfoholików na Grilla/ognisko do Olkusza 24.03.2012 godzina w trakcie ustaleń 14/15
Srebrny Olkusz<-- więcej informacji
Zjazd na parkingu
Motel Restauracja Victoria
ul. Mickiewicza 18.
32-300 Olkusz.
woj.Małopolskie.
i przejazd w kolumnie aut... na wyznaczone miejsce
zamek w Rabsztynie.
Helo!
Robita jakiegoś spota ? w czerwcu np ?