Czy znany jest już może termin, kiedy polary będą gotowe?
Jest szansa, aby były na Mikołaja? ;)
Printable View
Czy znany jest już może termin, kiedy polary będą gotowe?
Jest szansa, aby były na Mikołaja? ;)
powinny być na mikołajki, ale nie obiecuje bo to już od producenta zależy. niestety nie dotyczy to S-ek :/
koledzy, koleżanki
zostało jeszcze pare szt polarów http://www.forum.alfaholicy.org/skle...tml#post439641
tylu chętnych było ;]
nie wiem, nie zauważyłem wcześniej - dzięki ;)
Polary zostaną mi wysłane w poniedziałek, więc ja je wyślę do was czwartek/piątek.
polarki pewno na dniach będą a ja już się nie mogę doczekać :D:D
Mam nadzieje ze polar juz wkrotce dotrze i do mnie, bo czekam i doczekac się nie mogę;P
No troche gorąca atmosfera sie robi , To już grubo ponad miesiąc czekamy....
spokojnie:)
Wiecie jak to jest :) przed świętamie nawał pracy itd :)
Więc jak juz dalismy rade tyle to jeszcze poczekamy:P
Ważne żeby były na 18.12, nowy rok i jakies przyszłe alfaholickie zimowe iwenty :D
Ja tam czekam spokojnie jak przyjdą to będą !!!
ja tez czekam , ale na dobra sprawe chcialbym wiedziec co sie dzieje .... z polarami
Przecież kolega bobryt napisał, że będą wysyłane do końca tego tygodnia, raczej nie mamy powodu żeby nie wierzyć :) Poza tym jest okres przedświąteczny i poczta działa dużo wolniej niż normalnie. Też czekam niecierpliwie na mój alfowy polarek.
Czekamy , ale ciężko tu o cierpliwość - taki polar to nie lada gratka :)
mam lepszą zagadkę.. jaka jest szansa że to kilka domówionych sztuk dotrze na święta..?
Wiadomo jest już coś w sprawie polarów?? Będą w tym tygodniu?
chyba , czy bed w tym roku ??
a ja nie jestem cierpliwy, ani sympatyczny, nie jestem też zadowolony bo zapłaciłem za produkt, ktorego nie otrzymalem i sprzedawca nie jest w stanie dokladnie określić daty kiedy go otrzymam. Jesteśmy alfistami i obowiązuje nas jakiś niepisany kodeks honorowy, więc nie będę nikogo obrażał itp, ale nie jestem zadowolony i zdecydowanie liczę na szczegółowe informacje co do terminu otrzymania produktu
Widzę, że robi się nerwowa atmosfera i nie ma co się dziwić. Ja zamówiłem 2 szt. i też się delikatnie mówiąc "nakręcam". Szczerze to długo się będę zastanawiał zanim cokolwiek jeszcze zamówię na forum. Rozumiem, że kolega który jest odpowiedzialny za rozprowadzanie polarów nie jest niczemu winien ale trochę mnie wkurza(!!!), że nie jest w stanie określić dokładnego terminu wysyłki. Była mowa, że będą na początku grudnia, później, że na Mikołaja a tu... po Mikołaju już tydzień mija. Pozdrawiam
Nerwowa jak nerwowa tylko że nie mogę się doczekać polaru miło by było na święta pojeździć w super polarku AF :)
koledzy rozumiem doskonale Wasze zniecierpliwienie. jednak bobryt nie jest tu niczemu winny, winny jest producent który nas lekko zwodzi z terminem tłumacząc to wyjątkowo dużym ruchem i sporą ilością zleceń w tym okresie przed mikołajkowym. wg ostatnich informacji paczka miała być do nas wysłana w zeszłym tygodniu ale trzeba wziąć poprawkę na okres przedświąteczny i czas dostawy może się lekko wydłużyć. rozmawiałem dziś rano z bobrytem i mówił, że póki co nic nie przyszło ale miał tez informację, że dziś w ciągu dnia ma się spodziewać kuriera, choć nie jest powiedziane że to na 100% polary.
ja sobie osobiście też nie wyobrażam by do końce tego tygodnia nie było polarów. także poprosimy jeszcze o chwilę cierpliwości, uwierzcie tak jak i Wam tak i nam ona też się powoli już kończy...
Też się niecieprliwię. Mam jednak świadomość że chłopaki też się starają i nie olewają tematu... Poczekajmy cierpliwie!!
