a skad macie jakies wizytowki???, chetnie bym łyknął kilka, rozdałbym ze 100 w okolicy...
Printable View
a skad macie jakies wizytowki???, chetnie bym łyknął kilka, rozdałbym ze 100 w okolicy...
wizytowki dostalem przy zamawianiu ramek sztuk 3, dwie rozdalem jedna tez do 156 SW tylko FL , a ta druga tobie, trzecia w portfelu:) jeszcze pewnie bede mial jak przyjdzie polar bo zamowilem:)
rozumiec, ja sobie chyba sam zrobie i ramki i wizytowki, wzory mam i maszyny...zobaczymy jak wyjdzie...
wlasnie biore sie za projektowanie
to czekamy na rezultaty :D mam nadzieje ze sie pochwalisz :D hehe
mam pytanie czy nie wiecie coś o sklepach z cb radiami w Olkuszu?
ulica Górnicza u z. Głąba, koło fotografa!!! Ale ceny niezbyt konkurencyjne... Pozdrawiam.
...a jeszcze zapomniałem na Gwarków jest warsztat, który się specjalizuje w skrzyniach automatycznych, jest tam tez warsztat elektroniki samochodowej i tej maja CB radia!!!
ok wielkie dzieki za pomoc ;)
witaj, ramki mam juz opanowane, czekam na druk, po prostu naklejka na ramke np stare logo innej ramki zaklejam wzorem naszej...
też jestem ciekawy jak to wyjdzie;], a jak już piszemy tu o wszystkim orientujecie się gdzie tam u was jest dobry malarz felg. Ktoś mi mówił, że podobno w olkuszu jest tani i dobry zakład gdzie malują, prostują itp. itd. bym namiary poprosił bo myślę nad renowacją alusków a muszę się dowiedzieć ile to kosztuje;]
cześć
z tego co kojarzę to na rabsztynie, przed zakrętem po prawej stronie jest warsztat na górce:)
dokładnie, robiłem tam aluski do voyagera, ale nie byłem do końca zadowolony...
a nie wiecie jak cenowo to wychodzi malowanie 4 felg aluminiowych 2 3 lekko poobdzierane jedna troszkę w gorszym stanie bo teraz mam na nocki dopiero w przyszłym tygodniu mogę tam podjechać i popytać
http://www.przeglad.olkuski.pl/index...nto-da-si-lubi
dlaczego oni mogą a my nie ?
No to może wrescie pasowałoby sie w koncu spotkać na olkuszu?
Zróbmy spota !!! przeciez tyle alf jezdzi po olkuszu !
naprawde tak trudno zorganizowac spotkanie i przyjechac na tą chociaż godzinke?>
może by też przyjechało parę osób z poza Olkusza,
pomimo, że jestem świeżo upieczonym kierowcą chętnie bym przyjechał na takiego spota ;)
myślę, ze koledzy z Chrzanowa i Zawiercia na pewno by dopisali a może nawet z zagłębia - daleko nie jest, a i prasę też by się załatwiło... porobili by fotki albo videoreportaż!!!
jestem za, tylko teraz trzeba by było ustalić jakiś wstępny termin
no cóż od ostatniego minęło już sporo czasu a i frekwencja była niewielka. ja byłem i polecam i z chęcią podjadę
pozdro
proponuje nastepny piatek tj. 28.01?? godz. 19
babus11
ty?
ja bym był za jakimś terminem w ferie, może wtedy udało by się zebrać więcej osób i prasa miała by więcej czasu na przygotowanie ;p
jestem za... ale miejsce tez jest ważne, jest chłodno - fajnie by było się spotkać w miejscu ciepłym, suchym, gdzie można by kawkę czy browara zjeść, np. complex, duży parking na belle i w miarę tanio wyżera!!! No i nie tak późno, bo ciemno... albo np. spotkać się pod echo, zrobić pokazówkę a potem przejazd na kompleks - co o tym sądzicie?
Witam Chrzanow planuje tez spotka zrobic to moze zgadali bysmy sie co do terminu i sopotkali bysmy sie wszyscy razem ??
P.S Jezeli was nie ma na forum Chrzanow to prosze sie zglaszac do kolegi Drobiazdzek bo wiedze ze kolega bardzo jest w temacie o spocikach i nie moze sie odczekac jakiegos :)
Pozdrawiam.
