tak 3-4 na pewno:) wpadaj:)
Printable View
tak 3-4 na pewno:) wpadaj:)
To na Ursynowie tak ??? :D Okey będę i to jutro o 19 ??? :D
Melduje się jutro o 19 :)
Coś pomyślę jutro zatem. Trochę tylko wiocha pokazywać się na zimowych 15-tkach;)
Ja nie lepiej, zimowa 15stka i odkupiona od forumowicza przemalowana na srebrno stal :-)
Wybaczmy sobie wszyscy razem, że mamy zimowe opony XD Ja wam przebaczam XD
Ja też wybaczm Wam Bracia Alfisti;) wiosną nasze Belle będą się znowu pięknie prezentowały:)
fajnie zatem będzie nas parę osób jutro:)
Oooo właśnie wiosna :D Ludziska będziecie musieli mi doradzić co do felg bo na wiosne 2012 roku będę musiał sobie kupić jakieś piękne 18' :D to pogadamy na naszaym jutrzejszym spocie XD
Marcin, jestm naprawdę mile zaskoczona:) Wygląda na to, że faktycznie zbierze się nas nawet spora grupka
:)
---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:30 ----------
Do Brery nie wyobrażam sobie nic mniejszego, tylko szerokie, niskoprofilowe 18'':)
Jak narazie to mam 17' z oponą 50/225 ZIMOWA :DD
Zimowe opony to zupełnie inna bajka, mają być bezpieczne i niezniszczalne:) ja mam 16'' Nokiany. Może piękne nie są, ale zimą są niezawodne.
Ja mam Dunlopy Winter SP:)
To nie są złe opony, miałam je w poprzednim autku:), ale przy ostrzejszej jeździe potrafiły wymknąć się spod kontroli
uuuuuu, nieźle:)
czasami zimą też trzeba przetrzeć tłoki:)
Czyli obawy były bezpodstawne bo (miejmy nadzieję) z frekwencją nie będzie tak źle...
Na to wygląda:) ale tak naprawdę jutro dopiero o 19.00 będzie wiadomo, czy np. coś ludziom nie wypadło (mam nadzieję, że mnie nic nie wypadnie)...
Będzie dobrze :D Mam taką nadzieje, że troszke ludzi przyjedzie aaa to i fajną fotke sie zrobi wstawimy na zdjęcie miesiąca i wygramy :D
kto wie, kto wie... rozumiem, że bierzesz aparat:)
Aparatu nie mam obecnie przy sobie :D Ale wezmę telefon z miare aparatem i też będzie GIT :)
wezmę aparat i cykniemy pamiątkową fotę:)
ok, ja raczej będę miała tylko aparat w telefonie:)
Foteczka bedzie to i co na fejsika będzie wrzucać XD hahaha ;D
Ale jakąś pamiątkę z takiego spotu-spontana trzeba zrobić:)
pamiątkową rysę na aucie?:) taki żarcik:)
---------- Post added at 15:42 ---------- Previous post was at 15:42 ----------
a na serio to jeśli się nie mylę obok jest galeria i powinno byc miejsce żeby się ogrzać i coś ciepłego wypić jak bedzie mroźno...
Ken Center ??? :D
Tak KEN center na podziemnym :-)
...chyba, może to to...:)
Tak, tam górze można spokojnie usiąść i nawet coś wypić:)
Ooo to ekstra troche się zintegrujemy przy kawie lub herbacie :D Ewentualnie kto chce mocniejsze trunki :D
...a kto taki jest wyjątkiem?:)
Myśle, że u nas nie bedzie z tym problemu :D:D Ja tam narazie nie spotkałem sie z takim alfistą który źle sie integrował :D
Ja też mam nadzieję, że u nas będzie OK;) a wyjątki są zawsze - oby do nas nie trafiły:)
---------- Post added at 16:18 ---------- Previous post was at 16:14 ----------
Czasami, kiedy się uśmiecham albo macham światłami np. kierowcom Mito, patrzą na mnie dziwnie, aż się zastanawiam, że może jednak coś ze mną nie tak....;)
hahahahaha :D To jak zobaczysz czerwoną Brere to dawaj sygnał, puszczaj światełka aaa ja napewno też tak zrobię :D Chociaż ja też tak raz miałem to koleś patrzył na mnie z pogardą XD
Na czerwoną Brerę z pewnością zareaguję entuzjastycznie, bo to jedna z najpiękniejszych Alf:) najwyżej, jeśli to nie będziesz Ty, znowu ktoś posądzi mnie o odchylenia od normy. Ale ja się tym przejmować nie zamierzam, ze ktoś jest nadęty;)
Większość właścicieli Brer są bardzo pozytywnie nastawieni na pozdrowienia na drodze :D A jak nie wszyscy :D