mysle ze godzina jest ok, ostatnio tez spocilismy o podobnej i nikomu specjalnie przeszkadzalo, a ogarnac dwa kluby to nie problem, bo tak wiele sie nie dzieje, choc wiecie jaki dla mnie jest bardziej przejrzysty i mniej uczulony ;)
Printable View
mysle ze godzina jest ok, ostatnio tez spocilismy o podobnej i nikomu specjalnie przeszkadzalo, a ogarnac dwa kluby to nie problem, bo tak wiele sie nie dzieje, choc wiecie jaki dla mnie jest bardziej przejrzysty i mniej uczulony ;)
tak, spota przekładamy na Sobotę 29.12.2012r:)
five, nie trudno to zauważyć po ilości postów:) co do przejrzystości to mam niestety zupełnie inne zdanie. w ac mimo sporych chęci nie potrafię się "wczuć":P
- - - Updated - - -
Spot 29 Grudnia godz 14:30
Lista chętnych:
1. Jordan-166
2. maciekm88
3. Robert 1474. michalosw
5. five(fajf)
6. azzurro
7. superjahu007
Co do samego miejsca, to jeszcze zobaczymyczy nie będzie to ostrowski rynek. Michalosw musi się tylko zorientować czy nie będzie tam np jakiejś imprezy;) Proponował bym żeby też spotkać się najpierw przy Wagonie (wlot od strony Kępna, ostrzeszowa) i później wspólnie przejechać na rynek? Bo ja np nie znam drogi na rynek, chyba że Ty Nikodem?
Druga dyskusja toczy się tutaj:
http://www.alfaclub.pl/forum/viewtopic.php?p=337469&sid=0bbd144d9f1a3b41cffacdc 763ff5ad4#337469
dzisiaj byłem sie pytac w restauracji "Ratuszowa" i naszczęście nie ma żadnej imprezy więc przed ratuszem powinno być miejsce.
http://img35.imageshack.us/img35/412...1223094948.jpg
Tylko czy miejsce będzie i czy się pomieścimy... Ja na rynku już tam byłem autem więc trafimy :> Ale można całością wpaść i zamętu narobić :> To już kwestia dogadania.
- - - Updated - - -
Krzysiuu, 13.45 w Ostrzu już byście mogli być, ja na wylocie na Orlenie będę w gotowości...
mam nadzieje ze ten jarmark na rynku sie skonczy do soboty bo obecnie przed ratuszem jest stajenka betlejemska z kucykiem owcami i kozami hehe
To jak w końcu panowie, jest ten plac przed ratuszem zajęty czy nie?;)
Nikodem, będę punktualnie;) Tylko wygląda na to że sam z Kępna będę leciał...
Lista rośnie:
1. Jordan-166
2. maciekm88
3. Robert 147
4. michalosw
5. five(fajf)
6. azzurro
7. superjahu007
8. areyoufine
9. alf147
+ jeszcze kilku niezdecydowanych.
No trudnooo .. Widzę, że lista ładnie się uzupełnia więc będzie ok :)
siora mowila ze jarmark mial byc do wczoraj:) wiec powinno juz byc posprzątane:) jutro sie przejade chyba na rynek to zobacze:)
a teraz ide aparat juz podlaczyc zeby nie zapomniec:)
aha nigdzie nie rzucił mi sie w oczy temat z zyczeniami wiec życzę Wszystkim wesołych i pogodnych Świąt:)
No i super. na ac pisałem już że można by się najpierw spotkać pod Ostrovią, by później przejechać przez miasto na rynek. co Wy na to?
