Ho ho ho kto sie tu odezwał juz myslałem ze nie posiadasz AR normalnie bo nic tu nie pisałes :D:D
Ja tam narazie odpadam bo weekendy mam zajete przez prace jutro jade sobie na 3 stawy :)
Printable View
Ho ho ho kto sie tu odezwał juz myslałem ze nie posiadasz AR normalnie bo nic tu nie pisałes :D:D
Ja tam narazie odpadam bo weekendy mam zajete przez prace jutro jade sobie na 3 stawy :)
Ja tez moge sie wybrac na jakiegos spotka :P
juto o 19 pod max-em będę ja Puntem i dwie Gtv-ki prawdopodobnie, więc jak ktoś ma ochotę to można wpaść. pzdr
Tomek pewnie że żyję i pewnie że posiadam AR:P ja już myślę jaką następną kupić a Ty mi tu wyskakujesz z takimi tekstami:P
ciekawe jakie te gtv bo jak srebrna i czerwona bedzie to ja nie jade :D:D
Ale tak na powaznie moze sie tam zjawie jak sie z czasem wyrobie :)
No no panowie wczoraj byłem pod tym maxem o 19:00 do 19:20 normalnie zatrzesienie was było niema co.
Dobrze ze sa inne grupy ludzi na ktorych naprawde mozna liczyc i jak pisza ze bede to beda.
stary bez przesady. nie było tu zainteresowania, a ja też nie siedzę tu non stop. wczoraj jednemu z nas nie pasowało i przełożyliśmy to na inny dzień. spotykaj się z tymi na których można liczyć i będzie bez problemu. pzdr
I tego bede sie 3mał.
Tak czy owak niech tu nikt o spocie nie pisze bo tylko sie osmieszy i tyle.
Ide do swoich.
Pozdro.
Witam Wszystkich Kolegów z Chrzanowa!
Zapraszam serdecznie Alfoholików na Grilla/ognisko do Olkusza 24.03.2012 godzina w trakcie ustaleń 14/15
Srebrny Olkusz<-- więcej informacji
Zjazd na parkingu
Motel Restauracja Victoria
ul. Mickiewicza 18.
32-300 Olkusz.
woj.Małopolskie.
i przejazd w kolumnie aut... na wyznaczone miejsce
zamek w Rabsztynie.
Czemu sobota? Jak by to była niedziela to chętnie a tak to lipa bo mam impreze w sobote
za moich czasów imprezy robiło sie w nocy.. a grilla/ogniosko robimy w dzień..
wiec nie widzę żadnych przeciw skazań żeby zrobić podkład grillowy pod imprezę..
Racja z tym że w sobote mam też inne obowiązki w godzinach rannych i popołudniowych.
to co masz zrobić w sobotę zrób w poniedziałek abo w piątek a będziesz miał dwa dni wolnego:)...
no nic kolego Lotek900.. następnym razem może termin spasuje:)
Ja bynajmniej sie wybieram na ten spot tak wiec jak ktos ma ochote rowniez to mozemy jechac razem ustawic sie gdzies i śmigniemy na Olkusz
No tym razem nie dam rady, ale robi się pogoda to może i my Tomek zrobimy spota u nas. Zaprosi się Olkusz i Śląsk. Nawet mam już miejsce, ale to może początkiem kwietnia, albo po świętach:)
Coz ja moge drogi kolego odpisac na tego posta ja i Srebrny Klub Alfa Romeo Olkusz to jednosc :P
Ale kto wie moze sie cos uda zdziałac :)
ja na lokalny pisze się w kwietniu, jak będzie mało alfohalików to postaram sie być na 2 alfy;), o ile boxer nie szczeli zas focha
hehe 01.04 na kopcu jest nie musisz sie pisać tylko przyjedź
Culio w niedziele chyba Cię widziałem na światłach pod max-em, to Ty byłeś w ciemnej 145 na ramkach? Bo widziałem przez okno galeri:P
tak napewno ja:) ,do szpitala codziennie kursuje,a zresztą innej czarnej 145 na ramkach nie widziałem w okolicy ,pozdrawiam
---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:48 ----------
po pierwsze to już nie lokalny a po drugie najwcześniej po świętach
Witam Panowie :) chciałbym zapytać czy jakiś spocik jest planowany w najbliższych dniach w Trzebini lub w Chrzanowie ?
no niestety nie dam rady do olkusza dojechać:(, bo nigdy nie byłem dalej jak granice chrzanowa, na samą myśl o takich wyprawach ciarki mi po plecach przechodzą,ale kto wie może kiedyś..., no marzenia marzeniami ale na cabański spot się zgłaszam:crazy_pilot:
---------- Post added at 19:46 ---------- Previous post was at 19:44 ----------
witam ,na wcześniejszej stronie coś sie kroi ,ale co z tego wyjdzie zobaczymy
Panowie może jakiś spontan jutro czyli 1,.04 ? pod lidlem w Trzebini o 12? ktoś się pisze?
Przyznawac sie kto z was wiedział ze kolega Dchedogi sie przeprowadza do UK ???
---------- Post added at 23:43 ---------- Previous post was at 23:40 ----------
I tak na marginesie to ktos tu zyje jeszcze bo o spotach nic nie bede pisał ani o nie sie pytał bo to wiadome jest bez sensu:) ale ze nikt tu nic nie pisze to juz porazka :)
ja bym coś napisał ale Preston mnie stąd przegonił:)
Bo Ty masz swoj rejonik:P
Tomek wszyscy zalatani i zapracowani:P a o Dawidzie to nie wiedziałem, choć swojego czasu widziałem jego 166 na sprzedaż.
Zobacze bo nie wiem czy dzien wczesniej kolega nie robi kawalerskiego :P Chyba ze robi 26.05 to ok i tez nie wiem co z tym KrK teraz bedzie jak bede cała noc pił na kawalerskim :D:D
Najwyzej w ten dzien orszaku dam ci baner bo mnie chyba nie bedzie w tym Krk ale to jeszcze sie zobaczy
Witam.
Moze mi ktos przypomnac kiedy mamy spot nastepny bo nie pamietam a bym sie wybrał z miła checia :)
Ale tak serio moze by sie cos tu wkoncu troszku ruszyło bo widze ze znowu zdechło po całosci.
Witam jestem jak najbardziej za spotkaniem może Sobota ?? gdzieś w Trzebini lub Chrzanowie ? ktoś Chętny? :)
Ja jak juz to bardziej niedziela bo w sobote ide na weselicho :)
---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:55 ----------
Ale do tego czasu i tak raczej mało kto sie znajdzie aby spot był :P
ilu jest aktywnych alfistów z Chrzanowa i Trzebini ?
Chętnie podbije w niedziele - o której i gdzie?
to rzucam propozycją niedziela godzina 14 ? parking lidla w Trzebini?
Jak dla mnie to nie wiem czy nie za wczas::D moze cos pozniej o 16:00
Mysle ze o tej po weselu juz dojde do siebie :D
a może 20 ?
Mi obojętnie, ustalcie coś a ja się dostosuje.