Choć mam Belle dopiero 2 dni to już się w niej zakochałem. Nawet zacząłem się witać z innymi alfistami w mieście, tylko jakoś nie odwzajemniają tego miłego gestu :cry:
PZDR!! <hello> <hello> <hello> <hello>
Printable View
Choć mam Belle dopiero 2 dni to już się w niej zakochałem. Nawet zacząłem się witać z innymi alfistami w mieście, tylko jakoś nie odwzajemniają tego miłego gestu :cry:
PZDR!! <hello> <hello> <hello> <hello>
Nie wiem ale wydaje mi sie ze to moglem byc ja z rejestracja KPR??Cytat:
Napisał Darknes
Jechałem dzisiaj do Poznania i z powrotem (trochę okrężną drogą więc zrobiłem około 350 km). Wynik : 5 alf z których tylko jeden kierowca zwrócił na mnie uwagę pierwszy. Reszta-zero reakcji. Jeszcze spostrzerzonko : w wiekopolsce coś mało alf. W samym Poznaniu dostrzełem jedną 147.
ta 155 miała bagażnik na dachu a co do rejestracji to nie wiem jaka była ponieważ dzielił nas betonowy murek rozdzielający pasyCytat:
Napisał Marian
Witam jestem nowym szczesliwym posiadaczem możecie na mnie liczyć
Moja srebrna 146 na numerach DOL 13103 bedzie uroczo mrugac do wszystkich alf kto wie moze nawet jakis odzew bedzie.:)
Jesli ktos lubi gadać na gg to zapraszam 5805038
pozdrawiam Pana w srebrnej 156 SD ....... - wczoraj z samego rana machanko łapką i aż lepiej się człowiek na cały dzień nastawia
Dragon - nie pisz trzech postów jeden za drugim tylko edytuj ten pierwszy :P
Przepraszam najmocniej wszystkich z Poznania, alfistów i wszystkich pozostałych-w poprzednim poście napisałem nazwę Waszego pięknego starożytnego grodu-kolebki Polski-z małej litery. Mam nadzieję, że wybaczycie mi tę gafę. Pozdrawiam :oops:Już poprawiłem.
Alfa i omega wybacz za 3 posty z rzędu:) po pierwsze jestem tu nowy a po drugie pisze z telefonu:) a to naprawde ciężkie:( ale chęć rozmowy o alfie jest mocniejsza niz trudności z pisaniem:) pozdro dla wszystkich alfomaniaków:)
Alfa i omega wybacz za 3 posty z rzędu:) po pierwsze jestem tu nowy a po drugie pisze z telefonu:) a to naprawde ciężkie:( ale chęć rozmowy o alfie jest mocniejsza niz trudności z pisaniem:) pozdro dla wszystkich alfomaniaków:)
Ahh kruca jest jakiesik Alfista z Niepołomic?? :) po mieście "brykają" sobie dwie AR 156 srebrne i jedna czerwona ^^ jak na zaś u mnie w mieście jest ich sporo :) więc jest jeszcze na co popatrzeć :)
Niestety ale nie każdy odmacha bo nie wszyscy się na tych cudeńkach poznali ;/
To dopisz do listy 146 czerwoną ;) w końcu po sąsiedzku, Pozdrawiam.Cytat:
Napisał Zit
Z tego samego powiatu i często bywam w Niepołomicach.Cytat:
Napisał JanAR
pzdr
Oo witam! :) no właśnie po Ncach śmigają chyba nawet 3-4 146! :) Pzdro :)Cytat:
Napisał JanAR
@ M@T też z okolic :) pozdrawiam! :)
Haha jak tylko zauważę to macham nawet idąc pieszo... Nie raz forumowicze mi machali na trasie,ale nie zdąrzyłem machnąc ręką bo przeważnie się stało w korku a z przeciwnego pasa mknęli i tylko widziałem kawałek alfy jak przemknęła.