Starasz się zebrać a nie każdy ma czas wtedy kiedy większość ja teraz. Ja z chęcią bym się wybrał na spotkanie ba w oklkuszu jestem coidziennie bo tam pracuję ale niestety w pracy jest taki burdel, że ciężko mi powiedzieć kiedy będę miał wolne albo jak z moimi zmianami
dlatego trza by to tak zaplanować aby większości spasowało a generalnie w soboty i niedziele większość ma wolne, no i termin myślę, że przynajmniej z dwutygodniowym wyprzedzeniem, można wtedy w grafiku namieszać tak aby było dobrze - troszeczkę dobrej woli w realu a nie trzaskanie w klawiaturę i jakoś to będzie....
---------- Post dodany o godzinie 12:07 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:01 ----------
... w takim razie sprawę stawiam tak: 12 lub 13 luty, godz.15 - 16, zbiórka na parkingu ECHO ul. Rabsztyńska - lużne pogawędki, zaponanie się, przyjęcie gości np. Chrzanów, Zawiercie itp, następnie przejazd np. do Complexu na kawkę lub pianę, może na wuszt też możliwe...
...czekam na głosy i akceptacje, w poniedziałek wieczorem wysyłam posta w świat i może to się w końcu uda!!! pozdrawiam ziomali!!!
mi 13 pasuje musze jeszcze uzgodnic to z moja droga polowka :P i napewno sie pojawimy a godzinka pasuje mi 16. ale wiadomo ze nie dopasujemy wszystkiego do mnie, a wiec zobacze jak bedzie temacik szedl i postaram sie dopasowac, ale dzien 13 raczej jest the best.
Pozdrawiam.
no i git, czekamy na resztę bractwa!!!
Wtedy ja tez na 99% przyjadę bo najprawdopodobniej, mam nadzieje, będę już wtedy w PL :)
I kto w Olkuszu ma taka śliczną czarną 166 po lifcie z pakietem Ti z ramkami alfaholicy.org??
w samym Olkuszu jest zarejestrowanych 46 użytkowników, z tego ponad połowa nieaktywna od co najmniej roku i dalej, nie ma szans aby cokolwiek zorganizować z większym rozmachem..., potwierdza się moja teoria: ktoś kupił alfe - miał problem i zalogował się na forum, następnie po penetracji postów i tematów zginął na dobre... pewnie alfy już dawno nie ma a u nas siedzi..., jestem za tym aby usuwać z forum użytkowników, którzy np. nie logowali się przez pół roku i z główy, oczywiście po uprzednim uprzedzeniu na emila...podejrzewam, że taka sytuacja ma miejsce w całej Polsce!!! Moderator, co ty na to?
i znów nic się nie dzieje
a wybiera sie ktos moze na spota do JKARA do częstochowy?
tu wątek:
http://www.jkar.fora.pl/zloty-imprez...tesco,462.html
jakby ktos jechał to dajcie znać to pojedziemy kolumną :) ja sie wstepnie wybieram :)
zawsze są zajebiste spoty z atrakcjami :P
Mi 13 tez pasuje bo mam na rano zle obiczyłem ze na popołudnie tylko ze godz.16:00 to sie wyrobie ale u siebie znaczy gdzies w chrzanowiem i moge do was jechac tak wiec jak ktos na mnie poczeka to z nim pojade do Olkusza,bo tak to zabradzo Olkusza nieznam :D
... no wstyd mi panowie za Was, że by koledzy z Chrzanowa więcej się udzielali w naszych postach to już przesada!!!! Jeśli się nie chcecie spotykać i kontynuować tradycji alfisti wystarczy napisać - hej stary! dej se spokój bo my nie mamy czasu ani chęci na takie bzdury!!!! - wtedy będzie to dla mnie jasne, że nie ma sensu nic próbować i organizować a pomysłów mam wiele..., nie to nie - ludziska (46 zarejestrowanych) po kiego ciu...la się tu zapisaliście?????? Po co innym 4litery trujecie???? Po raz kolejny widzę, że Olkusz to martwe miasto, w którym nic nie warto robić..., nie wspomnę już o propagowaniu innych stałych spotów zamiast pomóc w organizacji własnego...
...zainteresowanych spotkaniem proszę o priva, ja mam chęć skumać się z chłopakami z Chrzanowa i Jaworzna im też słabo idzie ale razem to może już będzie coś...
pozdrawiam wszystkich zgredów w ciepłych bamboszach i alfą w garażu przez przypadek!!!
młody alfisto daj mi znać na priva kiedy będziesz w Polsce ...
chłopaki z chrzanowa dajcie znać co u was i jak wam pasuje ewentualna integracja....