Myślę, że tak by było najlepiej :) Komu nie życzyłem to również Zdrowych i Wesołych %% :D Świąt :)
po pasterce przejechalem sie przez rynek i jarmarki nie ma juz ale betlejemka ze zwierzetami przed wejsciem do Ratusza nadal stoi... dowiem sie do kiedy to bedzie stało heh ale wydaje mi sie ze na weekend powinni to sprzatnac bo w koncu sylwester w poniedzialek:)
co do pomysłu to moze byc:)
Ale czy ta betlejemka bardzo będzie przeszkadzać nawet jeśli nie będzie zlikwidowana?
no w sumie to rynek jest duzy:) ona stoi na wprost wejscia do ratusz:) heh a myslalem ze jakies ladne zdjecia sie zrobi na tle Ratusza:) najwyzej od innej strony albo ze stajenka:) w koncu mamy święta:)
W który miejscu na Parkingu Ostrovi się spotykamy ?
no nie wiem wlasnie ja bym proponowal albo pod OBI gdzies albo na samym koncu gdzies
Tak, może być OBI.
Kolin, rozumiem że czytałeś kilka ostatnich stron i wiesz że spot jest przesunięty na sobotę?
Sobota 14:30 nie ma problemu, OBI może być dla mnie, odnajdziemy się :)
1. Jordan-166
2. maciekm88
3. Robert 147
4. michalosw
5. five(fajf)
6. azzurro
7. superjahu007
8. areyoufine
9. alf147
10. Kolin
10 sztuk to już trochę jest, może do soboty jeszcze ktoś dojdzie.. :)
Ciekawe jak pogoda nam dopiszę, będzie trzeba na Sobotę trochę wóz opłukać do zdjęć :)
No właśnie... Nikodem, może jeszcze wcześniej sobie wyjedziemy żeby na spokojnie gdzieś na myjkę zajechać? Bo jak w Kępnie podjadę to bez sensu... Wczoraj żona się uparła żeby pojechać, bo ona brudnym autem jeździć nie będzie:) było czyste tak długo aż nie wyjechała z parkingu na drogę:)
hehe no w Ostrowie jest kilka miejsc z samoobslugowymi i kumpel ma reczna myjke kolo wlotu do Ostrowa (od Wrocławskiej w bok) tylko by trzeba sie wczesniej umowic pewnie ale to tez dluzej zajmie niz samemu:) na Strzeleckiej kolo TESCO sa nowe carchery i nawet z tymi szczotkami z piana wiec sie doczysci pozadnie zaschnięty brud:) no oby pogoda byla znośna bo ja dzisiaj środek wyczyscilem a myjke zostawaim moze na jutro albo sobote:)
chciaz moja jak jest za czysta bo widac jej nie doskonałości;)
Ja już przestałem zwracać uwagę na niedoskonałości...staram się tylko doprowadzić moją niunię do perfekcyjnego stanu technicznego. Miała iść pod młotek, ale...:) Jednak zostaje i będę starał się ją sukcesywnie dopieszczać. Na pierwszy strzał komplet zawieszenia TRW...i 1.5k zł mniej w portfelu:)
no moja z zewnatrz tez jest kolorowa i w ogole ale technicznie staram sie utrzymac poziom:) na zawiche juz pisalem tez powoli sie szykuje wiec postanowilem ze rozpoczne projekt pt. "zrobie sam tuleje z tworzywa" :) po Nowym Roku chyba zamawiam material i bede probował:) na allegro zestaw na przod 500zł wiec chyba warto:)
Tak, tuleje zrobisz z tworzywa, ale co ze sworzniami? Bo wątpię w ich jakość... u mnie FASTy wytrzymały około 20tys km. Chce Ci się samemu tworzyć te tuleje? nie lepiej ze strongflexa zamówić? Bo rozumiem że poliuretan wskoczy? Ja już się zraziłem co do niego. Mam założone poliuretanowe tuleje na stabilizatorze z przodu- skrzypi niemiłosiernie. Przy najbliższej wymianie wahaczy, którą mam nadzieję dokonam sam chcę założyć normalne gumki
na stabilizatorze na tworzywo nie bede zmienial... tylko myslalem o wahaczach... co do sworzni to gdzies znalazlem ze jak ma sie dobre TRW (a ja takie mam z Francji jeszcze) to sworznie wytrzymaja dluzej niz tulejki... a o strongflexa pierwsze slysze to jakas lepsza guma czy co?? co do tworzywa to tak poliuretan :) tworzywo ma tez różną twradość i od niej może zalerzeć czy skrzypi czy nie... z tego co kumpel mi mowil to guma ma cos kolo 60-70 Sha a tworzywo mozna kupic juz o twardosci ok 75 Sha (wiec prawie jak guma) ja bede zamawial o twardości 85 Sha a jest jeszcze 95 na allegro....
