Ten temat powinien ruszyć w maju, jeden kolega z forum zaoferował pomoc ale dopiero od maja także cierpliwości :)
Printable View
Mamy już maj, co z breloczkami? :D
chyba sie nie doczekamy... kolega producent wyjechał na weekend .... ;)
Trzeba go znaleźć i skopać dupsko :D
Sorry za bardzo nie mam czasu. Nowa praca i na dzień dobry wyjazdy serwisowe itp. Ale mam chyba dobra wiadomość:) Sprawa breloków poszła już do flatbeeta i pisał, że się nimi zajmie po weekendzie. Przy okazji pozdrowienia dla wszystkich mijanych AR na trasie Lubań A4-> Dąbrowa Górnicza-> Otmuchów-> Leśna było ich trochę.
Też. Byłbym zainteresowany kompletem gadżetów
Ja mam się zająć tym temat, aktualnie ruszyłem z dywanikami i przez najbliższy tydzień one są na pierwszym planie. z brelokami jest ten problem że zamówić trzeba minimum 100 żeby były z dobrej cenie i tu sie pojawia pytanie czy większość z tego sprzedamy od razu czy nie... po ankiecie wnioskuję że może być z tym problem ale na dniach odświeżę temat i spróbujemy z tym ruszyć. jeśli te 100 sztuk się rozsprzeda w przeciągu 2/3 miesięcy to będzie dobrze :)
ja wezmę na pewno dwa to zostanie 98:)
I ja wezmę, ale jak ktoś mi sprzeda obudowę kkuczyka 2przyciskowa, czarna do 156 w dobrym stanie, bo moja już nie ma możliwości czegokolwiek przyczepienia.
Wysłano za pomocą myśli z SGS2
A jak sprawa z breloczkami?
Parę słów o kubku świetna sprawa tylko ma dwa malutkie "-" po intensywnym okresie użytkowania w pracy i trasach:
- nie jest taki szczelny jak na początku
- odpryskuje farba.
Ogólnie jestem zadowolony i będę chyba zmuszony wziąć drugi:D
Mój szczelny jest dalej, a też go często używałem na trasach. Tylko, że zauważyłem, że jednak przecieka- tylko, że..... od dołu!!! Lakier też trochę odprysnął, ale mi to nie przeszkadza.
A nie zbiera Ci się woda po myciu kubka a później wycieka? Miałem podobnie
Nie, zdecydowanie to jest kawa a nie woda ;)
a sprawa z brelokami umilkła? Ja nadal czekam :D
Przyznam się że nie miałem czasu prowadzić tego tematu z brelokami, może go odświeżę na dniach :P
Co do kubka to mój niestety też ucierpiał po umyciu go w zmywarce, trochę farby odeszło przy górnej krawędzi. Natomiast żeby przeciekał od dołu to pierwsze słyszę :P woda w podstawie zbierała mi się po myciu podobnie jak łukaszowi :)
Kubki,kubkami - ale użytkownicy,którzy obecnie nie potrzebują kubka termicznego,wciąż czekają na sprzedaż stylowego breloczka AR by Alfaholicy.
Dlatego bardzo proszę,abyś kolego Flatbeet "ruszył" w niedługim czasie z tematem (będę pierwsza w kolejce,po takie cudo). :)
I jaka ostateczna cena...?
A czy obecna forma kubków jest zarazem ostateczną ? bo chętnie bym go zakupił ale trochę się obawiam tego że odłazi lakier bądź też ciekną/nabierają wody przy myciu
Jeśli chodzi o kubki termiczne to w tym roku raczej nie spodziewałbym sie nic nowego innego. Mi lakier odszedł delikatnie po myciu w zmywarce, jak myłem ręcznie to nic się złego nie działo. A w to przeciekanie od spodu to nie uwierzę :P Wnętrze jest wykonane z jednolitego tworzywa więc to nie możliwe żeby przeciekało. Od spodu jest taka podkładka antypoślizgowa i ona trochę nasiąka po myciu ale też i wysycha normalnie :)
Tego kubka NIE MOŻNA myć w zmywarce ;)
Kupiłem sobie kubek "termiczny". Tak, jak można przeczytać w poprzednich postach, powinien on się raczej nazywać "szczelnie zamykany kubek", niż "kubek termiczny", bo z trzymaniem temperatury ma bardzo mało wspólnego.
Jeśli chodzi o samo przechowywanie napojów i wygodę picia + bardzo ładny wygląd - polecam.
kubek szit.....jakbym wiedział to bym w jakims porzadnym sklepie kupil a nie 70 zl za zimny napój w zzimie....idzcie w p****....nie polecam.......
Jest dobry w trzymaniu ciepłą tylko na chwilę- na dalszą podróż to nie poleca się go zabierać :P Ale aż taki zły nie jest jak kolega pisze- przynajmniej jest szczelny!!! A tym niewiele kubków czy to termicznych, czy też nie, nie może się poszczycić ;)
Poza tym to nie jest termos jak ktoś kiedyś napisał ;)
Kubek jest świetny! Po godzinie herbata parzy. Jak dla mnie starczy :)
A mówiłam, żeby brać kubek z metalowym wnętrzem... :)
Niektórzy tu chyba zapominają że to jest kubek termiczny a nie termos. I łączy cechy jednego i drugiego ale nie jest TYLKO jednym albo TYLKO drugim więc nie wymagajmy cudów. A sam w sobie jednak trzyma ciepło dużo lepiej niż zwykły kubek więc zwykłym kubkiem nie jest.
Wiesz Magneta, dla mnie względy estetyczne są zawsze co najmniej tak samo ważne /jak nie ważniejsze:P/ od tych praktycznych. No tak już mam że z racji wykonywanego zawodu jestem estetą :D A niestety te z metalowym wnętrzem był albo droższe albo.. brzydsze :P
A jak sprawa z brelokami?
Sprawa z brelokami wygląda tak że na razie wstrzymaliśmy się z zamówieniem bo zdecydowaliśmy się na zestawy piśmienne i kubki. Z kasy klubowej zamówiliśmy większą ilość która pojawi sie w stałej ofercie w naszym klubowym sklepie. Teraz jednak kiedy zapisy na długopisy i kubki za nami a część towaru już została zakupiona do sklepu to w sumie mogę odświeżyć temat breloków i zamówić z 50 szt na sklep. Po niedzieli popracuje nad tym tematem :)
Niestety kolego, ale ani nie trzyma ciepła, ani nie jest szczelny. Kupiłem go sobie na studia, żeby kawę gorącą (albo chociaż ciepłą) popijać, bo przez cały dzień wykładów, chce się spać. W każdym razie kawę mam zimną, a co jeszcze fajniejsze - zalany zeszyt i plecak. NIE POLECAM KUPOWAĆ TEGO "SPRZĘTU".
A jak myjesz/myłeś swój kubek?
Ja niedawno zamówiłem dwa kubki. Podzieliłbym się opinią na ich temat, ale coś mi się wydaje, że po tylu latach od wysłania już się rozłożyły :P
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...2&d=1352391599
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...2&d=1352391599
hehehehe był taki film - Powrót do Przeszłości, tu pasuje jak ulał :D kolego kubki na pewno dojdą do Ciebie jednak z tego co wiem osoba która to rozsyła wysyła paczki tylko raz w tygodniu zbierając zamówienia z całego tygodnia więc trochę jeszcze cierpliwości :)