LASKA to ja Cię zatrzymam następnym razem jak będziesz jechać tą ALFA ponieważ widze Cię czesto w mojej okolicy :mrgreen:
heh jak mnie tylko zobaczysz to trab czlowieku! chetnie pogadam o naszych pieknych bestiach. pamietaj biala 155 na wloskich blachach NAW.....7 a ty nie jestes przypadkiem z rdziostowa?? nie widzielismysie 19 lipca w rdziostowie? jechalem wtedy srebna 166 i wiozlem kumpla do slubu.... i kilku kolesi tez w rebnej 166 zrobili brame to ty byles? pieknie to wygladalo!!!!!!! no to jakby co to smialo zatrzymuj!Cytat:
Napisał alfaholik-Bioły
Tak to ja robiłem tą brame!!! :mrgreen: Oooo cholera a właśnie chciałem mieć namiary na Ciebie i proszę jaki miły zbieg okoliczności...Jak będziesz jechał przez Rdziostów to zapraszam wiesz już gdzie mieszkam... Da się załatwić fotkę z bramy bo bysmy na forum wrzucili bo to super wyglądało :mrgreen:
jeszcze niemam filmu ani fotek... jak mi da to zamieszcze na forum. jak kiedys pojade do tomka to wpadne do ciebie. musimy zrobic jakies spotkanie alfistow ze sącza.
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 śmigaliśmy razem od wielickiej przez całą nowohucką aż do czyżyn :D
ścigając się z twoim V6 miałem wrażenie że moje zagazowane 2.0 wcale nie przyspiesza :lol:
szacun dla V6 :twisted:
Po kilku miesiącach kolejnych porażek w końcu mogę napisać : Pozdro dla kierowcy srebrnej 156 SJZ xxxxx którą spotkałem na Chorzowskiej :)
Parę razy próbowałem, raz srebrna 156 odpowiedziała światełkami :D
Carissa- masz racje na 100 %. Tylko ze ja najczesciej jade po prawej stronie a zona mimo ze alfą sie podnieca ( bardziej niż mną ;)) to zapomina o tym. Ale pomysl jest dobry i powinien sie przyjac, ja te zachowania znam, bo od wielu lat smigam na motorach. Tam takie żeczy to standard jest :)
Pozdrawiam. :)
Pozdro dla kolegi z granatowej 145 mijalismy sie dzisiaj w dojazdowie:)
dziś stacja Shell w Sosnowiec (Zagórze) grenatowa 156 na telefonach , nawet cześć sobie podaliśmy lecz nie było czasu pogadać :) może jest tu na forum?
Czyż którysik z forumowiczów zawitał dziś około 14:30-14:50 w Niepołomicach na parkingu koło księgarni, taką zieloną (?) Alfą Romeo 156 SW ????
Dziś w Katowicach Piotrowicach mijaliśmy się koło Toyoty w korku z granatową 156'ką. Pozdrawiam serdecznie.
Po serii porażek dzisiaj się udało. Czerwona alfa 156 w Krakowie w okolicach giełdy RTV. Pozdrawiam kolegę :)
Pozdrowienia dla kierowcy czerwonej 146 w okolicach ronda mogilskiego :)
Kolego dla Ciebie również tym bardziej że jesteś osoba, która pierwsza wystawiła rękę w geście pozdrowienia.Cytat:
Napisał JanAR
Wpadasz na spot w niedziele :?: :idea:Cytat:
Napisał michalalfa146
Jeśli uda mi się urwać z uczelni to wpadnę :) Już raz byłem na zlocie i było spoko myślę że teraz też może być ciekawie tylko żeby pogoda wypaliła.Cytat:
Napisał JanAR
Jak juz pisalem idac piechota pozdrawiam Alfistow gestem reki. Gdy mam okazje to puszczam dlugie.
Pozdrawiam Panow ktorych minolem pod Poczta Glowna.
heh, a ja szczerze i wesoło pozdrawiam sympatyczną panią w 146, która mi dziś machnęła na jednym z rond w Kielcach:D
Czy wczoraj ok godz 21 w Myślenicach w srebrnej SW widzialem kogos z klubu? Ja jechalem srebrnym sedanem :)
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej belli machalismy sobie dzis w kraku na igolomskiej
chyba chodzi o mnie =P pozdrawiam =) Pozdrawiam rownierz 2-ch Alfistow parkujacych na ul. Szlak =)
Ja często parkuje na ulicy szlak a dokladnie pod 10-tka
pozdrawiam
Hej,
Pozdrowienia dla kierownika ciemnografitowej AR 156SW (lepki alfaholikowe pod tablicami rejestracyjnymi), za którym jechałem dzisiaj ulicą Malborską. :mrgreen:
Skręciłeś w prawo w Dauna, a ja leciałem do WK na Wielicką