Hej, pisze się na dwa komplety czerwonych kapciochów, proszę o info odnośnie wysyłki na priv, pzdr :)
Printable View
Hej, pisze się na dwa komplety czerwonych kapciochów, proszę o info odnośnie wysyłki na priv, pzdr :)
Adrian moje zamówienie z ustaleń na PW jest zapisane ?
tak Greciu zapisane
W oczekiwaniu na Paczke z Kapciami:)
Otrzymałem nie fajną wiadomość..nie zdążą zrobić kapci przed świętami...tzn zrobić może zdążą ale nie dojdzie do mnie i jeszcze ja musze rozesłać....kurcze nie fajnie nie odemnie to zależy.. tłumaczą się że mają natłok pracy przed świętami itd..
Jak tam kapcie i wysyłki ??
Piszcze szczerze ze jeszcze nie dostałem przesyłki.... czekam na info od producenta..sam czekam na kapcie no niestety nic ja nie poradzę trochu cierpliwości..
"Kapcie" pomyslalem, że jak nic o jakies opony sie rozchodzi...usmiałem sie jak zobaczyłem foto :-)
Kapcie dotarły. Super. Czerwone w szczególności :)
Paczka dotarła, warto było czekać - super kapcie ;)
Chętnie przygarnąłbym drugą parę, bo obecne już są nadgryzione zębem czasu (dopiero po półtorej roku). Będą zamówienia w najbliższym terminie? Poszło też PW
Ja też chętnie bym zanabył kapciochy :)
napisałem PW, ale nie dostałem jeszcze odpowiedzi
ponowiłem PW, bo nie dostałem odpowiedzi na poprzednią
Mam telefon do organizatora, jak chcecie to moge spróbować się skontaktować.
A laczki naprewde bardzo fajne za taką cene a najważniejsze że całkiem wytrzymałe, śmigam już od pół roku i nie widać wielkiego zużycia.
kolego, ja śmigam półtorej roku :) fakt, są już nadgryzione zębem, ale mi takie laczki zawsze wytrzymywały max pół roku
jakbyś mógł to byłbym wdzięczny za wykonanie telefonu i dowiedzenie się czy będzie możliwość zamówienia, bo zależy mi na tym jak najszybciej i napisałem już drugą PW
witam Wszystkich przepraszam za nieobecność i brak odpowiedzi abidibi z czasem kiepsko i inne obowiązki. Wiec tak pisze szczerze.... jeśli będzie chętnych tak przynajmniej 10 par to zamówię i załatwię a po prostu dla dwóch par to szczerze szkoda zachodu. Pytajcie kto chcę i piszcie się na listę. jeśli będzie większa ilość
to zamawiam. dla mnie czas realizacji to 2tyg max 3... pozdro
a jest taka szansa żebyś dał namiary na sprzedawcę i ja sam bym sobie to zorganizował? Nie ukrywam, że zależy mi na tych laczkach i to tak żeby do poczatku sierpnia były u mnie
chyba, że faktycznie zbierze się jeszcze na szybko 9 osób? :)
Jakby co to ja jestem chętny na kapcie ;)
no ok zapisywac sie ja tez wezme sobie nowki na nowe mieszkanko:)
ja też chętny :)
ja oczywiście także :) już jest nas 4 :)
też z chęcią wezme ;)
Lista na Kapcie:
1.piter
2.Wesolatempra
3.Abidibi1509
4.AdrianAdd
5.Gracekk
6.majkelpl
DOPISUJCIE SIE TU!!!!!!!!!!
Bardzo chętnie bym zamówił czarne zamszowe z logiem w dobrą stronę (czyli jak ubieram to inni widzą dobrze ja do góry nogami). Tylko mam pytanie jak z rozmiarem i czy jest możliwość zastąpienia białej nici czerwoną?
Winius mysle ze logo bedzie poprawnie tym razem a z ta nicia to da sie zrobic ale wszyscy beda mieli tez takie bo to seria idzie..
Ok to jak będzie dostępny czarny zamsz to pisze się jako 7. ;) Tylko później się ustali rozmiar kapci (bo chyba jest taka opcja?) i gdzie wpłacić pieniążki na PW
z tego co pamiętam to zamsz był tylko brązowy, ale mogę się mylić, więc głos zostawię Adrianowi
sam sie musze tego dowiedziec:p mysle ze raczej nie problem jest to zrobic.. a rozmiar i kasa spoko pozniej
w którymś z postów było napisane że jest również czarny zamsz
Czarny zamszyk zawsze spoko :D też bym takie prosił :P
A kiedy można się spodziewać kapci ?
najpierw to musi się uzbierać 10 chętnych. Jest nas chyba 7 na chwile obecną. Czas realizacji ok 3 tygodni. Było kilka postów wcześniej :)
A to najwidoczniej nie doczytałem :D
I co z tymi kapciochami, brak chętnych ? :D
Jak kupie alfe (oby niedlugo) ro jeztem pierwszy u kolegi
Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2
Ja też chętnie przygarnę parkę:)
Lista na Kapcie:
1.piter
2.Wesolatempra
3.Abidibi1509
4.AdrianAdd
5.Gracekk
6.majkelpl