Podbijam pytanie Kiedyś też już o to pytałem ale nie dostałem odpowiedzi.
Printable View
W jakim sensie?? Zapewne nie będę jedynym który połasił by się na dokładki do 166 fl Chodź nie ukrywam że wolał bym je zobaczyć najsampierw na aucie a potem kupić bo przed fl to już wiem jak to wygląda :) Myślę że jak byście zrobili jeden komplet i spodobał by się to znaleźli by się chętni :)
Mariusz pewnei potrzebuje auto na wzor :) w tym sensie napisal ze sie dogadacie :)
Nie.. nie.. Auta na wzór mi nie potrzeba, ale zawsze łatwiej przepchnąć jakiś projekt gdy jest ze terzech chętnych i nie będzie poszukiwania poliftowej 166-stki np. by zrobić fotki.. Przedliftówek to kilka mam pod ręką, ale poliftowej w mojej bezpośredniej okolicy nie kojarzę.. zapytam jeszcze Pawła z Pablogarage..
ja powiem tak, jezeli wyszloby to tak dobrze jak do 156po fl to mysle ze 3 chetnych na pewno bys znalazl. ale wiesz nikt nie bedzie sie deklarowal nie znajac wzoru, po prostu liczymy ze stylistycznie Ci sie uda :)
a 166 FL wg miała taki pakiet?
Coś seryjnie było do niej dokładane?
Czy wychodziła "surowo" w serii i nie było opcji takich dodatków?
Zendery tylko wychodzily w przedlifcie. W polifcie można bylo pakiet TI sobie zamówić. Ale tam chyba zawias niższy byl i fela 18 toora i z zewnatrz chyba tylko tyle...
z zew byl tylko stock. ale autods zrobilo juz do 156fl zderzak przedni a'la gta i pasuje do progow i tylnego gta, wiec nam chodzi o to samo, bo powiedzmy sobie szczerze ze zender duzo dodaje przedfiltowi i mysle ze w polifcie tez by robil robote.
Czyli dobrze myślałem :) Ale wiadomo forum robi swoje :D
Jeszcze ciekawe jak będzie ten pakiet wyklądał na FL
zastanawia mnie połączenie tego z pakietem TI :)
Gdyby ktoś miał zderzak przedni do poliftówki pożyczyć, to dajcie znać.. Odeślę z nową dokładką gratis.. Jeśli nie, to się kupi..
Panowie!
Siadajta i patrzajta co znalazłem:)
http://olx.pl/oferta/dokladki-zender...tml#e0b4d7c872
Kto ma wolny tysiaczek? Mysle, że cena zajebista. Brac brac brać. Sam bym wzial ,ale chwilowo od jakichs 4 lat jestem w finansowym dołku:( ( mam dwie Ar- zrozumicie:sarcastic:)
I do tego oryginał wiec bedzie pasować idealnie...
Wyglada na wlokno szklane anie ZENDERa
Mnie to na laminat wygląda...
No dokladnie to mowie :-)
A oryginał to z czego jest zrobiony? Z drewna? Po nakladkach na progi widać że to oryginał.smakosze docenią.
:beer:
Oryginal jest z ABSu takie tworzywo
nawet nie z abs-u tylko jeszcze jakiegoś innego tworzywa ale to z linku masy faktycznie wygląda jak laminat
A ja poczekam jeszcze parę latek aż stanieje :sarcastic:
Laminat robi tylko autods i widziałem jak to wygląda.krispl montowal u siebie taki zestawik. I nakladki na progi wyglądają całkiem inaczej. To jest na 99 pr oryginał. Przynajmniej progi. Niech się wypowie ktoś kto zakładał u siebie oryginały to będziemy wiedziec. Grzesiusiedlce ma chyba i b-ski. Nawet jak laminat to cena dobra
Ja miałem oryginalne nakladki z angielskiej 166 i one sa czarne z obu stron a materiał to PUR już chyba pisałem wcześniej bardzo giętki i mocny. A sprzedalem tez za tysiąca na allegro i specjalnie zainteresowania nie bylo.
całość jest oryginalna czarny mat oprócz przodu
Przygarnął bym gdzieś, skądś samą lotkę jak by ktoś miał albo widział to proszę o namiar, przewidziana nagroda :D
Tapnięte z SM-N9005
buuaaahahahaha
I a co jest w gratisie?
luszczacy sie lakier rosso proteo :D
Autods robi lotki.
ze wzgledu na unikatowosc towaru mysle ze cena atrakcyjna :D
Nie dla mnie, ale może znajdzie się jakiś bogacz :D
Tapnięte z SM-N9005
Muszę Ci Masa podziękować serdecznie bo tak sie składa, że stałem sie posiadaczem zenderka z Twojego linku
Chciałem kupować zestaw autods, choć nie miałem przekonania i chciałem przynajmniej oryginalne zenderowe progi
a znależć oryginał i to w przyzwoitej cenie to nie lada sztuka ale można!!!
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=134044&stc=1
Przednia dokładka niestety laminat w dodatku niewiadomej produkcji bo poprzedni właściciel połamał oryginał i kazał zrobic na wzór z laminatu ale myślę, że będzie pasować bardzo dobrze a jako, że jestem z tych co uważaja na różne krawężniki itp to nie będzie problemu z wytrzymałością pomimo, że furka sporo obnizona :)
Jeszcze mi zostało połączyc to wszystko z alfą i będzie git :D:D:D
Gratuluje zakupu. Pakiet zendera moim zdaniem wygląda extra w 166:)
Dawid super że pakiet trafił w Twoje ręce! Zazdroszczę Ci tego w uj :D lakieruj, montuj i KONIECZNIE pochwal się efektami. Przedlift w zenderze ryje "muzg" totalnie. Niech Ci służy!
I poza przodem reszta to oryginał a pisali że to sklejka! Zazdroszczę Ci!
Jak założę to wrzucę foty na pewno choć chcę jeszcze przed tym dać nowy lakier, żeby efekt był jak należy:D
Kurde.... coraz więcej tych zenderków na forum :) coraz bardziej mnie to kusi....