http://www.strongflex.vot.pl/ to firma produkująca gotowe tuleje poliuretanowe o różnej twardości;)
Ja zamówiłem te o niższej twardości- 80Sha a i tak skrzypi. Dlatego przy najbliższej okazji wpadnie zwykła guma.
Krzysiu, ja też myślałem jutro myć auto ba zanim dolecimy do Ostrowa to na moim czarnym to już na bank będzie syf :P Tylko, gdzieś w Ostrowie trzeba bym te ala auto spa znaleźć..
- - - Updated - - -
To 13.00 z Ostrza wylatujemy? Ja oblukam, gdzie ta nowa myjka jest koło tesco i tam może polecimy :P
- - - Updated - - -
To 13.00 z Ostrza wylatujemy? Ja oblukam, gdzie ta nowa myjka jest koło tesco i tam może polecimy :P
To może podjedziemy na te karchery o których mówił kolega Robert? na ul strzeleckiej? był bym wtedy na orlenie w ostrzu o 13.45. Chyba na spokojnie byśmy zdążyli? Na spokojnie, bo żona ze mną pojedzie...;)
Edit, albo dobra, będziemy 13.30. Może być?
Pamiętaj, że to sobota i pewnie w cholerę ludzi będzie się chciało umyć :) Może jak na spokojnie to tak 13.15?
teraz przeczytałem to co dopisałeś:) nie no chyba 13 to nie jest za wcześnie?:)
- - - Updated - - -
Dobra, namówiłeś mnie:P 13.15 melduję się na Orlenie w Ostrzeszowie:)
Żeby nie wyszło tak, że brudni wjedziemy :P
- - - Updated - - -
13.30?
- - - Updated - - -
Ok. 13.15 :P Będę w gotowości :D
jak juz bedziecie wjezdzac do ostrowa miniecie male rondo pozniej po prawej stronie bedzie przychodnia i uczelnia i bedzie ul. Langiewicza i pierwsza za nia skrecacie jednokierunkowa ulica pozniej w lewo, w prawo kolo stadionu i calutki czas prosto do samego ronda przy TESCO tam jest myjka:) pewnie NAVI i tak bedziecie mieli:) a jak cos to moj nr 783-136-213
Dzięki Robert. Jak chcesz, to wpadnij po nas na parking pod Wagona;) jak byś miał sporo wolnego czasu;)
O której będziecie w Ostrowie koło wagonu ? bo ja mam jutro sporo wolnego czasu :D
Spod Orlenu w Ostrzeszowie ruszamy o 13.15. Myślę że 15, 20min nie więcej pojedziemy. Czyli 13.30 możemy już być pod Wagonem:)
ok w takim razie gdzieś tam będe czekał :P
spoko troche dupowato sie ten rok dla mnie konczy... ale teraz bede mial wiecej wolnego czasu... wiec jak ogarne swoja belle jutro to tez podjade:) wiec do zobaczenia:)
Oby kolejny był lepszy, czego Ci życzę;)
Dziś rozpieprzył mi się tłumik- chyba przerdzewiał. Więc będzie nas słychać jeśli nie uda mi się tego ogarnąć rano:)
A mam zamiar jeszcze zamontować jutro mgiełkowe dysze spryskiwaczy ze skody Octavii i naprawić silnik wycieraczek. Może się uda.
A ja nie dojadę muszę zrobić trasę Ostrów-Poznań-Ostrów... W domu będę dopiero ok 18. Irytacja niesamowita z mojej strony.