Z 1 muszę się jednak zgodzić - fajnie by było żeby było więcej informacji nt tego co się dzieje z polarami bądź co pisze producent (byłoby idealnie gdybyście o tym informowali) :cool: - jest na 5 :P
ja nic złego nie powiem na kolegów z forum bo i tak starają sie dużo ciekawych opcji przedstawiac - chodzi mi o ubrania, naklejki itp. to tez wymaga nakładu czasu i pracy. gdyby to ktos z nas miał szyc te polary to moze bym sie tez denerwował ale jest to firma zewnętrzna i niestety nikt z nas niema na nią wpływu, mozna tylko męczyc telefonami i dopytywaniem sie. trochę sie dziwie reakcji niektórych z was bo macie pretensje do osób które tak defacto robią cos dla nas wszystkich za darmo, poświęcają swój prywatny czas!! szkoda, że to tyle trwa ale cóż....oby doszły do nas i będzie super.
Właśnie, jak nie na Boże Narodzenie to na Wielkanoc będą:)
Też jestem zniecierpliwiony, też bym chciał już jeździć Alfiną w Alfaholickim polarze. Niestety jest teraz okres przedświąteczny i terminy mogą się przeciągać. Poza tym kolega
Bobryt nie ma z tego żadnych profitów. Jego zaangażowanie w to jest czysto charytatywne. Dodam jeszcze tylko, że wszystkie gadżety, za które płaciliście zawsze docierały do kupujących. Proszę dajcie mu spokój i przestańcie narzekać. Bobryt nie słuchaj ich ;)
zima u nas trwa z 6 miechów więc będzie jeszcze czas je założyć
Niestety dzisiaj też nic nie przyszło czyli ewidentnie producent leci w ch.... Sam jestem w....... bo wiem że będę musiał jeszcze i tak poświęcić pare godzin żeby przygotować je do wysyłki dla was, a wolałbym już bardziej przygotowywać się do świąt.
Jak was to uspokoi mogę wam codziennie pisać czy mam te polary, ale myśle że rozsądniej będzie poczekać aż je dostane i o tym tu wam napiszę.
Poza tym to jest właśnie doskonały przykład dlaczego pozostałe gadżety nie są oferowane nim wylądują u mnie w domu.
nie wiem czy to się nie mija z celem.. ale ponawiam pytanie o te domówione sztuki.. coś na ich temat wiadomo? przyjdzie wszystko razem czy muszę mieć więcej cierpliwości? :P
Administracja Forum Alfaholicy bardzo przeprasza za powstałe opóźnienia związane z dostarczaniem polarów. Paczka z firmy została wysłana Pocztą Polską i racji na okres przedświąteczny są lekkie opóźnienia. Prosimy o cierpliwość i wyrozumiałość.
Zadzwonię jutro do wykonawcy.Poproszę o fax z dowodem nadania.
Jak go dostanę napiszę co i jak.
weźcie trochę piotrek wyluzujcie. dajcie to nam z flatbeetem wyjaśnić, a nie zaraz tu zrobicie nagonke, afere stulecia i cholera wie co jeszcze. i nie zwalać winy na poczte bo to też bezsens i mydlenie oczu. w temacie polarów wypowiada sie flatbeet koniec kropka.
z góry dziękuje
Jaki zgniły smrodek zaczyna ciągnąć się z tego wątku....
Dla odmiany ja proszę bobryta o wklejenie w tym wątku potwierdzenia przelewu kasy dla producenta polarów.
Bardzo interesuje mnie zwłaszcza data dokonania tego przelewu, bo od tego cokolwiek zaczyna dziać się w kwestii produkcji polarów.
Miały być końcem listopada, jest połowa grudnia i nadal wielkie NIC wiadomo w tej sprawie.
Bardzo nie lubię, jak ktokolwiek traktuje moje pieniądze, jak nieoprocentowane pożyczki.
Czekam do końca roku, a później zaczynam działać w celu odzyskania swoich pieniędzy.
Ja myślę, że lepiej oddać Ci od razu, a polar jak przyjdzie odsprzedać komuś innemu.
To przykład dlaczego nie powinniśmy robić zbiórek, a potem zamawiać. Będziemy zamawiać po 10 sztuk, a jak ktoś się nie załapie to będzie miał problem.
I, żeby nie było - też czekam na polar.