ja wylatywałem z miasta a ona wlatywała wiec numerów rejestracyjnych nie dojżałem neistety...
a co kolego kojazy tą belle?
Printable View
ja wylatywałem z miasta a ona wlatywała wiec numerów rejestracyjnych nie dojżałem neistety...
a co kolego kojazy tą belle?
Zgadza się byłem wczoraj w Szczecinie,goniłem na Klonowica :)Cytat:
Napisał KUBAS
Jeśli to o mnie chodzi to sorry KUBAS naprawdę nie widziałem :oops:
POZDRAWIAM!!! :wink:
Witam wszystkich,czy dużo jezdzi Alf 164 w Szczecinie?ja widziałem chyba dwie 164,nie widziałem wersji Super.JA jeżdżę 164 v6 tb super(czy ktoś ma taki sam model-chętnie wymienię się uwagami??
Hmm 164 na Szcezcinskich drogach to rzadkosc... jest pare egzemplarzy bo sam je pare razy widziałem, ale jakie to wersje to nie powiem...
wpadnij na spocika i pokaz swoją belle, bo wsumie 164 na spociku jeszcze nie mielismy... :)
A fajnie byłoby zobaczyć.Cytat:
Napisał KUBAS
dzis koło godziny 17.00 na moscie Cłowym w strone Dąbia pomykała sobie zielona 145... ma się rozumiec ze moja była hehe, mam nadzieje ze trafiła w dobre ręce... :D
Pozdrawiam
ja dzis ganialem sie z dwooma 156kami srebrnymi sedan
pierwsza ZS na Wyzwolenia przez Giedroycia
druga WZ(cos tam) selespeed na Niepodleglosci
wymiana pozdrowien,wszystko jak byc powinno :)
147 na blachcach ZKA sti czesto na Arkońskiej, kogos z was ?:)
Tą 147 tez juz chyb pare razy widziałem...
Dzis widziałem Adama naszego kolege z forum jak mykał Goleniowską do domciu zapewne machnąłem mu ale nic się nie odezwał... chyba nie poznał mnie :?
Kubas, to nie bylem ja... :)Cytat:
Napisał KUBAS
Za to na Wojska Polskiego mijałem ciemna 145 (z tablica rej umieszczoną jak w 156ach) :)
nie Ty tylko Adamn z Goleniowa od 155 :P
a co do tej ciemnej 145 to wiem o którą Ci chodzi czarna , kiedys koles ją miał ale sprzedał i kupił sobie bmw...
a ja dzis jeszcze widziałem na Łukasienskiego ciemną 166 po FL...
a ja widzialem pod blokiem sliczna zrebrna 166. aaaaa to moja hehe
Ja dzisiaj widziałem....
czerwoną 156 w Jaworznie - wydaje mi się, że kierowca się podekscytował jak zobaczył moją 146 ;) ale to było za szybko i za blisko na jakąkolwiek reakcję.
Czerowna 145 na S1 (nie zauważyłem reakcji na awaryjne) i na poboczu niebieska (chyba) 147
Pozdro wszystkim :)
Zauważyłem tylko nie zdążyłem zareagować bo mnie zatkało, że twoja na chodzie zobaczyłem :-)Cytat:
Napisał KUBAS
grafitowa 155 z galaxy w strone fali pozniej az do ronda Giedroicza :) ladnie jechala :)
może moja? tyle ze ja to bardziej na placu kościuszki byłem wczoraj
ale to bylo dzisiaj :) cos kolo 11 chyba, moze to nie byla grafitowa tylko granatowa, juz nie jestem pewien :)
Cóż, ja widuję na starym-nowym mieście (okolice Kurzej Stopki) zaparkowane dwie 156 SW, srebrną, którą jeździ urocza blondynka i czarną (lub odcień czarnego), ale kierowcy nie spotykam. Razem z zaparkowaną moją 166 to prawie mini spocik :D
ja w czoraj widzialem na ku słońcu czarna 156 z wyklejowym smokiem na obu stronach do sprzedania nawet zrobilem zdjecie hehe, ale niewiem jak wlozyc tutaj
A bywa ktoś z was 146 granatowa na przystani żeglarskiej Pogoń ? bo czasami widuje na parkingu..
wczoraj w dosc puznych godzinach wieczornych widziana czerwona 155 lecąca w strone Gryfina ... Maciek to chyba Twoja ?....
Pozdrawiam...
Widziany dzis na Gdanskiej jazzu :)
normalnie chłopie ostro tam dawałes ale ryzykownie Ci powiem.. ;)
KUBAS widziany także :)
Musiałem się uwijać, fucking walentajn dej.
Przystopowałem tylko na chwile żeby Ci pomachać ;)
i po jakiś suwenir... akcja zakończona sukcesem.
0 strat w ludziach i sprzęcie.
Jak ktos spotka w Szczecinie granatowa 145 to bede ja :D Latwo poznac bo ma tablice DL :D:D:D Z gory pozdrawiam wszystkich ;)
Hmmm kiedys widziałem chyba ją ... ale zdawało mi sie ze była to czarna 145 na glebie...
czerwona 166,. parkuje na szeligowskiego.. kolo jeziorka.. bardzo ladnie sie prezentuje, dzis znow widzialem. jest tu wlasciciel? ciekaw jestem jaki ma silnik.
pzdr
Wczoraj widziana na Mieszka 1go granatowa 146 :) wiadomo kogo heheh ;p
dzis widziana Bordowa bardzo ładna po lekkim tunigu 156 i 166 na Gorzowskich blachach obie koło bramy portowej, noi piękna 159 srebrna niedaleko ronda na Ku Słoncu :)
Dzisiaj w Dobrej widziana ciemna (dokładnie nie wiem jaki kolor) Brera :)
Hmm mnoża sie nam te belle :)
dzis wiadzioałem znów na Mieszka czarną GT na szczecinskich blachach... i piękną 166 po FL kolor jano brązowy cos podchodzący po niego na Wałeckich blachach... :)
166 czarna na drodze od ronda na gumiencach do 26 kwietnia, nie wiem jak ta ulica sie nazywa :)
166 srebrna na szprychowych felgach od Fiata pod kerfurem na Mieszka... śliczna :D
Kilka dni temu widziana ciemna 166 na Orlenie przy Witkiewicza...
Dzis na jasnej zwerbowalem do nas ciemna 156 sw 2003 klekocik.
Najpierw wymiana spojrzen, machniecie, potem oswiecenie kolegi, ze jest cos takiego jak alfaholicy.org i obietnica rejestracji :)
Widziany Dachu dzis koło Sanktuarium na Słonku koło godziny 19.00 :)
a no byłem mała przekąska w kfc.
Widziałem dziś 3 156 ZS,ZLO i niemieckie blaszki, na moje pozdrowienie
odpowiedziała tylko na niemieckich blachach, reszta patrzyła jak na idiotę.
Kurna, o jest z tymi ludziskami, pozdrowienia alfistów to mityczne opowieści :(