Jeżeli już,to wolałbym piątek? Ale jeśli większości nie pasuje,to ja postaram się dostosować,albo po prostu może innym razem uda mi się przybyć? ;)
Printable View
Jest czwartek 19.00 i nikt nic nie pisze :P czyli pozostaje jutrzejszy dzień :):)
pisze się ktoś czy rezygnacja??:(
Ja mam blisko :D alfa się szykuje :P
Panowie ja jutro od 18:30 jestem wolny, wiec pisze sie na spotkanie.
Napiszcie o ktorej godzinie i gdzie mozemy sie spotkać. pozdro
Ja proponuje 19.00 piątek :)
---------- Post dodany o godzinie 21:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:36 ----------
Pewnie ziomek z mojej roboty (świeża 156 w bełku) terż zajedzie :)
Kuba pisz tu szybko dlaczego ??
Jutro od ok. 19-20 mam czas więc jeśli chętni będą to się piszę!
Kuba co się stało że nie możesz być? :(
To jest nas czterech :) lub pięciu jak ziomek z pracy podjedzie, nikt więcej??, no panowie:P:P
Nie ma co pisać... Są czasami takie sprawy, że niestety nie da rady ich przełożyć, aby przejechać się na spot. Wiecie, że ja zawsze chętnie, ale niestety nie tym razem. Pewnie gdyby to było dzisiaj to dałbym radę :)
No trudno, ale mam nadzieje że pozostali będą ????
No i co? Przyznawać się bez bicia kto był?! Ja niestety się spóźniłem i byłem przed 20 i nikogo nie było? Po chwili pojawił się Bimski który przyjechał na chwilę na zakupy do Lidla! Pogadaliśmy przez chwilę i po spocie :)
Ano ja , Alfisti i bimski , przed 20.00 sie rozjechaliśmy , szkoda :( , ale jak dla mnie to i za tydzień można sie spotkać:):)
Panowie, może by tak zrobić jeszcze spota przed 19 marca? Oczywiście jak już się troszkę ociepli :)
Chętnie... :)
W takim razie czekamy na ocieplenie klimatu :)
Ja zawsze chętny :):)
jak dla mnie to mozemy spoty robic co tydzien :)
zależy co się zepsuło w aparacie...
W ogóle się włączyć nie chcę :( Wczoraj jeszcze wszystko było dobrze. Bateria podładowana i nic...
A co to za aparat??
Canon 450D. Spoko, sytuacja opanowana. Jutro mam zanieść do znajomego fotografa - może coś poradzi :)
CB też już działa :D
Panowie robimy jakiegoś spota w piątek?
W ten piątek(jutro) mi osobiście nie pasuje. Za tydzień czemu nie :D
To może w sobotę? :P Jadę podłubać w alfie na weekend :D
Panowie, może byśmy sie spotkali w piatek wieczorkiem, byśmy obgadali co i jak z wyjazdem na zlot. Co wy na to?
Jeżeli się wykuruje to zapewne was odwiedzę :)
to kuruj sie :) i do zobaczenia
Taka cisza :( nie ma dzisiaj spocika??
jesli nie dzisiaj, to moze jutro?
Dla mnie OK;)
Dla mnie OK;)
zdublowało mi posta:/:/ i coś mi sie stronka muli:(:(
Ogólnie widzę, że takie spontany nie działają wśród lokalnych alfiarzy:P W takim razie może przyszły weekend dzień przed zlotem?
albo juz pucuja belle na zlot :P
Organizujecie jakis spot? Jestem do niedzieli w belchatowie i chetnie bym wpadl;)
Kolego w sobote mamy zlot w Piotrkowie . zapraszamy jak masz chęć :):)
a ja myslalem ze w sobote;)